Kosár

Ha kutyát vagy cicát tartasz, rengeteg örömteli pillanatban van részed. Senki nem örül neked olyan kitörő imádattal amikor hazaérsz, mint egy kutya, nem igaz? És amikor a macskád olyan kegyes, hogy hajlandó elfogadni tőled egy kis simogatást, az nap fénypontja. 🙂 Az állattartás azonban sok felelősséggel és még több feladattal jár. Ahhoz, hogy ezt megkönnyítsük a számodra, összeállítottunk egy kis listát pár rendkívül praktikus és hasznos kellékből, ami megkönnyíti a takarítással, ápolással és etetéssel járó feladatokat, hogy minél több időt tölthess négylábú kedvenceddel. Nem mellesleg pedig a gyerekeket is be lehet vonni ezekkel a szuper kiegészítőkkel az állatok mindennapos gondozásával járó feladatokba.

Autós ülés takaró Kutyáknak

Autós ülés takaró  Kutyáknak 

Ha szállítottál más kutyát az autódban, akkor biztosan tudod, hogy az elhullajtott szőrszálakat szinte lehetetlen eltávolítani a kárpitból. Még egy autókozmetikában végzett tisztítás után is rengeteg, a szálak közé befúródott szőrszálat találni mindenfelé.  Különösen a rövid szőrű kutyusok bundája tud makacs lenni, és ha nem akarod egy szemöldök csipesszel egyenként eltávolítani a szálakat, akkor rendelj magadnak egy autós ülés takarót. Garantáltan a legtöbb szőrszálat felfogja, és akkor sem lesz piszkos a kárpit, ha éppen egy erdei séta, vagy úszás, esteleg egy pocsolyában való hempergés után ugrik be a kutyusod a kocsi hátsó ülésére.

Itt találod!
Autós ülés takaró Kutyáknak
Kutyapiszok felvevő szerkezet

Kutyapiszok felvevő szerkezet

Szereted a kutyádat, de azért mégis mindennek van határa? Ha te sem szereted kézzel felkapni a tegnapi vacsit, és hosszú perceken át lóbálni az összezárt zacskót, amíg elérsz a következő kutyakaki gyűjtő szemetesig, akkor ezt a kutyapiszok felvevő szerkezetet imádni fogod.  Tegyél rá egy zacskót, húzd meg a kart és a szerkezet feje magába zárja a teljes „adagot”. Nem piszkolod össze a kezed, nem kell lehajolnod sem. Egyszerűen eltávolíthatod kutyád ürülékét a járdáról, füves területről, vagy esetleg a szomszédod kertje elől. Különösen nagytestű kutyusok gazdijainak ajánljuk, érthető okokból. 🙂

Néz meg közelebbről!
Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű

Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű

A kutyák imádják az érintést, számukra nincs is jobb időtöltés, mint a gazdin feküdni, miközben tetőtől talpig simogatással kényeztetik őket. Ezzel a speciális masszázs kesztyűvel azonban két legyet ütsz egy csapásra. Nem csak kedvencedet jutalmazhatod meg egy kis simogatással, de közben megszabadulhatsz a felesleges szőrszálaktól is, melyek anélkül gyűlnek össze a kesztyű fogai között, hogy szanaszét hullanának a lakásban. Elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően a gumi felületre tapadó szőrszálak simogatásról simogatásra gyűlnek össze. Amikor a kesztyűn már vastag rétegben lerakódott a szőr, csak fejtsd le egy mozdulattal a kesztyűről, és dobd ki a szemetesbe.

Itt tudod megrendelni
Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű
Kutyapóráz LED lámpával és zacsi tárolóval

Kutyapóráz LED lámpával és zacsi tárolóval

3in1 kutyapóráz a kényelmes sétákért. Ez a különleges eszköz egyszerre három funkcióval is bír. A póráz markolatára rögzített led lámpának köszönhetően nem csak látni, hanem látszani is fogtok az esti vagy éjszakai séták során. Különösen a kertvárosban élők számára ajánljuk, hiszen ezeken a területeken a gyér utcai világításnak köszönhetően az autósok számára sokkal kevésbé látható egy kutyát sétáltató gazdi. A lámpának köszönhetően már messziről észrevesznek benneteket. A LED lámpa ezen kívül segít megtalálni a sötétben a kutyakakit is, és a póráz aljára rögzíthető zacskótartó segítségével könnyedén összeszedheted kutyád után a piszkot.

Ugye, hogy milyen praktikus?

Tedd bele a kosaradba!
Kutya/Macska ételadagoló

Kutya/Macska ételadagoló

Hosszú nap vár rád az irodában, a család pedig későn ér haza? Egy előrelátó gazdi ebből nem csinál problémát. A kutyusok és cicák számára kifejlesztett ételadagolóval kedvenced sem marad éhen, amíg haza nem érsz. Ha pedig macskát tartasz, akár pár napos kiruccanás alkalmával sem kell aggódnod, kedvenced a legfinomabb falatokat találja a tányérjában, amíg nem vagy otthon.

Szerezz be egyet most azonnal!
Kutya/Macska ételadagoló

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK