50 %

Króm automata folyékonyszappan adagoló

10000 Ft 4990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

Nagyon jó dolog, amikor egy általános, mindennapi folyamatot, mint például a kézmosást könnyebbé, jobbá és különlegessé tesz egy eszköz.
Így van ezzel az Automatikus Folyékonyszappan adagoló eszközzel is. Ugyanis csupán alá kell tennünk a kezünket és a szenzorok segítségével pont elegendő szappant adagol a kezünkbe. Ez jóval higiénikusabb módszer mintha egy pumpát nyomnánk meg koszos kézzel.
A tetején található egy nyílás, ahova be tudjuk önteni a kedvenc folyékony szappanunkat. Mivel a szappanadagoló mindig azonos mennyiséget bocsát ki, így hosszú ideig nem kell újratölteni és nem pocsékoljuk feleslegesen a szappant.
Ne felejtsük el, hogy ez nem csupán szappannal, hanem akár mosógatószerrel is alkalmazható, tehát a konyhai mosogatás, vagy más tisztítás során is nagy segítségünkre lehet.
A mosdószekrényre helyezve a fürdőszoba elengedhetetlen darabjává válhat. Modern külseje és automata funkciója egy igazi prémium kategóriás szappanadagoló érzetét kelti, ugyanakkor az ára meglepően alacsony.
Az eszköz 4 darab AAA-s elemmel működik!
Egyszerű, praktikus és nem utolsó sorban jól mutat bárhova is helyezzük!

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 00188 Kategóriák: , ,