Kosár

Dupla tartályos Műzli adagoló

1. Dupla Tartályos műzli adagoló

Ez a kiegészítő lesz a család kedvence az egyszer biztos. Két nagy méretű tartállyal rendelkezik, így két teljesen különböző müzlit is adagolhatunk bele. Az egyik legfontosabb funkciója, hogy a zárható tetőknek köszönhetően, hosszan megőrzi a frissességét a gabonapehely és a müzli. Természetesen a felhasználásának csak a kreativitásunk szab határt. Ugyanis mogyorót és egyéb magokat, de édességet is adagolhatunk vele.

Kattints ide!

2. Gyermek Indián Sátor

Ez a szuper játszóház, indián sátor alakú. Tele van hasznos kiegészítőkkel, mint az ablak és egy szőnyeg, ami az alap területével megegyezik. Anyaga minőségi fa és szövet, összeszerelése rendkívül egyszerű. Garantáltan a gyermekünk kedvenc helye lesz a lakásban. Indulhat a kuckózás, a játék és az örömteli szórakozás.

Kattints ide!
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal

3. Bambuszfa laptop tartó

Home Office mondja az angol, ami otthonról dolgozást jelent. Ennek egy kiváló kiegészítője ez a remek laptop tartó. Nincs más dolgunk, mint kinyitjuk és rátesszük a laptopunkat és már indulhat is a munka vagy a filmnézés, esetleg szörfözés az interneten. Két remek kiegészítője van ennek a bambusz fából készült eszköznek. Az egyik, hogy két ventillátor van beépítve, ami a laptopunkat alulról hűti használat közben és az élettartamát hosszabbítja meg ezáltal. A másik pedig egy praktikus kis fiók. Továbbá az egerünknek is van egy kiváló hely az asztalon.

Kattints ide!
MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros

4. Masszázs pisztoly

Ez a masszírozó pisztoly azaz a szaknevén Massage Gun nem kevesebb mint 4 féle fejjel rendelkezik. Attól függően helyezhetjük bele az adott fejet, hogy melyik izomzatot szeretnénk átdolgozni vele. Nagyon hasznos készülék mivel segít a görcsbe rándult, elmerevedett izmok ellazításában, nem mellesleg kellemes masszírozó érzést is nyújt. Akkumulátoros a készülék így bárhova magunkkal tudjuk vinni és még egy tároló táska is jár hozzá.

Itt tudod megrendelni
MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros
Elektromos lábmasszírozó gép - távirányítóval

5. Elektromos lábmasszírozó gép

Az egyik legjobb érzés az egész világon a Lábmasszázs. Kikapcsol, ellazít és elszáll minden gondunk míg tart a kezelés. Szerencsére ezt átélhetjük az otthonunkban is egy sima kezelésnél hosszabb ideig. Ez a remek több funkciós Lábmasszírozó gép garantáltan ezt a kellemes érzést fogja nyújtani nekünk a kanapén ülve. Tegyünk be egy jó filmet vagy olvassunk egy izgalmas könyvet, a láb és talpmasszázs, pedig fokozni fogja az élményt.

Kattints ide!

6. BBQ kötény szett

Az előző készlethez hasonlóan minden megtalálható benne, amire egy jó grillezés során szükség lehet. Annyi a különbség, hogy ebben a kellékek egy stílusos kötényben sorakoznak, így csak fel kell akasztanunk a nyakunkba és minden kéznél van, amikor csak kell. Ha éppen nem használjuk, akkor levesszük és könnyedén feltekerjük így nem foglal sok helyet.

Itt találod
Automata Tésztakészítő gép - cserélhető fejekkel

7. Automata tésztakészítő gép

Biztosan az egyik legkülönlegesebb otthoni készülék, amit valaha láttál a konyhában. Nincs más dolgod, mint a kedvenc tésztarecepted beletöltöd a gépbe és várod míg összekeveri ez a remek gép. Amikor elkészült, akkor kiválasztod, hogy melyik tészta típust szeretnénk kinyomni vele és egy olyan fejet teszel fel rá. Több féle fej, azaz tészta alak közül választhatunk. Metélt, spagetti vagy bármelyikhez támad kedved rendkívül rövid idő alatt lesz friss tészta az asztalodon, amit házilag, saját alapanyagokból készítettél. A vendégeid biztosan a csodájára fognak járni.

Tovább a termékhez
Két oldalas gyerek játszószőnyeg

8. Két oldalas gyerek játszószőnyeg

A két oldalas gyerek játszószőnyeg tökéletes ajándék lehet, ha barátainknak egy örökmozgó kisgyereke vagy épp járni tanuló babája van. A szőnyegen található formák és színek könnyedén lekötik az apróságok figyelmét. mellette fejlesztik a kreatív gondolkodást és végtelen szórakozási lehetőséget kínálnak számára.

Nézd meg közelebbről!
Két oldalas gyerek játszószőnyeg
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

9. Elektromos dugóhúzó/bornyitó

A bornyitás mindig problémás dolog. Beleszakadt dugó, hosszú erőlködés, kifröccsent borcseppek a padlón. Ha van olyan barátunk, aki szeret borozni (márpedig ki ne szeretne), akkor ennél jobb ajándékot keresve se találnánk. Könnyen kezelhető és örökre megszünteti a dugóhúzás okozta nehézségeket. Stílusos kialakítása pedig minden háztartás elegáns kiegészítőjévé varázsolja.

Itt találod
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

10. Mac trimmer hajvégvágó készülék

Az egészséges és épp haj mindenkinek fontos. Azonban a rohanó mindennapokban egyre nehezebb odafigyelni rá. A mac trimmer hajvégvágó azért kitűnő ajándék, mert rendkívül praktikus és ár-érték arányban is nagyon erős. Nem rövidíti a hajat, csak az utolsó pár millimétertől szabadít meg. Mellé pedig egy nagyon designos piros hordozó táska jár, hogy bárhova könnyen magaddal vihesd.

Kattints ide!
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK
Prémium Álló Kozmetikiai Sminktükör - 4 féle nagyítással

11. Prémium kozmetikai smink tükör

A sminkelés szerelmeseinek elengedhetetlen, hogy a legkiválóbb eszközöket használják. Legyen itt szó ecsetekről, kozmetikumokról és ami tényleg fontos, hogy egy jó tükörben lássuk a folyamatot és az eredményt. Ez a kiváló kinyitható prémium smink tükör több különböző nagyítási tükör résszel rendelkezik, így a legapróbb, legrészletesebb sminkelések is könnyedén megvalósíthatóak ennek segítségével. Körben több kisebb lámpa van elhelyezve, hogy a megvilágítással se legyen gond. Elemmel és USB kábellel is lehet működtetni. Két féle színben most rendkívül kedvező áron beszerezhető a készlet erejéig.

Itt találod
Több funkciós tésztakészítő gép

12. Tésztakészítő gép

Az otthoni tésztakészítés egy remek időtöltés és különleges házi ízeket varázsolhatunk vele a konyhánkban. Szükségünk van először is egy ilyen tésztakészítő gépre és a kedvenc tészta receptünkre. Ha ezek már megvannak, akkor a gépen ki kell választani, hogy milyen vastagságú tésztát szeretnénk nyújtani és amikor lenyújtottuk, akkor még azt kell kiválasztani, hogy milyen széles tésztát szeretnénk szaggatni. Amikor készen vannak a vékony tészta csíkok már csak ki kell főzni őket. Egyszerű és nagyszerű kis tésztagép biztos nagy örömet fog okozni édesanyánknak, vagy édesapánknak Karácsonyra.

Kattints ide!
Több funkciós tésztakészítő gép

13. Mac Styler Hajvasaló – Érintőképes LCD kijelzővel

Minden évben a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak a hajápolással kapcsolatos készülékek. Ezeken belül is a hajegyenesítő gép a legfelkapottabb. Mi hoztunk idén Karácsonyra egy rendkívül jó minőségű, LCD kijelzős Hajvasaló, hajegyenesítő gépet. Remek ára és minősége miatt biztosan sokan fogják választani idén karácsonyra, hogy örömet okozzanak egy szerettüknek. Kiváló választás és gyorsan 1-2 munkanapon belül kézhez is kapjuk.

Kattints ide!
Földgömb alakú ital csapoló

14. Földgömb alakú italadagoló

Ha a legfrappánsabb ajándékot keresed valakinek, akkor ne keresd tovább mert megtaláltad. Ez a sör , bor vagy más ital adagolására kiválóan alkalmas kis kiegészítő rendkívül ötletes és hasznos. Egy földgömb alak amit könnyedén egy ajándék tölcsér segítségével feltölthetünk sörrel vagy bármely itallal. A rajta található csap segítségével könnyedén adagolható a pohárba a kedvenc nedűnk. Legyen egy finom whiskey, egy kellemes fehér bor vagy jó hideg sörrel töltjük fel, biztosan mindenki imádni fogja.

Kattints ide!
Földgömb alakú ital csapoló
Bluetooth Hangfal asztal wireless mobiltelefon töltővel

15. Bluetooth hangfal asztal – wireless mobiltelefon töltővel

Ez a multifunkciós hangfal egy kis asztalként funkcionál és garantáltan
csodálatos eleme lesz a lakásunknak. Az asztalba be van építve egy hangfal, amire egyszerűen bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk telefonunkat, tabletünket és indulhat a buli. Igazán dizájnos, stílusos kialakításának köszönhetően nagyon jól fog mutatni bárhova tesszük. Használhatjuk a nappaliban kis asztalként, a hálóban éjjeliszekrényként, de akár a gyerekszobában vagy a teraszon is jól fog mutatni. Az asztal felső része egy vezeték nélküli telefontöltővel van ellátva, így igazából nem kell semmi egyebet se tennünk, csak ráhelyezni a mobilunkat és már tölti is azt.

Kattints ide!

+1 Bortartó állvány

Ennél stílusosabb lakberendezési ajándékot keresve se találhatnánk. Rendezhetjük rajta a poharakat, néhány palack finom bort és más dekor kiegészítőt is. Összeszerelése rendkívül egyszerű és minőségi anyagainak köszönhetően hosszú ideig díszítheti a lakás bármely szobáját. Karácsonyra kiváló ajándék olyan barátunknak, rokonunknak, aki kedveli a finom borokat.

Kattints ide!

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK