44

1 db M3 okos óra + 1 db Royál fülhallgató

Válaszd ki az okosóra színét!

Temporarily unavailable

This product is currently unavailable.

M3 Okos karkötő óra sport funkcióval

A 21. század egyik legkedveltebb vívmány az okos óra és az okos karkötő. Van hogy együtt van hogy külön-külön is fellelhető a webáruházakban. Jelen esetben a kettő egyben található meg ebben a kiváló M3 típusú eszközben.
Minden funkciót tartalmaz amire csak szükségünk lehet. A lépésszámlálástól kezdve, a pulzusszámlálón át, a kalória számlálás és sok egyéb hasznos funkció. Részletesen az összes funkcióról az alábbi táblázatban olvasható.

  • Bluetooth verzió: Bluetooth 4.0
  • Képernyő típusa: TFT
  • Üzemmód: Érintőkijelző
  • Kompatibilis operációs rendszer: Android, IOS
  • Unisex
  • Készenléti idő: 20 nap
  • Töltési idő: 1,5 óra

+

ROYAL vezeték nélküli bluetooth fülhallgató

A bluetooth fülhallgató egy rendkívül hasznos és lassan már alap tartozék azon okostelefont használók körében, akik szeretnek kényelmesen zenét hallgatni vagy telefonálni bármilyen élethelyzetben is vannak.
Sportoláshoz, vezetés közben, túrázáskor vagy csak egy sima mindennapi tömegközlekedés során rendkívül praktikus. Nincsenek vezetékek, amik összekötik a telefonnal így szabada a mozgás. A hangzása ennek ellenére nem veszít a minőségéből .
Erre a kiváló fülhallgatóra is jellemző a könnyű kezelhetőség, remek hangzás és a praktikusság.A kényelmes szilikonos fülhallgató rendelkezik egy fülmögötti megtámasztó résszel, ami segíti, hogy még a legaktívabb használat során se essen ki az eszköz a fülünkből.
A készülék headsetkén is kiválóan alkalmazható, a telefonhívások során tisztán érthető a másik fél és ők is remekül hallanak minket.
Tökéletes választás azoknak, akik egy megbízható de mégis jó áron beszerezhető bluetooth fülhallgatót keresnek.

Most a két terméket együtt Extra Kedvezménnyel megvásárolhatod!

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 287-284 Kategória: