26 %

Prémium Massage Gun Masszázs pisztoly melegítővel

23000 Ft 16990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

A masszírozás az egyik legősibb és talán az egyik leggyógyítóbb módszer, hogy a testünk izmait regeneráljuk. Legyen az izomfáradtság, húzódás vagy izomgörcs.

Az elmúlt években az otthoni masszírozást forradalmasította a Masszázs pisztoly vagy ahogy nemzetközileg ismerik a Massage Gun.
Egyszerű kezelhetősége miatt sokan választják ezeket a remek gépeket.

Számos különböző méretű, funkciójú és színű található belőle. Jól meg kell nézni, hogy mit veszünk meg, mert több verzió nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. A legfontosabb, hogy olyan eszközt vásároljunk, amelynek erős a motorja, tehát, ha rányomjuk a kezelni kívánt felületre, akkor ne csökkenjen a rezgés sebessége.

Ezzel a prémium masszás pisztollyal biztosan nem lesz ilyen problémánk, hiszen extra erős motorral van ellátva és számos fokozat közül választhatunk, egyikkel sem lesz csalódás a kezelés.

Négy különböző fejjel rendelkezik, attól függően, hogy milyen intenzív vagy célirányos masszázsra van szüksége a fáradt, görcsös, merev izmunknak.
Sokan használják edzés után, hogy teljesen visszalazítsák az izmukat, de az is szimplán jó érzés, amikor egy fáradt nap után leülünk a kanapéra és végigmegyünk vele a testünk merevebb részein.

Egy dologra érdemes odafigyelni, hogy bárki bármit ír és mond, a gerincet magát közvetlen nem szabad masszírozni, viszont a gerinc melletti és hát izmokat természetesen érdemes lazítani, hogy a helyes testtartásunk visszatérjen, megmaradjon.

A készülék fel-le mozgást végez, aminek az erősségét nem kevesebb, mint 32 fokozaton állíthatjuk.
Másik különlegessége, hogy található rajta egy melegítő “párna” rész, amit négy melegítési fokozatban állíthatunk.
Ennek az a lényege, hogy az adott területet még hatékonyabban lehet lazítani, ha egy kicsit melegebb tónusban vannak az izmok. Hozzányomjuk a masszírozni kívánt részhez a párnát, majd azon a területen kezjük meg a kezelést.

A számos remek tulajdonsága mellett egy igazán dekoratív, jó kialakítású eszközről van szó. A fém kör részen digitálisan jelennek meg a fokozatok és a jelzések.

Méretéből adódóan bárhol elfér, így könnyedén velünk tarthat az edzőterembe vagy a nyaralásra.

Készlet tartalma:
– Masszázs pisztoly
– 4 féle masszázs fej
– USB töltő
– Használati utasítás

– színe matt szürke!

Gyors 1-2 munkanapos szállítás!
Garancia!

Cikkszám: 00410 Kategóriák: ,