47 %

HÁROM FUNKCIÓS INFRA TÁVHŐMÉRŐ – LÁZMÉRŐ

14990 Ft 7990 Ft

Elfogyott

Garantáltan ez a legpontosabb és leggyorsabb módja annak, hogy az újszülött, a gyermek vagy a felnőtt testhőmérsékletét 1 másodpercen belül ellenőrizzük.
Akár alvás közben is megtudjuk mérni gyermekünk vagy más szerettünk testhőjét.

Ez csak az egyik a 3 kiváló funkció közül, amit ez a minőségi távhőmérő, lázmérő tud.

A második funkció egy általános szobahőmérsélet mérő. Csak egy gombnyomás és pontosan meghatározza, hogy hány celzius fok van a szobában, a szabadban vagy bárhol.

A harmadik pedig egy tárgyfelület mérő funkció, aminek számos hasznosítási formája létezik. Például a gyermek fürdővizétől kezdve, az ételeken át, bármely tárgy hőmérsékletét képes meghatározni.
Nincs más dolgunk, mint ráirányítjuk arra a dologra, amit mérni szeretnénk, megnyomjuk a gombot és pillanatok alatt a digitális kijelző megmondja nekünk a pontos értéket.

A termék biztonságos és a higiénikus megoldás, mert az infravörös technológia nem érintkezik közvetlen a homlokkal vagy az adott tárggyal, így a termék megakadályozza a szennyeződést, vagy a betegség terjedését.

Használata minden korosztálynak ajánlott, a csecsemőktől kezdve egészen a felnőtt korig.

Az LCD-s digitális képernyő háttérvilágításával sötétben is tökéletesen látható a hőmérséklet. A testhőmérséklet mérésnél 3 féle színnel jelzi nekünk a láz mértékét. Hőemelkedés esetén narancssárga, magas láz esetén piros háttér jelenik meg a kijelzőn.

2x 1.5 AAA elemmel működik a készülék, amit ajándékba adunk mellé.

Minden háztartásban elkell egy ilyen eszköz!

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 277 Kategóriák: ,