40 %

Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

9990 Ft 5999 Ft

Készleten

Egy tökéletes estéhez nem kell más csak kellemes hangulat és egy üveg bor. De kivel ne fordult volna elő, hogy meggyűlt a baja annak a bornak a kinyitásával? Beszakadt dugó, feltűnő erőlködés vagy a padlóra fröccsenő bor. Ezeket a kellemetlen eseményeket most egyetlen eszközzel, egy csapásra elkerülhetjük. Ez a szuper praktikus elektromos nyitó még a legjobb manuális eszköznél is jóval hasznosabb.

Nincs más dolgunk, mint az üveg nyakán lévő fóliát egyszerűen eltávolítjuk az erre való kis eszközzel, amit a bornyitó mellé ajándékba adunk. Ezután, pedig az Elektromos bornyitót az üveg szájára kell helyeznünk és megnyomni a gombot, majd az eszköz gyorsan automatikusan kinyitja nekünk az üveget.

Nem csak otthoni használatra, de ajándéknak is kitűnő, hiszen nehezen találunk olyan személyt, aki ne venné hasznát egy ilyen ügyes szerkezetnek. A családi és baráti összejövetelek legjobb kezdete lehet, ahogy könnyed mozdulattal kinyitjuk az előre bekészített bort, a nehézség minden jele nélkül.

Négy darab AA elem üzemelteti a készülék. (nem tartozéka a készletnek)
Innentől kezdve egy palack kinyitás már csak néhány másodpercet vesz igénybe, nem mellesleg, hogy talán a elegánsabb módszer világon.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 00202 Kategóriák: , ,