Kosár

Elektromos só bors szóró, örlő készülék

1. Elektromos Só Bors adagoló

Talán a legfontosabb és legnépszerűbb fűszerünk a só és a bors. Minden háztartásban fellelhető és az alapvető főzések nélkülözhetetlen eleme. Ezzel a remek kis eszközzel, pedig igazán stílusos lesz a fűszerezés, hiszen nincs más dolgunk, minthogy egy gombot megnyomunk a tetején és már adagolja is a sót vagy a borsot. Biztosan örömet fogunk okozni bármely családtagunknak, aki szeret főzni.

Kattints ide!
Házikó alakú párologtató párásító - diffúzor

2. Házikó alakú párologtató

Egy szuper párologtató, párásító gép, azaz egy diffúzor manapság minden háztartásban fellelhető. Rengeteg forma, fajta, színű létezik, de mindnek egy a célja, hogy a száraz levegőt felfrissítse vízpárával. Webáruházunkban két típus is található. Az egyik egy Design párologtató gép, aminek kifejezetten nagy a tartálya és igazán stílusos a külseje. A másik, pedig egy Házikó alakú párásító, amihez egy propeller és egy lámpa tartozik kiegészítőként. Kívánjunk boldog Karácsonyt egy ilyen remek, hasznos kis géppel valamelyik szerettünknek.

Kattints ide!
Házikó alakú párologtató párásító - diffúzor
Több funkciós tésztakészítő gép

3. Tésztakészítő gép

Az otthoni tésztakészítés egy remek időtöltés és különleges házi ízeket varázsolhatunk vele a konyhánkban. Szükségünk van először is egy ilyen tésztakészítő gépre és a kedvenc tészta receptünkre. Ha ezek már megvannak, akkor a gépen ki kell választani, hogy milyen vastagságú tésztát szeretnénk nyújtani és amikor lenyújtottuk, akkor még azt kell kiválasztani, hogy milyen széles tésztát szeretnénk szaggatni. Amikor készen vannak a vékony tészta csíkok már csak ki kell főzni őket. Egyszerű és nagyszerű kis tésztagép biztos nagy örömet fog okozni édesanyánknak, vagy édesapánknak Karácsonyra.

Kattints ide!
ThermoPro digitális Beltéri időjárás állomás

4. Beltéri Időjárás állomás

Ez egy igazán praktikus ajándék lesz bárki számára. Méri a külső és a belső hőmérsékletet. Megmutatja a páratartalmat. Rendelkezik egy külső egységgel, amit csak ki kell tennünk és már le is olvashatjuk milyen idő van odakint. Dizájnos kialakításának köszönhetően bármely polcon jól fog mutatni.

Itt tudod megrendelni
ThermoPro digitális Beltéri időjárás állomás
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

5. Elektromos Automata Bornyitó

Ismét egy igazán hasznos kiegészítőt ajánlunk az ajándékot keresőknek. Egy minőségi bornyitó mindig jól jön és az csak növeli az élményt, hogy automata. Azaz nincs más dolgunk, mint ezt a remek eszközt a borosüveg tetejéhez tenni, megnyomni a gombot az oldalán és az bornyitó gép szépen egyenletesen kihúzza belőle a dugót, minimalizálva a beletörés kockázatát. Stílusos és különleges ajándék bárki számára.

Kattints ide!
AUTÓS ÜLÉSTAKARÓ KUTYÁKNAK ÉS KISÁLLATOKNAK

6. Autós üléstakaró kutyáknak és kisállatoknak

Egyszerű de nagyszerű ez a remek autóülés kutya ülés takaró. Ha kutyánk a hátsóülésen fel alá ugrál akkor sem tesz kárt a kárpitban. Csak csatold fel az ülésháttámlákra és már be is szálhat a kedvenced.

Itt találod
AUTÓS ÜLÉSTAKARÓ KUTYÁKNAK ÉS KISÁLLATOKNAK
Autós Csomagtartó Rendező - Négy rekeszes

7. Autós csomagtartó rendező

Ezt biztosan imádni fogod. Ha már eleged van hogy a csomagtartóban minden apró cseprő dolog fel alá repül egy kanyarban. Tedd fel a csomagtartódban az ülés fejtámlájára és már pakolhatsz is bele nyugodt szívvel.

Tovább a termékhez
Gyémánt unikornis ecsetkészlet

8. Unikornis ecsetkészlet

Ez a különleges ecset készlet nem csak szép hanem rendkívül hasznos és jó minőségű anyagokból készült. Ez biztosan nagy örömet fog okozni bármely hölgy ismerősünknek, rokonunknak ajándékozzuk.

Nézd meg közelebbről!
Gyémánt unikornis ecsetkészlet
Karácsonyi neon

9. Karácsonyi neonok

Szeretjük feldíszíteni az otthonunkat az ünnepek alatt. Jó érzés ha az egész lakásból árad a karácsonyi hangulat. Nagyon fel fogja dobni az otthonunkat egy ilyen világító neon dísz! Válasszuk a Hópelyhet vagy a Rénszarvast biztosan csodájára fog járni mindenki.

Itt találod

10. Powerbankok

Mi az amit mindenki használ ma? Telefon. Mi az ami mindenkinek napi problémája? A lemerülő telefon. Talán a leghasznosabb ajándék a powerbank, amely meggátolja ezt a napi problémát. Ha pedig a praktikusság nem lenne elég meggyőző, akkor a kialakítás mindenképp az. Az unikornis forma tökéletes kiegészítővé teszi ezt a szuper eszközt és amellett, hogy a telefonunkat feltölti még jól is mutat.

DIY csináld magad - fali óra

11. DIY Csináld magad fali óra

Egy könnyen felszerelhető stílusos kis fali óra mindig szuper ajándék. Csak sorrendben felragasztjuk a falra a darabjait, majd a végén a mutató szerkezetet és már üzembe is helyeztük. Dizájnos, praktikus és az ára is zseniális! Remek választás!

Kattints ide!
DIY csináld magad - fali óra
Princess Kastély Gyerek Sátor

12. Princess Kastély gyerek sátor

Ki nem épített bunkert vagy várat a szobájában gyerekként? Ez a gyereksátor, minden tizenéves vagy még kisebb álomkastélya lehet. Könnyen felállítható, praktikus és remek eszköz a játékhoz. Ajándék szőnyeg is jár most hozzá, hogy nehogy felfázzon gyermekünk a kövön.

Itt találod
Fali kerékpártartó

13. Fali Kerékpár tartó

A legpraktikusabb ajándék amit adhatunk kerékpár szerető rokonunknak, barátunknak. Csak fel kell helyezni a falra, majd ráakasztjuk a bringát. Egy speciális szilikon réteg is található rajta, hogy a tárolás közben a vázat ne sértse meg.

Kattints ide!
Fali kerékpártartó
SMART Okosmérleg otthonra

14. SMART Okos mérleg

Minden tudatos ember számára az otthon alapvető kelléke egy szoba mérleg. A 21. században ez az eszköz is nagy fejlődésen ment keresztül. Megérkeztek az okos mérlegek, mint ez a SMART típusú is. Jár hozzá egy telefonos applikáció is, ami összeköttetésben van a mérleggel és az automatikusan kiszámolja és eltárolja az eredményeket a telefonunkba. A testtömeg index, Zsír százalék mellett rengeteg egyéb hasznos adatot kapunk magunkról, amint felállunk a mérlegre. Természetesen applikáció nélkül is sima mérlegként is használhatjuk és még a szoba hőmérsékletét is megmutatja.

Kattints ide!

+1 Különleges evőeszköz készletek

Egy családi összejövetel, egy családi ebéd, vacsora alapja a szépen megterített asztal. Ezekhez tudunk egy nagyon izgalmas és különleges ajándékkal hozzájárulni, ha az ilyen egyedi evőeszköz készletek közül választunk ajándékot. Az egyszerűbb letisztultabb színek kedvelőinek a Matt fekete szettet ajánljuk. Akik az extravagánsabb színesebb dolgokat kedvelik nekik, pedig a Szivárvány fényes evőeszköz készletet javasoljuk. Biztosan fel fogja dobni az étkező asztal látványát és akinek ajándékozzuk nagyon fog neki örülni.

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK