31 %

TUMAMA Multifunkciós Játszó asztal, roller, szék és építőkocka készlet

35000 Ft 23990 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

Ez a csomag biztosan hatalmas sikert fog aratni a gyermekünknél, ugyanis minden megtalálható benne, amire csak egy gyerek vágyhat.
Építőkocka készlet, Játszó asztal, Gurulós roller és további különleges kiegészítők.

Miért is multifunckiós?

Mert ennek a szettben lévő, asztalnak számos különféle felhasználása lehetséges és mindegyik egytől egyig remek szórakozást nyújt a játék folyamán.

Első, hogy a doboz részét szét lehet nyitni és a lábaikat behelyezve egy remek asztalt lehet belőle csinálni.
Az asztal felső részére a lapot ráhelyezve máris egy szuper játszó asztalt kapunk. Ahol lehet rajzolni, enni, inni játszani.
De ha az asztal lapját megfordítjuk, akkor egy építő kockához való lapot, kapunk, amire remek építményeket, állatos alakokat lehet összerakni.
Az asztalhoz oldalra, kocka tároló, tartó rekeszeket is tudunk rögzíteni, így játék közben az asztalon folyhat az építkezés,vagy akár a rajzolás és nem lesz útban a sok építőkocka.
Ugyanis a teljes szetthez jár egy 150 darabos építő kocka készlet is. A készlethez, pedig színes matricák, amiket a kockákra felragasztva vidám állatos alakokat kapunk.

Az asztalhoz természetesen jár egy kis székecske is, hogy kényelmesen le tudjon a csemeténk ülni a játszópad mellé.

A másik különleges funkciója az asztalnak, hogy ha összecsukjuk a két felét, akkor láthatjuk, hogy az alján vannak kerekek. Ez azért van, mert ha a kormány kiegészítőt elhelyezzük a doboz felső részén, valamint a szék ülő felületét rátesszük, akkor egy kényelmes guruló rollert kapunk, amivel fel-alá tud közlekedni gyermekünk széles mosollyal az arcán.

A készlet remek anyagokból készült és rendkívül praktikusan van összeállítva. Ha éppen nem használjuk, akkor könnyedén összecsomagolható és elrakható a szekrénybe.

A játékot 3 éves kortól ajánljuk gyerekeknek.

Anyaga erős Műanyag.

Csomag tartalma:

  • Játszó asztal
  • Szék
  • Építőkocka készlet matricával

Átalakítható:

  • Rollerré
  • Játszó asztallá
  • Építőkocka asztallá
  • Összerakási útmutató

Garancia 1 év
Szállítási idő: 1-2 munkanap