Néha a feltöltődést nem máshol kell keresni, hanem a saját otthonunkban. Ma már számtalan lehetőség áll rendelkezésre arra, hogy minél komfortosabbá és ezáltal kellemesebbé tegyük a lakásunkat. Ebben a cikkben 7 olyan kiegészítőt mutatunk be, amelyek annyira praktikusak, hogy egyszerre okoznak szórakozást és spórolnak időt és fejfájást annak, aki kipróbálja őket.

Kétoldalas gyerek játszószőnyeg

Azt szokták mondani, hogy ha a gyerek boldog akkor a szülőnek se fáj a feje. A kétoldalas gyerek játszószőnyeg egyszerre védi meg a kicsiket a felfázástól és biztosít lehetőséget arra, hogy jól érezzék magukat. Pro tipp a nyárra: ha egy ilyen szőnyeget helyezünk a nappaliba, akkor nem kell aggódnunk, hogy a csemeténk bárhova is elmászkálna. Amíg ő jól érzi magát, addig mi is nyugodtan pihenhetünk mellette a kanapén egy jó könyv társaságában vagy a Tv-t figyelve.

Itt találod!

Helytakarékos cipőrendező több színben

Sokszor hallottuk már, hogy az első benyomás a legfontosabb. Így van ez a lakások esetén is. Teljesen el tudja rontani egy lakás képét, ha az előszobában szanaszét vannak dobálva a cipők (vagy ki tudja még hol). Szerencsére erre is van megoldás. A helytakarékos cipőrendezők segítségével, a lábbelik fele akkora helyet fognak foglalni és ha ez nem lenne elég még emelik is a szoba hangulatát. Csak válaszd ki a kedvenc színed és dobd fel az előszobád ezzel a praktikus kiegészítővel!

Nézed meg közelebbről!

Fali Kerékpártartó

Itt a nyár, itt a jóidő és ilyenkor vétek a szobában maradni. A kerékpár tulajdonosok legnagyobb fejfájása, hogy nehéz elhelyezni kedvenc járművüket. Összepiszkolja a falat, útban van, furán néz ki…. Egy fali kerékpártartó azonban semmissé teszi ezeket a nehézségeket. Nemcsak, hogy feleakkora helyen elfér majd a canga, még a szoba díszévé is válik majd. Nincs több arrébb pakolgatás vagy lecipelés a pincébe, csak feldobod a falra és kész. Ha pedig attól félnél, hogy megkarcolja a biciklit a tartó, akkor ne aggódj, a szilikon borításnak köszönhetően nincs mitől tartani.

Szerezd be!

Világtérkép falmatrica dekoráció

Ha már a fali díszekről beszélünk, ki ne szeretne utazni? Rakd fel ezt a világtérkép matricát a faladra és már jelölgetheted is rajta, hogy hol jártál eddig (vagy hova mennél legközelebb). Egy igazi világjárónak elengedhetetlen kellék.

Tovább a termékhez

Vezeték nélküli csengő

A postás mindig kétszer csenget. De mi van ha nem a postás jön, hanem egy régen várt vendég vagy egy fontos ismerős? Ha eleged van abból, hogy folyton problémáid vannak a csengőddel és macerás megszerelni, vagy már régóta nem működik és mindig le kell menned, hogy beengedd a futárt, akkor ez a szerencsenapod. A vezeték nélküli csengő biztos megoldást kínál mindezen problémákra.

Kattints ide!

Szilikon Mosogató kesztyű

Nem mindenki szeret mosogatni, na jó elég kevesen szeretnek. De ha már csináljuk, akkor csináljuk jól,nem? Ez a szilikon mosogató kesztyű nem csak azért praktikus, mert megvédi a kezünket a vegyszerektől, de még extra habképző hatása is van, kettő az egyben.

Itt tudod megrendelni

Konyhai fém edényszárító

A megfelelő szárítóeszköz kulcsfontosságú ahhoz, hogy ne legyen kupi a konyhában a mosogatást követően és az edények is megfelelően lecsöpögjenek. A nap végén meg fogod köszönni, hogy a mosogatást követően nem kell még egyszer letörölgetned a pultot. Szóval elég hasznos kis eszköz ez a konyhai fém edényszárító és emellett még jól is néz ki.

Ha szeretnél örömet szerezni a családodnak és szívesen dobnád fel a lakásod, akkor ennél jobb termékeket nem is találhatnál.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK