20 %

Prémium Pelenkázó táska

15000 Ft 11950 Ft

Készleten

Ez az egyik legpraktikusabb, legkompaktabb táska, ami a kisgyermekes szülők mindennapjait teszi könnyebbé. Kiegészülve néhány extra funkcióval, a korábbi pelenkázó táskánkhoz képest.

Ebben is rengeteg zseb és tároló van és ennek is megvan az az extra funkciója, ami megkülönbözteti más pelenkázó táskáktól. Ez nem más, mint, hogy a táska átalakítható egy pelenkázó résszé, ahol a gyermekünket gyorsan, diszkréten és praktikusan tisztába tudjuk rakni vagy csak át tudjuk öltöztetni.
Egyszerű cipzár mozdulatokkal csak szét kell húzni a két oldalt és a táska két oldala között be kell rakni a falakat, valamint ennél a táskánál egy kis tetőt is tudunk csinálni. Így akár le tudjuk fektetni is benne a picit kicsit szundikálni.

A klasszikus pelenkázótáska funkcióit is magában hordozza. Az elülső részen három cumisüveg tartó található, viszont ami extra még, hogy be van vonva egy hőfogó anyaggal mindhárom zseb, így a meleg tápszer, tea, tej vagy bármely folyadék tovább meleg marad.

Az oldalain kihúzhatós zsebek vannak. A tetején a fogantyúk összekapcsolhatóak, hogy könnyedén a babakocsira akasztható legyen a táska.
A táska belső részén több kisebb nagyobb zseb és fakk található ahová a pelenkát, a krémeket, a törlő kendőket külön tudjuk praktikusan tárolni.
Az oldalán van egy cipzáros zseb, aminek köszönhetően akár egy töltő kábelt is végig tudunk vezetni a táska belsejéig és ott akár egy powerbankhoz is csatlakoztathatjuk a telefonunkat és így útközben is tölthetjük. ( a powerbank és a kábel nem tartozéka a csomagnak)

Minőségi szövet anyagból készült és igazán stílusos dizájnnal rendelkezik.

Innentől kezdve bárhova megyünk a csemeténkkel nem csak, hogy minden kéznél lesz, de egycsapásra egy kis privát részt is varázsolhatunk a táskából, ahol elvégezhetjük a pelenkázást is akár, de le is fektethetjük pihenni kicsit.

Szürke színben elérhető a webáruházunkban.

1-2 munkanapos gyors szállítás.
Garancia!

Cikkszám: 00432 Kategóriák: ,