33 %

Massage Gun Masszázs Pisztoly Táskával

20000 Ft 13450 Ft

Készleten

Van, hogy a sok üléstől beáll a hátunk vagy, ami az egyik leggyakoribb, hogy a vállunk és a nyakunk találkozásánál vannak az izmok görcsben. Sportolások következménye képpen nem ritka, hogy a vádli és a comb tájékán van szükségünk a csomók feloldására.

Ez az eszköz minden ilyesfajta problémának gyógyítója lehet. Nincs más dolgunk, mint kiválasztjuk a négy különböző fej közül azt amelyik az adott területre megfelelő lehet számunkra és csatlakoztatjuk a géphez. Attól függően , hogy milyen erősségi fokozatot választunk, olyan ütemben előre-hátra fogja mozgatni az adott masszírozó fejet a készülék.

A kényes pontokra, görcsökre, csomókra nyomva a készüléket, szépen fokozatosan feloszlatja az összeugrott izmokat. Ezáltal újra visszahelyezve azokat a megfelelő, fájdalommentes állapotba és visszanyerve ennek köszönhetően a testrész megfelelő mozgástartományát.
Akkumulátoros a készülék, így a feltöltés után könnyedén vihetjük magunkkal bárhova és a használata is rendkívül egyszerű, mert nem kell a kábelekkel bajlódni.

Ami egy nagyon hasznos különbség a többihez képest, hogy egy rendkívül praktikus tároló táska is jár hozzá. Ebbe tökéletesen illeszkedik a gép, a fejek és minden. Könnyű a tárolása és bárhova magunkkal vihetjük.
  • 4 féle masszázs fej
  • Súlya: 1.4 kg
  • Akkumulátor kapacitása: 2400 mAh
  • 6 erősségi fokozat
  • Névleges feszültség 24 V
  • Tároló táska

Gyors 1-2 munkanapos szállítás!
Garancia!

Cikkszám: 00454 Kategóriák: , ,