51 %

Két oldalas gyerek játszószőnyeg – 180×150 cm

8990 Ft 4450 Ft

Készleten

Kisgyermekeink egyik legkedvesebb időtöltése, hogy a földön fekve, kúszva-mászva játszanak naphosszat. Az otthoni szőnyegben viszont nincs számukra semmilyen izgalmas, nem úgy mint ebben a kétoldalas játszószőnyegben.
Az egyik oldalon telis tele  színes gyümölcsökkel és kedves figurákkal egy gyümölcsős kerttel találkozhat csöppségünk. A másik oldalon zsiráfok, állatok és egy centiméter található, ahol meg is tudjuk mérni gyermekünk, nyomon tudjuk követni a növekedését.

A szőnyeg vízlepergető, polifóm anyagból készült, így beltéren és kültéren egyaránt használható.Mostantól nem kell a hideg kövön, padlón játszani, hiszen itt van ez az izgalmas, színes játszószőnyeg.
3-5 hónapos korában a kicsi már hasrafordul és egyre nagyobb kíváncsisággal tekint a világra. Eleinte csak figyeli a játszószőnyeg formáit, majd próbálja a kezével is elérni őket. Rövidesen már a gördülés és a kúszás időszaka következik. Ekkor a színes állatok hosszú időre lekötik a figyelmét.
Amikor már ülve kezd játszani a gyermekünk, akkor a szőnyeg védelmet biztosít neki, a kemény padlóval szemben és egész biztosan szívesen játszik rajta játékaival. A szőnyeget akárhova magunkkal vihetjük, hiszen könnyen összehajtható, így hosszú utazásokon se kell nélkülözni a kicsinek.
Mindezek mellett a játszószőnyeg nem csak végtelen szórakozási lehetőséget kínál a gyermek számára, de igazi dísze is lehet a szobának ízléses kialakítása miatt. Fejleszti a kreativitást és hű társa lehet a piciknek a mindennapokban.

A szőnyeghez jár ajándékba egy tároló tok, amiben feltekerve könnyedén tárolhatjuk a szőnyeget.

Méret: 180 x 150 cm

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 234 Kategóriák: , , ,