35 %

Professzionális Gőzölős Hajvasaló – Kerámia lappal

22990 Ft 14990 Ft

Készleten

Megérkezett a Ballvin kínálatába az egyik legkedveltebb nemzetközi szépségápolási termék a Steam Styler Gőzölős hajvasaló. Aki a hajápolásban otthon van tudja mi a különbség a sima száraz és a nedves vagyis a gőzölős hajvasalás között. Nem károsítja a hajat úgy mint a száraz hőmérsékleten történő vasalás és az eredmény tovább megmarad. A hidratálást a kerámia lapok közé beépített gőzfúvókák segítségével éri el a készülék.

A termék mellé jár ajándékba egy kis vízadagoló tartály, hogy a készülékbe minél egyszerűbben be tudjuk önteni a vizet, amiből a gőzt képezi.
Számos kiváló funkciót és tulajdonságot tudunk felsorolni a termékkel kapcsolatban, mint például a könnyen kezelhető LCD kijelzős irányítást, a hat különböző hőfokozatot vagy a 360 fokban elforgatható tápkábelt az egyszerűbb, kábelcsavarodás mentes vasalás érdekében.
Kiváló választás azoknak, akik szeretnék a hajukat egyszerűen, biztonságosan, igényesen a lehető legszebb egyenes szálúra vasalni, mindezt az egészséges haj megőrzése mellett.

A termék bordó színben elérhető.

Adatok / Funkciók
– Gőzölős vasalás.
– Gőz mentes vasalás
– LCD kijelző
– 360 fokban forgatható kábel
– Gyors felmelegedés

– Kerámia lap
– 6 különböző hőfokozat
– 140-240 fok közötti hőtartomány
– Ion funkció
– 60 Wattos teljesítmény

Szállítási idő: 1-3 munkanap és Ingyenes kiszállítás! 

Cikkszám: 00207 Kategóriák: ,