65 %

WIRELESS VEZETÉK NÉLKÜLI MOBILTELEFON TÖLTŐ

9990 Ft 3490 Ft

Készleten

Sötét szobában a töltőkábel csatlakoztatása nem okoz gondot. Előnye, hogy a töltés közben érkezett hívásokat egyszerűen fogadhatod, csak emeld fel a telefonod a töltőpadról. Ideális választás lehet otthonra, irodába, hálószobába. Szerezzd be inkább ezt a vezeték nélküli töltést biztosító eszközt a Ballvinról. A wireless vezeték nélküli mobiltelefon töltő nem tesz különbséget. Szívesen megosztja az energiáját minden kompatibilis eszközzel.

A Ballvin által kínált gyors töltő nem csak árban verhetetlen, de kapacitásban és stílusban is nehezen akad versenytársa.
A vezeték nélküli, wireless telefontöltésnél nincs gyorsabb, egyszerűbb prakikusabb a világon. Ehhez szükségünk van egy ilyen eszközre, amire csak rá kell helyezned a készüléket és már tölti is. Gyors töltő és az alább található rengeteg telefon típus mindegyikével kompatibilis tehát azonnal szuper sebességgel tölti.
Képzeljük el mennyivel könnyebbé és kényelmesebbé válik az életünk ezzel a töltővel. Ha van egy az éjjeliszekrényen, a kocsiban és az ebédlőben, akkor gyakorlatilag csak annyi a dolgunk, hogy ráhelyezzük a telefonunkat, mint egy asztalra. Így ha épp nincs a kezünkben, a telefon mindig töltődni fog és sosem kell félig teli aksival elindulnunk a nagyvilágba.

Kompatibilis minden olyan telefonnal, amelyiket alapból lehet tölteni Wireless töltővel.

Például Iphone 8 vagy annál újabb vagy Samsung Galaxy S6 vagy annál újabb, de egyéb márkával is természetesen.

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Cikkszám: 00079 Kategória: