Kosár

A Walkie-Talkienak számtalan felhasználási módja van ma is. Sok olyan munkakör és élethelyzet van, amiben nélkülözhetetlen és praktikusabb, mint bármilyen más eszköz. Fontos, hogy azt a típust válasszuk, amelyik számunkra ár-érték arányban a legmegfelelőbb. A Ballvin.hu két különböző terméket is kínál. Hogy megkönnyítsük a döntést ebben a cikkben összeszedtük, hogy melyiket kinek ajánljunk.

Baofeng 888S

A Baofeng 888S az egyszerűbb modell, azoknak ajánljuk elsősorban, akik ismerkednek a Walkiek világával és különböző típusú projektek, rendezvények vagy utazás alkalmával tervezik használni. Ugyanakkor sokoldalú, professzionális termékről van szó, tehát bátran ajánljuk a terméket vállalkozóknak, sofőröknek és biztonsági cégeknek egyaránt. Sokszor egy csapat számára vásárolnak több készüléket és gyakran felmerül, hogy a felhasználók közül nem mindenki műszaki beállítottságú, ez a készülék nekik is igen könnyen kezelhető.
Egyszerű, profi, könnyű és hasznos. Ez mind igaz a Baofeng 888S Professzionális 16 csatornás walkie talkiera. Még napjainkban is számtalan helyzet merülhet fel, amikor egy walkie talkie életmentő lehet.
Alacsony ára ellenére mindent tud, amire szükségünk lehet. 16 választható csatornája alkalmassá teszi összetettebb munkák, rendezvények lebonyolítására. Akkukímélő módban pedig akár egy napig használható töltés nélkül. Attól sem kell félnünk, hogy a nyári melegben vagy a téli mínuszokban ne működne az adóvevő, hiszen a Baofeng 888S -30 és +60 C fok között kiválóan működik.
A készülék formatervezése letisztult és profi, méreteinek köszönhetően pedig könnyedén elfér akár zsebben is, de övre akasztva is hordható. (110x50x32 mm)
Külön lehet hozzá headsetet és extra méretű antennát is vásárolni.

Itt találod!
BAOFENG UV5R PROFESSZIONÁLIS 2 SÁVOS WALKIE-TALKIE

Baofeng UV5R

Ha egy szinttel összetettebb, komolyabb termékre vágyunk, akkor a Baofeng UV5R professzionális Walkie-Talkie ár-érték arányban a piac egyik legjobb szereplőjének bizonyult. Letisztul designja és személyreszabható funkcionalitása alkalmassá teszi az üzleti élet bármely területén történő felhasználásra. Kommunikálhatunk vele nagy alapterületű telephelyeken, csoportos utazások során a kocsik között, fesztiválokon és nagyobb túrákon egyaránt.
Képes a kettős csatorna figyelésre és hatótávolsága 5-10 Km-erre terjed ki, ami kiemelkedőnek számít az adó-vevők között.
A visszajelzések alapján tökéletes hangminőséget biztosít felhasználói számára. Nyugodtan az övön hagyhatod a készüléket, mégis tudni fogod, melyik csatornán forgalmazol. Az előre rögzíthető csatorna/munkakörökön kívül saját sávok is állíthatóak rajta egészen 128ig.
Egy biztos. Ár-érték arányban a legjobb modell a piacon.

Irány a termékhez!

Mindkét terméket bátran ajálnhatjuk a legkülönbőzőbb területeken dolgozóknak. Vásárlóink, használóink a között vannak biztonsági szervek, rendezvény szervező cégek, polgárőr egyesületek, mezőgazdasági dolgozók, fuvarozók, filmszakmában tevékenykedő cégek és még sokan mások. Visszajelzéseik alapján örömmel mondhatjuk, hogy meg vannak elégedve ezekkel a készülékekkel, amik a piaci szereplők közül az egyik legkedvezőbb, de minőségben és tudásban mégis a legmagasabb színvonalat képviselik.

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK