50 %
45 %
50 %

MassageGun – Masszázs Pisztoly – izom masszírozó gép – akkumulátoros

9999 Ft10990 Ft

Szín : Fekete
Clear selection

Ez a legújabb izomlazító eszköz az idei évben indult világhódító útjára és rohamos gyorsasággal terjed. Nem csoda, hiszen rendkívül hatékony az elmerevedett , meghúzódott, fájó izmok kezelésében.

Van, hogy a sok üléstől beáll a hátunk vagy, ami az egyik leggyakoribb, hogy a vállunk és a nyakunk találkozásánál vannak az izmok görcsben. Sportolások következménye képpen nem ritka, hogy a vádli és a comb tájékán van szükségünk a csomók feloldására.

Ez az eszköz minden ilyesfajta problémának gyógyítója lehet. Nincs más dolgunk, mint kiválasztjuk a négy különböző fej közül azt amelyik az adott területre megfelelő lehet számunkra és csatlakoztatjuk a géphez. Attól függően , hogy milyen erősségi fokozatot választunk, olyan ütemben előre-hátra fogja mozgatni az adott masszírozó fejet a készülék.

A kényes pontokra, görcsökre, csomókra nyomva a készüléket, szépen fokozatosan feloszlatja az összeugrott izmokat. Ezáltal újra visszahelyezve azokat a megfelelő, fájdalommentes állapotba és visszanyerve ennek köszönhetően a testrész megfelelő mozgástartományát.
Akkumulátoros a készülék, így a feltöltés után könnyedén vihetjük magunkkal bárhova és a használata is rendkívül egyszerű, mert nem kell a kábelekkel bajlódni.

  • 4 féle masszázs fej
  • Súlya: 1.4 kg
  • Akkumulátor kapacitása: 2400 mAh
  • 6 erősségi fokozat
  • Névleges feszültség 24 V

Szállítási idő: 1-2 munkanap!

Garancia!

MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros

Ide kattintva elolvashatod a blog cikkünket a termékről!

Blog
Gyors szállítás
Ingyenes szállítás