

49990 Ft 29990 Ft
Készleten
A legújabb generációs, sous-vide főzési technika egyre gyakrabban megtalálható a modern konyhák és a főzést kedvelő, otthoni gourmet szakácsok eszköztárában is.
A főzési technika alapelve az élelmiszerek vákuumozott zacskóban, viszonylag alacsony hőmérsékleten, vízben történő (55°C-65°C) főzése.
Az egészséges, zsiradék nélküli, ízletes főzést segíti elő, amely során az ételek tápanyagtartalma megmarad és a végeredmény magasabb rendű lesz, mint a hagyományos főzési folyamat végeredménye.
Szokták úgy is emlegetni , hogy a Sous Vide egy olyan gasztronómiai eljárás, ahol a levákuumozott húst az átlagosnál jóval alacsonyabb hőfokon hőkezeljük, főzzük hosszabb időn át.
A főzés iránt érdeklődőknek nem kell bemutatni ezt a módszert, csupán a termék paramétereit érdemes ecsetelni, hogy ilyen vagy ehhez hasonló minőségi Szuvidáló gépet, rudat vásároljanak.
Adatok:
Csomag tartalma:
Szállítási idő: 1-2 munkanap és INGYENES!
Itt olvashatod róla a Blogcikkünket