Kosár

Éljünk Budapesten vagy bármelyik vidéki városban, a hely mindig drága kincs az otthonunkban. Bizony a hellyel is lehet takarékoskodni, de néha ez nehezebb mint magával a pénzzel. Ebben a cikkben 7 olyan terméket szeretnénk bemutatni, amikkel rengeteg helyet spórolhatunk és még jól is mutatnak a lakásban.

Helytakarékos cipőrendező, több színben

Az előszoba az első dolog, amit a vendég meglát és minket is ez fogad mikor hazaérkezünk, épp ezért nem szabad elhanyagolni. A helytakarékos cipőrendező nem csak egy egyszerű és olcsó eszköz, amellyel rendet teremthetünk a cipők káoszában. Design szempontjából is remekül mutat minden lakás előterében és a sok színvariácónak köszönhetően egész biztos találunk olyat, ami illik az otthonunkba.

Itt találod!

24 rekeszes fehérnemű rendező

Nincs is rosszabb annál, mikor azért késünk el valahonnan mert sehol se találjuk a megfelelő fehérneműt. Ezzel a 24 rekeszes praktikus fehérnemű rendező rekesszel a probléma azonnal megszűnik. Búcsút mondhatunk a szétdobált fehérneműknek és a hosszas keresgélésnek. Igényes kialakításának köszönhetően pedig egyaránt tarthatjuk a polc mélyén vagy láthatóan a szekrényen elhelyezve.

Nézed meg közelebbről!
Ajtóra akasztható ruhafogas 12 hellyel

Ajtóra akasztható ruhafogas 12 hellyel

Nincs elég hely a kabátoknak? Folyton leesik valami az akasztóról? A ruhadarabok fel a székre dobva végzi? Ezzel az ajtóra akasztható ruhafogassal minden hasonló probléma megszűnik. Könnyen és gyorsan felszerelhető és mivel rozsdamentes acélból készült ezért biztosan állja majd a sarat az évek során.

Szerezd be!
Ajtóra akasztható ruhafogas 12 hellyel

12 darabos cipőrendező

Ha egymás hegyén-hátán állnak a cipők és értékes perceket vesztessz mindennap, hogy elrendezd őket, akkor a 12 darabos cipőrendező valódi megváltást kínál majd. Ízléses kialakítás, jól elkülönített rekeszek és erős anyagának köszönhetően mindenképp jó választás, ha rendet akarunk teremteni.

Tovább a termékhez
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ

Autóülés háttámla rendező 3 féle színben

Nagyon kellemetlen, amikor mielőtt egy ismerős beszáll a kocsiba kérni kell pár percet, hogy elrendezzük a hátsó ülésen található “kupit” és vállalható belső teret alakítsunk ki. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy soha többet ne kelljen az üléseken hagyott játékoknak, üdítős üvegeknek vagy papírzsebkendős zacskónak helyet keresnünk. Úgy lettek kialakítva az egyes rekeszei, hogy minden típusú és méretű tárgy tárolható legyen bennük, így biztosan hasznát veszi minden autótulajdonos.

Kattints ide!
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ

Bőr autóülés háttámla rendező

Ha szükségünk lenne egy “elegánsabb” verzióra vagy csak úgy érezzük, hogy a bőr az ami igazán passzol a kocsihoz akkor a bőr háttámla rendező a legjobb választás. Ízléses külső, praktikus belső tér és a könnyű felhelyezés teszi igazán hasznossá ezt az eszközt.

Itt tudod megrendelni
Autós Csomagtartó Rendező - Négy rekeszes

Autós Csomagtartó Rendező – Négy rekeszes

Ennél parktikusabb eszközt keresve se találnánk a szeretett autónknak. Annál idegesítőbb talán nincs is, mint amikor egy kanyarban össze vissza repülnek a csomagtartóban lévő tárgyak. Akár kicsi, akár nagyobb eszközről van szó, a csomagtartó rendező négy rekesze biztonságosan őrzi őket, akár milyen útviszonyok vannak.
Könnyen felszerelhető, rendkívül hasznos és kedvező az ára is.

Itt találod
Autós Csomagtartó Rendező - Négy rekeszes

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK