31 %

Dupla rekeszes Köröm UV lámpa

15990 Ft 10990 Ft

Elfogyott

Manikűröshöz járni időigényes és drága elfoglaltság. A Ballvin.hu köröm UV lámpája költséghatékony és kényelmes helyettesítőt kínál erre a problémára. Kialakításának köszönhetően egyszerre használhatjuk mindkét kezünkön, így spórolhatunk az idővel, hiszen egyszerre száríthatjuk benne az összes körmünket. Így, ha megkérdezik ismerőseid, hogy melyik manikűröshöz jársz, büszkén mondhatod, hogy otthon varázsoltad ilyenné a körmeidet. Éld ki legmerészebb vágyaidat és varázsolj csodálatos körmöket, akár nyaralás közben a hotelszobádban vagy a nappaliban egy álmos vasárnap délutánon.
A LED-es UV lámpánkat bátran használhatod otthon és akár szalonban is. Az energiatakarékos LED-ek elhelyezkedésének köszönhetően mind az 5 köröm egyenletesen szárad alatta. Időzítő funkciójának köszönhetően pedig pontosan annyi időre állíthatjuk, ameddig arra szükségünk van a kívánt eredmény elérése érdekében.
A termék időzítő számlálóval van ellátva. 0-30-60-90-120-180 másodpercre is állítható. A lámpa ideális az akril és gél körmök független kialakításához. A használat után a körmök szépek és fényesek lesznek napokig, de akár több hétig is.

Adatok:

  • 28cm x 21.5cm x 8cm
  • 6 féle időzítés
  • LED égők
  • Extra Gyors szárítás
  • Két féle teljesítmény szint

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 319 Kategóriák: ,