25 %

Elektromos nyakmasszírozó párna otthonra és autóba

10000 Ft 7490 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

Már több termékünknél említettük a nagy igazságot, hogy a masszázsnál kevés kényeztető dolog létezik a világon. A 21. században számos különböző termék létezik már, ami helyettesíti a profi masszőröket.
A webáruházunkban található ezek közül számos típus és most hiánypótlóan kiegészítjük a termékpalettánkat az egyik legrelaxálóbb és legjótékonyabb eszközzel.

Megérkezett a nyakmasszírozó, amely méretéből és kialakításából adódóan könnyedén használható az otthonunkban, valamint akár az autós utazásaink során is.

Nincs más dolgunk, mint bedugjuk a hálózati töltőt, megnyomjuk a bekapcsoló gombot és a karok megkezdik a finom masszírozást a nyakunk, vállunk környékén.
Párna formájának köszönhetően csak rá kell hajtanunk a fejünket és már élvezhetjük a kényeztetést.

Autóban is lehet használni, mivel egy olyan töltő is tartozik hozzá, amit autós szivargyújtóra lehet csatlakoztatni és üzemeltetni.

A masszírozó párna hátsó részén egy gumis pánt található, aminek köszönhetően egyszerűen rá tudjuk rakni a szék fejtámlájára.

Egy programot nagyjából 15 percig érdemes alkalmazni. Ezután finom lazító érzés lesz a nyakunkon és akár egy kis fejfájást is képesek vagyunk vele elmúlasztani.

Csomag tartalma:
– Masszírozó párna
– Hálózati adapter
– Autós szivargyújtó adapter
– Használati utasítás

Gyors Szállítás 1-2 munkanap.
Garancia!

Cikkszám: 00423 Kategóriák: , ,