SZÁLLÍTÁS & FIZETÉS

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

Termékeinket 1-3 munkanapon belül megkaphatod a GLS futárok általi házhoz szállítással.

A csomagot kérheted a lakásodra, vagy akár a munkahelyedre is.

A házhoz szállítás 15.000 Ft vagy a feletti vásárlás esetén INGYENES, 15.000 Ft alatti vásárlás esetén 1290 Ft az ország egész területére.

Mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol a futár biztosan megtalál téged vagy megbízottad, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérünk, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary Kft. ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes/)

Weboldalunkon jelenleg utánvétes és bankkártyás fizetési lehetőségre van mód!

Bankkártyás fizetés SimplePay rendszeren keresztül: Bankkártyás fizetés esetén a felhasználó a megrendelt termékek árát és azok kiszállítását, az átvételt megelőzően a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatásával fizetheti ki. A Megrendelés elküldése gombra kattintva a webáruház átirányít a SimplePay biztonságos fizetőoldalára, ahol a fizetéshez használt kártya adatait szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldalon megadott kártyaadatok nem kerülnek a kereskedő birtokába, azokkal kapcsolatban, semmilyen információt nem tárol.

Utánvét esetén a futár csak akkor adja át a csomagot a vevőnek, ha az a csomagon megjelölt értékét a futárnak kifizeti.
Csak akkor fizetsz, ha megjött a termék!

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak kell kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Bankkártyás Fizetés futárnak (utánvét)

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, a futárnál bankkártyával is tudsz fizetni az átvett termékért. Ebben az esetben is egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Parnterünk a Szállításban:
GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.
info@gls-hungary.com

Szállítási információk:

Minden 15.000 forintos kosárértéket meghaladó vásárlás esetén INGYEN házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket.
A 15.000 Forint alatti vásárlás esetén, 1290 Forint (Bruttó)  a kiszállítási költség.

Bármilyen kérdésed merülne fel, írj nekünk bátran!
ugyfelszolgalat@ballvin.hu

Jó vásárlást kívánunk!