60 %
60 %

MassageGun – Masszázs Pisztoly – izom masszírozó regeneráló gép – akkumulátoros

50000 Ft 19999 Ft

Szín : Fekete
Clear selection

Ez a legújabb izom lazító eszköz az idei évben indult világhódító útjára és rohamos gyorsasággal terjed. Nem csoda, hiszen rendkívül hatékony az elmerevedett , meghúzódott, fájó izmok kezelésében.
Van hogy a sok üléstől beáll a derekunk vagy ami az egyik leggyakoribb, hogy a vállunk és a nyakunk találkozásánál vannak az izmok görcsben. Sportolások következménye képpen nem ritka, hogy a vádli és a comb tájékán van szükségünk a csomók feloldására.
Ez az eszköz minden ilyesfajta problémának gyógyítója lehet. Nincs más dolgunk mint kiválasztjuk a négy különböző fej közül azt amelyik az adott területre megfelelő lehet, csatlakoztatjuk a géphez. Attól függően , hogy milyen erősségi fokozatot választunk, olyan ütemben előre-hátra fogja mozgatni az adott masszírozó fejet a készülék. A kényes pontokra, görcsökre, csomókra nyomva a készüléket szépen fogokzatosan feloszlatja az összeugrott izmokat. Ezáltal újra visszahelyezve azokat a megfelelő, fájdalommentes állapotba és visszanyerve ennek köszönhetően a testrész megfelelő mozgástartományát.
Akkumulátoros a készülék, így a feltöltés után könnyedén vihetjük magunkkal bárhova és a használata is rendkívül egyszerű, mert nem kell a kábelekkel bajlódni.

  • 4 féle masszázs fej
  • Súlya: 1.4 kg
  • Akkumulátor kapacitása: 2400 mAh
  • 6 erősségi fokozat
  • Névleges feszültésg 24 V

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros

Ide kattintva elolvashatod a blog cikkünket a termékről!

Blog
Gyors szállítás
Ingyenes szállítás