25 %

Újrafelhasználható Vákumtasak és manuális vákum pumpa szett – 27 darabos

7990 Ft 5999 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

A vákumkezelést használhatjuk a zöldségeknél, húsoknál is, hogy hosszabban megőrizzük a szavatosságát, frissességét, de a Sous vide, szuvidálás folyamatában is nélkülözhetetlen eszköz.
A szuvidálás jelenleg az egyik legújabb főzési forradalom a gasztronómiában. A húsok lassúbb, alacsonyabb hőfokon való főzésével érjük el, hogy az étel megőrizze az eredeti ásványi anyagait, vitaminjait és egészséges tápértékeit. Mindemellett az is fontos, hogy rendkívül ízletes ételek készíthetőek ezzel a módszerrel.

 

Ehhez szükségünk van egy Szuvidáló gépre, amit már korábban bemutattunk itt a Ballvin webshopjában, valamint Vákumpumpára és vákum tasakokra.
Az utóbbi termékek most egy teljes szettben megvásáorlhatóak nálunk.
Méghozzá újrafelhasználható tasakokkal, ami nem csupán költségkímélő, de büszkén mondhatjuk, hogy a környezettudatos is. Két féle méretben 5-5 darab tasak található a közepes dobozban. Nagyobb kiszerelés is megtalálható a webáruházunkban.

A szett tartalma egy kézi vákum pumpa is, amivel a tasakból ki tudjuk szívni az összes levegőt.
További csiptetők és csipeszek is találhatóak a dobozban, amivel a tartályhoz, edényhez tudjuk rögzíteni a tasakokat főzés közben.

A csomag tartalma:

  • 1 db kézi vákum pumpa – 16,8 x 5 x 3,5cm
  • 10 db újrafelhasználható 26 x 28 cm-es vákum tasak
  • 10 db újrafelhasználható 26 x 34 cm-es vákum tasak
  • 2 db műanyag csipesz
  • 4 db fém csiptető

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Cikkszám: 00305 Kategória: