13 %

Automata Tésztakészítő gép – cserélhető fejekkel

60000 Ft 52500 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

A tészta az egyik legnépszerűbb étel a világon ezt mindenki tudja és azt is, hogy ha frissen készítjük el, akkor talán a legfinomabb.

Ha mi magunk is tészta kedvelők vagyunk, akkor biztosan szerelembe fogunk esni egy ilyen Automata tésztakészítő gép láttán.

Nincs más dolgunk, mint a tetejébe beleöntjük az alapanyagokat, a gép összekeveri egyenletesen és az elülső részén található kerek henger kinyomja a friss tésztát olyan alakúra, amilyen tészta kinyomó formát helyezünk rá.
Lehet az spagetti, egyenes tészta, metélt, campagnelle, hullámos, de számos más alak közül is választhatunk.

Kezelése rendkívül egyszerű. Ha csak cserélni akarjuk a fejet rajta, akkor az elején le kell tekerni a korábbit és bele kell helyezni az új spagetti vagy makaróni alakút és már indulhat is a tészta készítés.

Hat féle fej tartozik hozzá a három féle vastagságú kör alakú spagetti, makaróni fej, valamint három féle egyenes tészta fej.
Természetesen egy kis kreativitással könnyedén tudjuk ezeket kombinálni és akár érdekes tészta alakzatokba összetekerni, összehajtogatni.

Nem mellesleg sokkal költséghatékonyabb, mintha kész száraz tésztát vásárolnánk a boltba és természetesen sokkal finomabb és egészségesebb is.
Mindemellett néhány perc alatt kész van a kedvenc tésztánk ezzel a remek géppel!

Igazán dekoratív külsejének köszönhetően biztosan mutatós darabja lesz a konyhánknak.

Ez egy profi gép azoknak, akik szeretnek a konyhában is profikén mozogni és friss ízletes ételt készíteni a családjuknak, barátaiknak.

Gyors 1-2 munkanapos szállítás!
Garancia!

Cikkszám: 00417 Kategória: