Kosár

Egy nő igazi kincse a haja. Nincs is szebb mint egy ízléses jól eltalált frizura, na meg persze egy gyönyörű szívből jövő mosoly. Ha te is irigykedve nézed, azokat a nőket, akiknek nem csak csodálatosan hosszú, de valami hihetetlenül ragyogó, jól ápolt hajuk van, miközben te már hosszú ideje próbálod elérni ugyanezt az eredményt sikertelenül, akkor a következő cikk neked szól!

MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

Megannyi probléma fordulhat elő a hajunkkal, ezt mindenki tudja. Többek között ott van a zsírosodás, töredezett, száraz hajvégek, és a nem csak férfiakat érintő hajhullás és ritkulás. Rengeteg tippet trükköt tanácsolnak a különböző cikkek, viszont sok “megoldás” csak tovább ront a helyzeten. Hiszen miért is szennyeznéd a hajad különféle vegyszerekkel, amik a legtöbb esetben csak roncsolják a hajad? A legtöbb vegyszeres megoldás ugyanis úgy éri el a kívánt hatást, hogy a haj szerkezetét szétroncsolja, majd a sérült hajszálakat strukturálja újra. Ha teheted, ezért csak ritkán használj vegyszereket, és hajszárítást! Fontos tudni, hogy az egészséges haj növekedéséhez a hajadnak vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége, mint például Omega-3 zsírsav, A, E és B vitamin. A legtöbbek által sikeresen használt vitamin és ásványianyag bevitelre mindenképpen jó megoldást nyújt a ricinusolaj, a zöld tea és a tojásfehérje is! Viszont az ásványi anyag pótlás az egyenletnek csak az egyik fele! A hajszál végek helyes kezelése az, ami felgyorsítja a haj növekedési folyamatot!

MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

A Mac trimmer – hajvégvágó készülék

igazán eredeti és hatásos megoldás a hajvégek kezelésére, hiszen az ollóval ellentétben nem roncsolja a hajat, ráadásul sebészi pontossággal távolítja el a sérült hajvégeket. Így jóformán a hajadat nem rövidíti meg, hisz az elképesztően kifinomult technikának köszönhetően hihetetlenül pontosan csak 1-2 millimétert választ le a hajszálról!
A hajvégvágó alkalmazásánál elegendő a havi egyszeri használat. Minden egyes használat után érezhetően sokkal selymesebb, lágyabb és ápoltabb lesz a hajad. A felfrissült hajvégeknek köszönhetően a haj robbanásszerűen kezdi újra a növekedést és garantálja a csodásan hosszú, selymes fényű hajzuhatagot!

Ha fontos számodra a hajad és szeretnéd te is a maximumot kihozni belőle, akkor szerezd be a megfelelő eszközöket, és indulj neki ennek az új kalandnak még ma! Ne feledd, hogy a hajápolás kezdete hajvégével kezdődik!

Itt találod a hajvégvágó készüléket!
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK