Kosár

Hoztunk pár különleges új terméket, kütyüt, ami megszínesíti a mindennapokat és a funkciójából adódóan eltér az átlagos eszközöktől.

Mini szobakerékpár

Szobakerékpározás egy szuper edzésforma! Még akkor is űzhetjük ha épp dolgoznunk kell vagy épp otthon vagyunk és tévézünk. Nincs más dolgunk, mint ezt a mini szobakerékpárt betesszük az asztalunk alá vagy a nappaliba a tv elé és már kezdődhet is tekerés. Fontos a testedzés folyamán, mert rendkívül jó kardió mozgás, ami remek állóképességet biztosít nekünk. Méretének köszönhetően az asztalra téve karedzéseket is végezhetünk rajta! A digitális kijelzőjén számos hasznos adatot láthatunk és nehézségi fokot állíthatunk!

Kattints ide!

Nyakmasszírozó

Talán a legtöbb masszázs típus közül a nyakmasszírozás az egyik legkellemesebb masszírozás fajta. Gyakran a fejfájást is el tudja mulasztani egy finoman kényeztető nyak masszázs. Ez a szuper masszázspárna is képes lehet rá, csupán csak rá kell hajtani a fejünk, be kell kapcsolni és a párnában található görgők meg is kezdik a nyakunk masszírozását. Melegítő rész is található benne, hogy még jobban ellazuljunk a kényeztetés közben. Praktikus, mert használhatjuk akár otthon, akár az irodába, de még vezetés közben is, mivel a pántoknak köszönhetően könnyen rögzíthető bármilyen székre.

Kattints ide!
Béka alakú WC szűkítő gyerekeknek

Béka alakú wc szűkítő

A kisgyermekes szülők számára sokszor macerás dolog a WC használat a gyermekükkel, mivel a legtöbb mellékhelyéség nincs felszerelve a számukra megfelelő méretű WC csésze. Emiatt kell alkalmazni egy Wc szűkítőt, hogy ha ráül a kicsi, akkor kényelmes legyen neki és véletlenül bele ne pottyanjon. Ez a típusú WC szűkítő több szempontból is különleges, mivel könnyedé összehajtható, kis helyen is elfér és a tároló tokjába helyezve bármikor magunkkal tudjuk vinni a nyaralásra vagy akár a vendégségbe is. Másrészt, pedig egy aranyos kis békát ábrázol, ami igazán színes, kedves és imádni fogja a gyermekünk. A biliről átszoktatás is könnyebb lesz egy ilyen vidám kiegészítővel.

Kattints ide!
Függőleges falra akasztható zsebes virágtartó

Fali virágtartó

A virágok és növények nevelgetése igazán jó kikapcsolódás, nem mellesleg rendkívül szép, dekoratív végeredménnyel is jár. Ezek a speciális függőleges virágtartók még különlegesebbek mint a megszokott virágtartók. Minden egyes zsebbe rakhatunk egy palántát, egy virágot vagy bármely növényt. Létezik belőle 9 , 18 és 36 zsebes változat is. Bármelyiket választjuk biztosan egy csodálatos növény, virág falat kapunk, aminek a csodájára fognak járni az ismerősök.

Itt tudod megrendelni
Függőleges falra akasztható zsebes virágtartó
Prémium Massage Gun Masszázs pisztoly melegítővel

Prémium massage gun

A massage gun azaz a masszázs pisztoly mára már hatalmas népszerűségnek örvend a világon. Létezik már sokfajta, sokféle színben,  számos különböző funkcióval és kiegészítővel. Mi most egy prémium verziót hoztunk a a kínálatunkba. A legfontosabb tulajdonsága a legtöbb ilyen eszköznek, hogy a masszázs gép motorja kellően erős legyen. Aminek az a főbb lényege, hogy amikor rányomjuk a masszírozni kívánt területre, akkor ne lassuljon a készülék ereje vagyis a sebessége. Ez a Massage Gun azért prémium, mert valóban nagyon erős a motorja és sokkal-sokkal több sebességi fokozattal rendelkezik, mint a legtöbb vetélytársa. Továbbá a tetején van egy melegítő párna is, amivel további lazítást érhetünk el a kezelni kívánt izom területen.

Kattints ide!
SMART Okosmérleg otthonra

Okos mérleg

Minden tudatos ember számára az otthon alapvető kelléke egy szoba mérleg. A 21. században ez az eszköz is nagy fejlődésen ment keresztül. Megérkeztek az okos mérlegek, mint ez a SMART típusú is. Jár hozzá egy telefonos applikáció is, ami összeköttetésben van a mérleggel és az automatikusan kiszámolja és eltárolja az eredményeket a telefonunkba. A testtömeg index, Zsír százalék mellett rengeteg egyéb hasznos adatot kapunk magunkról, amint felállunk a mérlegre. Természetesen applikáció nélkül is sima mérlegként is használhatjuk és még a szoba hőmérsékletét is megmutatja.

Itt találod
SMART Okosmérleg otthonra
ThermoPro digitális Beltéri időjárás állomás

Beltéri időjárás állomás

Az életterünk hőmérsékletét tudni teljesen alapvető dolog. Ehhez az egyszerű higanyos hőmérőktől kezdve a már komplexebb termométereken át sok féle eszközzel meg tudjuk határozni. Mind közül a leginkább pontosabb a Beltéri Időjárás állomás. Ez nem csak a hőmérsékletet, de a páratartalmat is tökéletesen jelzi a szobán belül.

Tovább a termékhez
ThermoPro Kültéri és beltéri időjárás állomás

Kültéri és Beltéri Időjárás állomás

Ez hasonlóan az előző eszközhöz a páratartalmat és a hőmérsékletet jelzi. Viszont ehhez a készülékez tartozik egy külső egység, amit csak ki kell raknunk az ablakba vagy a teraszra vagy bárhova és már méri is a külső adatokat. Így egy kijelzőn láthatjuk a szobánk hőmérsékletét és a kinti adatokat is. Rendkívül hasznos és pontos kis szerkezet.

Nézd meg közelebbről!
ThermoPro Kültéri és beltéri időjárás állomás
18 darabos BBQ Grill kellék készlet tároló táskával

18 Darabos BBQ készlet

A kerti grillezés mindig szuper ötlet. Finom ételek, jó társaság és kiváló hangulat. Ahhoz, hogy az ételek is kiválóak legyenek a jó alapanyagokon kívül a sütéshez szükséges eszközöknek is kiválóaknak kell lenniük. Ebben a készletben minden megvan, amire csak szükségünk lehet. Kés, Csipesz, Szúró villa, Kefék, Ecset , nyársak és sok minden hasznos dolog. Mindez egy erős zárható táskában található, így könnyedén tárolhatjuk, de akár magunkkal vihetjük őket bárhova.

Kattints ide!

BBQ kötény szett

Az előző készlethez hasonlóan minden megtalálható benne, amire egy jó grillezés során szükség lehet. Annyi a különbség, hogy ebben a kellékek egy stílusos kötényben sorakoznak, így csak fel kell akasztanunk a nyakunkba és minden kéznél van, amikor csak kell. Ha éppen nem használjuk, akkor levesszük és könnyedén feltekerjük így nem foglal sok helyet.

Kattints ide!
Automata Tésztakészítő gép - cserélhető fejekkel

Automata tésztakészítő gép

Biztosan az egyik legkülönlegesebb otthoni készülék, amit valaha láttál a konyhában. Nincs más dolgod, mint a kedvenc tésztarecepted beletöltöd a gépbe és várod míg összekeveri ez a remek gép. Amikor elkészült, akkor kiválasztod, hogy melyik tészta típust szeretnénk kinyomni vele és egy olyan fejet teszel fel rá. Több féle fej, azaz tészta alak közül választhatunk. Metélt, spagetti vagy bármelyikhez támad kedved rendkívül rövid idő alatt lesz friss tészta az asztalodon, amit házilag, saját alapanyagokból készítettél. A vendégeid biztosan a csodájára fognak járni.

Itt találod

Húzódzkodó

Az otthoni edzés manapság igen népszerű. Sokan választják, mivel az edzőtermek drágák, gyakran messze  is vannak és másokkal kell osztozni az adott eszközökön. Sokan használnak a kondizás, edzés folyamán húzódzkodókat, mivel kiváló hát, kar, mell edzést lehet végezni. Ez a húzódzkodó típus azért speciális, mert nem kell felfúrni sehova, csak egy ajtókeret kell hozzá és oda be kell támasztani. A saját súlyunkkal tökéletesen fog szorulni és már kezdődhet is az edzés. Amikor épp nincs használatban, csak egy mozdulattal le is vehetjük.

Kattints ide!
Dupla tartályos Műzli adagoló

Müzli adagoló

Ez a kiegészítő lesz a család legnagyobb kedvence az  már biztos. Két nagy tartállyal rendelkezik, így két teljesen különböző müzlit, gabonapelyhet is adagolhatunk bele. Az egyik legfontosabb funkciója, hogy a zárható tetőknek köszönhetően, hosszan megőrzi a frissességét a benne tárolt zabpehely. Természetesen a felhasználásának csak a kreativitásunk szab határt. Ugyanis mogyorót, édességet és egyéb magokat is adagolhatunk vele.

Kattints ide!
Csúszásgátló szőnyeg zuhanyzóba

Csúszásgátló a zuhanyzóba

A fürdőszoba egyik elengedhetetlen kelléke, hogy minden csúszásmentes legyen. A kifröccsenő vízen elcsúszhatunk és kész a baj, ha nincs amire rálépünk a kádban, a zuhanyzóban vagy a fürdőszoba padlón. Ezt a szuper kis gumis szőnyeget csak bele kell raknunk a zuhanytálcába és az alján lévő tapadó korongok erősen odaragadnak az aljára. A felső része, amire lépünk kellemes már már masszírozó érzést ad. Két féle színben elérhető. Hossza, pedig 48×48 cm. Nagyobb méretben fürdőkádba illeszkedő is elérhető a webáruházunkban.

Itt találod
Csúszásgátló szőnyeg zuhanyzóba
Kerti forgó locsoló szórófej - állítható fejekkel

Kerti locsoló szórófej

A kert gondozása nagyon fontos. A legfontosabb a kellő locsolás, mivel a növényeknek és legfőképp a fűnek, a gyepnek szüksége van bőséges vízre. A leghasznosabb és leginkább olyan eszköz, ami minden centimétert megöntöz az egy locsoló szórófej, amit felszerelünk a slagra és a körbe forgás közben szétszórja a vizet. Sokan ezt esőztetőnek is nevezik. Egyszerű az összeszerelése és még a gyerekek is élvezni fogják ha alatta futkározhatnak a nyári melegben.

Nézd meg közelebbről!
Prémium nagynyomású Autómosó pálca kefével és mósószer adagolóval

Prémium nagynyomású autómosó pálca

Autónk tisztán tartása még sosem volt ilyen élmény. Ezzel a prémium nagy nyomással rendelkező pálcával minden centiméterét könnyedén meg tudjuk tisztítani a szennyeződéstől. Egyszerűen csatlakoztatható a slagra és az egyik nagyon előnye, hogy egy mosószer adagoló is található rajta, amit egy egyszerű mozdulattal adagolhatunk a vízhez így még hatékonyabbá válik a mosás. Két féle fej tartozik a rúdhoz, amin érkezik a víz. Egy vékonyabb és egy szélesebb. Minőségi anyagokból és kiváló méretekkel rendelkezik ez a hasznos eszköz.

Itt találod
Prémium nagynyomású Autómosó pálca kefével és mósószer adagolóval

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK