55 %

AKKUMULÁTOROS KOMPRESSZOR – VEZETÉK NÉLKÜLI

40000 Ft 17990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

Annál bosszantóbb valószínűleg nincs, mint amikor leereszt a kerekünk, nekünk, pedig mihamarabb meg kell ezt a problémát oldanunk. A mai világunkban erre több megoldás létezik, a legmegeröltetőbb kézi pumpás megoldásokon keresztül, a szivargyújtóról hosszú összegabalyodó kábeleken át való felfújáson át, a gumis szervíz kihívásáig. Viszont valószínűleg egyik se olyan praktikus, profi és gyors módszer, mint ez a kiváló Akkumulátorral felszerelt kézi kompresszor alkalmazása.
Csak kivesszük a kesztyűtartóból vagy a csomoagtartóból, rácsatlakoztatjuk a kerékre és már csak meg kell nyomni a gomot és fújja a levegőt az abroncsunkba.
Hálózatról tölthető az akkumulátora. Tehát nincs szükség folyamatos áramkapcsolatra, mint a legtöbb autós kopresszornál.

Usb csatlakozóval is el van látva tehát az akkumulátort a kocsiban is tudjuk tölteni.
120 Wattos a teljesítménye és egy 2200 mAh-s akkumulátor van a készülékben.
A kerékabroncsok felfújása mellett könnyedén használható labdáknál, bicikli kerekeknél, matracoknál is. Hiszen a csomag tartalmaz 4 féle szelepet is.
Ha éjszaka eresztene le a kerék, akkor biztosan nagy segítség lesz az a két led lámpa tartozék, ami közvetlenül a felfújás irányába világít.

Kiváló választás annak, aki szereti gyorsan, profin megoldani a pumpálási feladatokat.

A csomag tartalma:

  • Akkumulátoros Kompresszor
  • Kerékabroncs ergonomikus kiegészítő szelep
  • 4 féle szelep
  • Usb-s töltő
  • Adapteres kiegészítő
  • Használati utasítás

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 00190 Kategória: