TWS vezeték nélküli fülhallgató – töltő dokkolóval

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

A TWS MaPan fülhallgató a tökéletes vezeték nélküli fülhallgató a piacon. Ár-érték arányban verhetetlen és a kialakítása is magas minőséget sugall. A fülhallgatót határozott basszus és tiszta énekhangok jellemzik. Akár rockot, hip-hopot, komolyzenét vagy más műfajt kedvelsz, egyaránt minőségi és élvezetes zenehallgatásban lehet részed. Edzés vagy munka közben rengeteget számít, hogy milyen zenével stimuláljuk az agyunkat. A TWS MaPan kitűnő minőségben képes ehhez segítséget nyújtani.
Az akkumulátora, akár 2 óra lejátszást is lehetővé tesz újratöltés nélkül. Stabilan tartanak futás és edzés közben is a füledben, akár órákon keresztül így maximálisan kihasználhatod őket.
Bluetooth 5.0. -val van felszerelve, ezért képes csatlakozni gyakorlatilag bármilyen telefonhoz, számítógéphez vagy tablethez. Használata gyorsan és könnyen sajátítható el, hiszen a felülete rendkívül felhasználóbarát.
Azonnal tölteni kezdenek a fülhallgatók, ha visszhelyezed őket a tartójukba. A tokba beépített akkumulátorral háromszor töltheti fel a fülhallgatót. Magát a tokot 1 óra alatt lehet feltölteni a csomagban mellé járó USB kábel segítségével.
A tokból kivéve a fülhallgatók azonnal, autómatikusan csatlakoznak az adott készülékhez.
Természetesen telefonáláshoz is tökéletes mivel beépített mikrofon is van benne.

Adatok:

  • hatótáv 10 méter
  • bluetooth 5.0
  • töltő dokkoló
  • készenléti idő 100 óra

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,