Multifunkciós babahordozó hám

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Értesítést kérek a termék elérhetőségéről

Ma modern, felvilágosult szülőnek számít, aki hordozza babáját, holott maga a szokás szinte az emberiséggel egyidős.
A praktikum szempontjából a csatos hordozó a legjobb választás. Rugalmas, de erős tartású derékpántja, valamint vastagon párnázott vállpántja tökéletesen osztja szét a súlyt, ezért nehezebb gyermekeket is kényelmesen hordozhatunk vele elől, háton és csípőn, akár hosszú órákon át.

A multifunkciós babahordozó hám többféle beállítása lehetővé teszi, hogy mindig a gyermek és egyben a szülő számára legkényelmesebb módon használjuk. Ahogy a pici növekszik lehetőségünk van a hámot is úgy állítani, hogy kényelmesen elférjen benne.

Előnye, hogy a pici közel van a szüleihez, valamint sokkal egyszerűbbé teszi a gyermekkel való közlekedést. A legtöbben már újszülött kortól ajánlják a kenguruk használatát, mi azonban csak akkortól javasoljuk, amikor a kicsi már magától tudja tartani a fejét. Természetesen ha hordozás közben tartjuk a buksiját, akkor áldásunk rá:)

A kenguruhám pántjának állítható a hosszúsága, valamint légáteresztő anyaggal is rendelkeznek, nagyobb kényelmet biztosítva így a szülőknek. Puha párnázás található a derékrészen, valamint a combok között, ezzel is kényelmes ülést és alátámasztást biztosítva a gyermeknek.
A huzat mosható, így tisztítása rendkívül gyors és egyszerű.

Adatok:

  • 6 féle pozíció
  • légáteresztő anyag
  • szétcipzárazható variációk
  • állítható méret

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,