Kosár

Karácsonykor szeretjük megtalálni a leginkább testhezálló ajándékot, akár a barátainkat, rokonokat vagy magunkat szeretnénk megajándékozni. Több féle ajándékozó típus van. Van, aki a végére hagyja a csomagok beszerzését, van aki már hónapokkal korábban megveszi az összeset és vannak olyanok is, akik folyamatosan kisebb ajándékokkal jutnak a végére a procedúrának. Viszont az mindenki számára nagy öröm, amikor sikerült meglepni, megnevettetni, megörvendeztetni azt akinek szánjuk az ajándékot.

Összeszedtünk 10 hasznos ajándék ötletet, hogy segítsünk mindhárom típusnak célbaérni a legszuperebb ajándékokkal idén Karácsonykor.

AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ

1. Autós Háttámla Rendező

Ez a praktikus kiegészítő nem csak az utasok kényelmét biztosítja. Akinek van gyereke, az tudja, hogy a legváratlanabb pillanatokban lehet szüksége kicsiknek innivalóra, zsebkendőre, játékra, olvasnivalóra, és persze azonnal. Ez a  praktikus rendszerező segít, hogy minden szükséges holmi kéznél legyen a utasok számára, így a sofőrnek csak a forgalomra kell figyelnie.

Itt találod
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

2. Elektromos arctisztító, Arcmasszírozó kefe

Ez a kényeztető készülék egy csoda. Alkalmazása felér egy kozmetikai arckezeléssel. Nincs is jobb érzés, mint amikor a nap végén végre lemoshatjuk a sminket az arcunkról, kibontjuk a hajunkat és kényelmesen elhelyezkedünk egy kád forró vízben, miközben a készülék finoman masszírozza arcunkat. Ennyi luxus minden nőnek jár, nem igaz?

Csapj le rá most azonnal!
Unikornis Powerbank

3. Unikornis Powerbank

Nem csak rendkívül csajos, de praktikus is egyben, hiszen bármilyen típusú is legyen a mobiltelefonod vagy tableted, az USB csatlakozójának köszönhetően bármikor feltöltheted az akkumulátorodat. Utazás, tömegközlekedés vagy séta közben is nyugodtan használhatod. Zöld és fehér színben is kapható, így akár a megjelenésedhez vagy a hangulatodhoz is igazíthatod kiegészítőként. Az egészen biztos, hogy kitűnsz vele a tömegből.

Nézd meg közelebbről!
Unikornis Powerbank
Tapadókorongos Autós Telefontartó

4. Tapadókorongos Autós Telefontartó

Kátyúbiztos megoldás, hiszen tapadókorongja extra erősen rögzíthető a szélvédőhöz, így egy nagyobb döccenő esetén sem landol a mobilod az öledben, vagy rosszabb esetben az anyósülés alatt. Rendkívül praktikus megoldás azok számára, akik nem szeretnek fülhallgatóval vagy egyéb kütyüvel a fülükben telefonálni, és nincs kihangosító a kocsijukban. A tartó ergonómikus kialakításának köszönhetően nem zavarja a sofőrt a szabad kilátásban, és remek segítség, ha GPS-el kell eljutnod valahová.

Szerezd be most azonnal, vezess biztonságosan minden nap!

Tovább a termékhez
Design Kulcskereső

5. Design Kulcskereső

Nincs olyan pici táska, amelyben ne tudna nyoma veszni még egy nagyobb kulcscsomónak is! Ha szeretnéd megspórolni az állandó keresgetéssel járó időt és stresszt, akkor csapj le erre a design kulcskeresőre. Pillanatok alatt megtalálhatod az elveszett tárgyaidat, hiszen nem csak a kulcscsomódra, de a telefonodra, slusszkulcsra, vagy szemüvegre is felteheted. Csak egy gombnyomás, és máris tudod, hol keresd!

Nézd meg alaposabban!

Kattints ide!
Design Kulcskereső
Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű

6. Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű

A kutyák imádják az érintést, számukra nincs is jobb időtöltés, mint a gazdin feküdni, miközben tetőtől talpig simogatással kényeztetik őket. Ezzel a speciális masszázs kesztyűvel azonban két legyet ütsz egy csapásra. Nem csak kedvencedet jutalmazhatod meg egy kis simogatással, de közben megszabadulhatsz a felesleges szőrszálaktól is, melyek anélkül gyűlnek össze a kesztyű fogai között, hogy szanaszét hullanának a lakásban. Elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően a gumi felületre tapadó szőrszálak simogatásról simogatásra gyűlnek össze. Amikor a kesztyűn már vastag rétegben lerakódott a szőr, csak fejtsd le egy mozdulattal a kesztyűről, és dobd ki a szemetesbe.

Itt tudod megrendelni
“TE PÖRGETSZ” Ivós játék

7. “TE PÖRGETSZ” Ivós játék  – Ajándék pohárral

Kétség kívül csak haladóknak ajánljuk ezt a pörgetős ivós játékot. Tegyél egy megtöltött feles poharat a közepére, pörgesd meg a nyilat, és annak kell meginnia a tartalmát, akire az mutat. Ha a szerencse melléd áll (nézőpont kérdése) akkor minden egyes alkalommal, amikor rád mutat a nyíl, muszáj meginnod a pohár tartalmát. Nincs kifogás! A játék után garantáltan mindenki bele melegszik a bulizásba.

Beszereznél egyet?

Kattints ide!
“TE PÖRGETSZ” Ivós játék
X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ

8. X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ – HEADSET

Legyen az futás, bringázás, gyaloglás vagy edzőtermi edzés, ez a bluetooth-os fülhallgató kényelmes viselet sportolás közben. Mivel a nyakadon hátul fut a vezetéke, akkor sem zavarnak a zsinórok, ha dinamikus mozgást végzel. Gombjai segítségével a mobilod elővétele nélkül is könnyedén fogadhatsz hívásokat, szabályozhatod a zene hangerejét. Kiváló kiegészítő sportoláshoz, de takarításhoz, házimunkához, főzéshez, kutyasétáltatáshoz is, így ajándéknak is tökéletes választás. 🙂

Megtetszett?

Itt tudod megvásárolni
Gyémánt unikornis ecsetkészlet

9. Gyémánt unikornis ecsetkészlet

Ez az ecsetkészlet nem hiányozhat egyetlen nő pipere táskájából sem, hiszen nem pusztán a smink elkészítésében vagy megigazításában van jelentősége, de UNIKORNIS színe van! Ráadásul úgy csillog, mint a gyémánt. Tökéletes ajándék bárkinek, aki szereti igazi királynőnek érezni magát!

Magadnak szeretnéd, vagy ajándékba adnád?

Kattints ide!
Gyémánt unikornis ecsetkészlet
LAZY BAG – PUMPA NÉLKÜL FELFÚJHATÓ KANAPÉ

10. LAZY BAG – PUMPA NÉLKÜL FELFÚJHATÓ KANAPÉ

Akár lakásban, akár a teraszon vagy a kertben állítod fel, kényelmes fekhelyet biztosít vendégeid számára. Ebben a felfújható kanapéban az a legviccesebb, amikor levegővel töltitek fel, hiszen csak szét kell nyitni a száját és megforgatni a levegőben. De erre a mozdulatra rá kell érezni. Addig is rendkívül szórakoztató látványt nyújt az az illető, aki megpróbálja felállítani a Lazy Bag-et. Viszont utána garantáltan kényelmes fekhelyet biztosít a vendégek számára.

Itt találod
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

+1 MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

A töredezett hajvég sajnos éppen olyan feltűnő egy frizurán, mint a korpa. Sajnos ez hajlam kérdése is, ráadásul a szennyezett városi levegő, a hajgumi folyamatos használata is csak ront a helyzeten. A Mac Trimmer hajvégvágó készülékkel nem kell havonta fodrászhoz járnod, pár perc alatt üdévé és frissé teheted megjelenésed. Mintha csak fodrásznál jártál volna.

Ismerős a termék a reklámokból?

Szuper áron lehet a tiéd!
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK