21 %
21 %
21 %

Ajtó és lépcső biztonsági rács – gyerek és kutya

24000 Ft 18990 Ft

Szín : Fehér
Clear selection

Biztonsági rács, védőrács, térelválasztó rács bárhogyan nevezhetjük, de egy biztos egy ilyen lakáskiegészítő minden felelős szülő és/vagy kutya gazdi életterébe kötelező elem. Hiszen mi lehet fontosabb dolog, mint megvédjük a gyermekünket a balesetektől.

Nincs más dolgunk mint a kiválasztott ajtóhoz rögzíteni. Ez rendkívül egyszerű mert jár hozzá négy darab önfeszítő csavar, amit kézi erővel kellően beszoríthatjuk a kerítést. Egy kisebb ajtó található a nagy rácson belül, amit egy mozdulattal ki tudunk nyitni, de mégis a gyermekek számára fejtörést okoz, nem beszélve négylábú kedvenceinkről.

Minőségi fémből készült így rendkívül tartós eszköz.

Méreteit tekintve a legtöbb szabvány méretű ajtó és lépcsőfordulóba elhelyezhető. A minimális és maximális távolság széltében 74 és 83 centiméter között variálható. A rács magassága 76 centiméter.

Ez az a termék, amit nem kell túl magyarázni hiszen mindenki tudja az előnyeit, de azt még a végére mindenképp érdemes elmondani, hogy most akciósan rendkívül kedvező áron beszerezhető a Ballvin webáruház kínálatában.

Adatok:

  • anyaga: fém és müanyag
  • méretei: 74-83 x 76 cm
  • súlya: 3.95 kg

Szállítási idő: 1-3 nap

Cikkszám: N/A Kategória: