Kosár

A karcsácsonyi kavalkádban, mindig nehéz eligazodni a rengeteg ajándék ajánlat között. Ebben a blog cikkünkben azoknak próbálunk segíteni, akik a szüleiknek szeretnénk valami hasznos, érdekes, kedves ajándékot találni, nem mellesleg kedvező áron.

1. Különleges evőeszköz készletek

Egy családi összejövetel, egy családi ebéd, vacsora alapja a szépen megterített asztal. Ezekhez tudunk egy nagyon izgalmas és különleges ajándékkal hozzájárulni, ha az ilyen egyedi evőeszköz készletek közül választunk ajándékot. Az egyszerűbb letisztultabb színek kedvelőinek a Matt fekete szettet ajánljuk. Akik az extravagánsabb színesebb dolgokat kedvelik nekik, pedig a Szivárvány fényes evőeszköz készletet javasoljuk. Biztosan fel fogja dobni az étkező asztal látványát és akinek ajándékozzuk nagyon fog neki örülni.

MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

2. Mac Hajvégvágó készülék

A töredezett hajvégek ellen számos módszer létezik, de ami a leghatékonyabb az a Hajvégvágó gép használata. Fontos, hogy ezek közül minőségi gépet válasszunk, mint ez a MAC Trimmer. Nincs más dolgunk, mint az egyes tincseken végigmenni vele. A gép szépen fokozatosan levágja az adott hajszál utolsó millimétereit, ezzel szép, egészséges hajat eredményezve. Segít azoknak, akiknek töredezett a hajuk, illetve akik szeretnék, hogy gyorsabban nőjön. Garantáltan kiváló ajándék lesz a fa alatt.

Kattints ide!
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK
MassageGun - Masszázs Pisztoly

3. Massage Gun – Masszázs Pisztoly

A masszázs pisztoly az elmúlt években indult világhódító útjára és hatalmas népszerűségnek örvend már hazánkban is. Ez azért lehet, mert mind a kényeztető érzés mellett, számos izom problémára nyújt segítséget. Elmerevedett, beállít testrészeknél általában az izmok összeugrásánál kell keresni a problémát. Ezeken a területeken az izomcsomók kilazításában, eloszlatásában segít ez a Massage Gun, Masszázs pisztoly. Több féle fokozattal rendelkezik és négy különféle fej jár hozzá, valamin egy ajándék táska is, amiben könnyen tárolhatjuk, valamint bárhova magunkkal vihetjük. Ez az idei év első számú sláger ajándéka Karácsonykor.

Csapj le rá most azonnal!
24 LED-es Köröm UV lámpa

4. LED-es Köröm UV lámpa

Szüleinknek megvan a saját bevállt technikájuk az otthoni szépítkezésre. Egészen a hajformázástól kezdve, a bőrápoláson át a különböző körömápolási módszerekig terjed.
A körmük szépségéhez adhatunk nekik egy kiváló segítséget Karácsonykor, ezzel a 24 LED-es köröm UV lámpával. Az elkészült körömlakkot vagy műkörmöt tudja pillanatokon belül megszárítani vele. Rendkívül ügyes kis gép, csupán annyit kell tenni, hogy behelyezzük alá a kezünket, majd automatikusan beindul és amikor lejárt az általunk beállított idő, kikapcsol. Különböző fokozatok és fényerősségek is állíthatóak rajta, az ára pedig most kedvezményes a készlet erejéig.

Kattints ide!
24 LED-es Köröm UV lámpa
Elektromos só bors szóró, örlő készülék

5. Elektromos Só Bors adagoló

Talán a legfontosabb és legnépszerűbb fűszerünk a só és a bors. Minden háztartásban fellelhető és az alapvető főzések nélkülözhetetlen eleme. Ezzel a remek kis eszközzel, pedig igazán stílusos lesz a fűszerezés, hiszen nincs más dolgunk, minthogy egy gombot megnyomunk a tetején és már adagolja is a sót vagy a borsot. Biztosan örömet fogunk okozni bármely családtagunknak, aki szeret főzni.

Tovább a termékhez
Vérnyomásmérő készülék

6. Vérnyomásmérő

A vérnyomásmérés garantáltan az egyik legfontosabb otthon egészségügyi eszköz. A háztartások elengedhetetlen eleme. Mindenképpen be kell szerezi egy ilyen vagy ehhez hasonló minőségi felkaros Vérnyomásmérő készüléket. Bármely rosszullét esetén ez az első, amit alkalmazni kell. Remek ajándék, mert a praktikussága mellett látszik, hogy törődünk a szerettünkkel és figyelünk az egészségére.

Kattints ide!
Vérnyomásmérő készülék
Automata hajgöndörítő készülék kerámia bevonattal

7. Automata Hajgöndörítő készülék

Az otthoni szépítkezés egyik új, forradalmasított eszköze a hajgöndörítő készülék. Különböző típusok és módszerek léteznek, viszont ezek közül garantáltan a leghatékonyabb és legminőségibb ez az autómata kerámia fejjel rendelkező gép. Nincs más dolgunk, mint belehelyezüni egy tincset, beállítani k a hőfokot és az időzítőt és az indító gombot pedig megnyomni.
Betekeri a hajunkat, rámelegít és egy sípoló hanggal szól hogy kész is van. Így megyünk tovább az összes tincsen. Gyors és tartós eredményt tudunk elérni vele és mindenki azt fogja gondolni, hogy egyenesen a fodrásztól jöttünk az összejövetelre.

Itt tudod megrendelni
Elektromos lábmasszírozó gép - távirányítóval

8. Elektromos Lábmasszírozó gép

Ez a Lábmasszírozó gép az egyik legjobb ajándék, amit a szüleink számára tudunk adni Karácsonyra. Nincs más dolgunk, mint belehelyezni a lábunk, választani a számos funkció közül és élvezni a lábmasszázs kényeztető érzését. Akár tévézés közben, akár egy jó könyv vagy újság olvasása mellett használjuk, biztosan boldog időtöltés lesz a szüleink vagy bármely szerttünk számára, aki olyan szerencsés lesz, hogy egy ilyen géppel ajándékozzuk meg.

Nézd meg közelebbről!
Elektromos lábmasszírozó gép - távirányítóval

9.Párologtató gépek

Egy szuper párologtató, párásító gép, azaz egy diffúzor manapság minden háztartásban fellelhető. Rengeteg forma, fajta, színű létezik, de mindnek egy a célja, hogy a száraz levegőt felfrissítse vízpárával. Webáruházunkban két típus is található.
Az egyik egy Design párologtató gép, aminek kifejezetten nagy a tartálya és igazán stílusos a külseje. A másik, pedig egy Házikó alakú párásító, amihez egy propeller és egy lámpa tartozik kiegészítőként.
Kívánjunk boldog Karácsonyt egy ilyen remek, hasznos kis géppel valamelyik szerettünknek.

10. Szuvidáló gép és kiegészítők

A szuvidálás azaz a sous vide főzés az elmúlt években rendkívül népszerű lett hazánkban is. Ez nem más, mint az ételek alacsony hőfokon való főzése viszonylag hosszú ideig. Legtöbb esetben húsokat és zöldségeket vákuum fóliába teszünk és ezt helyezzük vízbe. A vízbe csatlakoztatjuk ezt a Szuvid merülő rudat, beállítjuk a kívánt hőfokot és az időt. Amint elkészült az étel a gép jelzi számunkra. Az ételek finomabbak és egészségesebbek lesznek így készítve. Számos kiegészítő eszköz megtalálható nálunk, azok számára akik igazán profin szeretnének sous vide főzni.

Több funkciós tésztakészítő gép

11. Tésztakészítő gép

Az otthoni tésztakészítés egy remek időtöltés és különleges házi ízeket varázsolhatunk vele a konyhánban. Szükségünk van először is egy ilyen tésztakészítő gépre és a kedvenc tészta receptünkre. Ha ezek már megvannak, akkor a gépen ki kell választani, hogy milyen vastagságú tésztát szeretnénk nyújtani és amikor lenyújtottuk, akkor még azt kell kiválasztani, hogy milyen széles tésztát szeretnénk szaggatni. Amikor készen vannak a vékony tészta csíkok már csak ki kell főzni őket. Egyszerű és nagyszerű kis tésztagép biztos nagy örömet fog okozni édesanyánknak, vagy édespánknak Karácsonyra.

Itt tudod megvásárolni
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal

12. Bambuszfa laptop tartó

Home Office mondja az angol, ami otthonról dolgozást jelent. Ennek egy kiváló kiegészítője ez a remek laptop tartó. Nincs más dolgunk, mint kinyitjuk és rátesszük a laptopunkat és már indulhat is a munka vagy a filmnézés, esetleg szörfözés az interneten. Két remek kiegészítője van ennek a bambusz fából készült eszköznek. Az egyik, hogy két ventillátor van beépítve, ami a laptopunkat alulról hűti használat közben és az élettartamát hosszabbítja meg ezáltal. A másik pedig egy praktikus kis fiók. Továbbá az egerünknek is van egy kiváló hely az asztalon.

Nézd meg közelebbről!
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal
Sodrófa ajándék nyújtólappal

13. Sodrófa nyújtólappal

Az otthoni mindennapok egyik legjobb része, amikor sütünk főzünk valami finomat. Legyen az egy kellemes ebéd vagy egy ízletes sütemény. Ehhez mindenképpen szükségünk van egy sodrófára, hogy a tésztákat kinyújtsuk, megformázzuk.
Ehhez a szilikonnal bevont nyújtófához jár ajándékba egy szilikon nyújtó lap is. Garantáltan tapadásmentes és rendkívül könnyű velük dolgozni. Most már csak azt kell kitalálni mit süssünk, mert az eszköz adott hozzá!

Tovább a termékhez
Mézeskalács ház készítő szett

14. Mézeskalács ház készítő szett

A mézeskalács elengedhetetlen kelléke a Karácsonyi sütéseknek. Lehet csillag, angyalka, karácsonyfa és sok-sok különleges forma. Viszont a legkülönlegesebb és garantáltan a leglátványosabb az a mézes kalács ház, amit egy ilyen szuper forma készlet nélkül szépen elkészíteni nagyon nehéz. Egyszerű de nagyszerű kellék. Az ára remek szóval az nem lehet kifogás

Nézd meg közelebbről!
Mézeskalács ház készítő szett

15. Mac Styler Hajvasaló – Érintőképes LCD kijelzővel

Minden évben a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a hajápolással kapcsolatos készülékek. Ezeken belül is a hajegyenesítő gép a legfelkapottabb. Mi hoztunk idén Karácsonyra egy rendkívül jó minőségű, LCD kijelzős Hajvasaló, hajegyenesítő gépet. Remek ára és minősége miatt biztosan sokan fogják választani idén karácsonyra, hogy örömet okozzanak egy szerettüknek. Kiváló választás és gyorsan 1-2 munkanapon belül kézhez is kapjuk.

Itt tudod megvásárolni
ThermoPro Kültéri és beltéri időjárás állomás

16. Kültéri és Beltéri Időjárás állomás

Ez egy igazán praktikus ajándék lesz bárki számára. Méri a külső és a belső hőmérsékletet. Megmutatja a páratartalmat. Rendelkezik egy külső egységgel, amit csak ki kell tennünk és már le is olvashatjuk milyen idő van odakint. Dizájnos kialakításának köszönhetően bármely polcon jól fog mutatni.

Nézd meg közelebbről!
ThermoPro Kültéri és beltéri időjárás állomás

17. BBQ kerti grill kötény szett

Mi lehetne jobb karácsonyi ajándék egy grillezést kedvelő szerettünknek mint ha profi eszközökkel lepjük meg. Ennek a készletnek biztosan örülni fog hiszen minden megtalálható benne, amire csak szüksége lehet. Csipeszek, kések és még fűszertartó is. Nem mellesleg mindez egy rendkívül praktikus köténybe van tárolva.

Tovább a termékhez
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

+1. Elektromos Automata Bornyitó

Ismét egy igazán hasznos kiegészítőt ajánlunk az ajándékot keresőknek. Egy minőségi bornyitó mindig jól jön és az csak növeli az élményt, hogy automata. Azaz nincs más dolgunk, mint ezt a remek eszközt a borosüveg tetejéhez tenni, megnyomni a gombot az oldalán és az bornyitó gép szépen egyenletesen kihúzza belőle a dugót, minimalizálva a beletörés kockázatát. Stílusos és különleges ajándék bárki számára.

Nézd meg közelebbről!
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK