Kosár

Napjainkban már nem az a kérdés, hogy találunk-e az igényeinknek megfelelő eszközt, hanem sokkal inkább, hogy a legjobbat, legmegfelelőbbet találjuk-e meg. A masszázs gépek piaca se kivétel ez alól.

Számtalan különböző árú és funkciójú eszköz közül választhatunk. Ebben a cikkben segítséget szeretnénk adni azoknak, akik ilyen készülék vásárlásában gondolkodnak vagy esetleg csak a téma iránt érdeklődnek. Ezért összeszedtük az öt legkényeztetőbb masszázs készülék tippet a mindennapokhoz, minden területhez. Kalauzunk segítségével remélhetőleg mindenki megtalálhatja a kedvére való masszírozó gépet. Mindegyik eszközhöz készítettünk egy rövid leírást is, de az egyes bekezdések linkjein keresztül elérhetők a részletesebb további leírások és árak is.

Elektromos lábmasszírozó gép - távirányítóval

Lábmasszírozó gép  – Otthoni pihenésre

Kezdjük a legelterjedtebb masszázs formával, a lábmasszázzsal. Az otthoni kényelem egyik legmagasabb fokát hozza el nekünk ez a praktikus szerkezet. Nincs más dolgunk, mint belehelyezni a lábunkat és már kezdődhet is a kényeztetés. Közben olvashatunk, filmet nézhetünk vagy beszélgethetünk a szeretteinkkel. Ha rászánod magad a lábmasszírozó gép vásárlására, akkor érdemes ehhez hasonló eszközt választanod. Négy választható program és három vezérlési lehetőség járul hozzá a maximális élményhez. És hogy milyen hatásai vannak egy jó lábmasszírozó gépnek?

Többek között csökkenti a stresszt, gyógyító élettani hatása van és remekül ellazít egy hosszú nap után.

Itt találod!
Elektromos lábmasszírozó gép - távirányítóval
Kényeztető Lábmelegítő és masszírozó készülék

Lábmasszírozó és lábemelegítő gép – Maximális kényelem

Biztosan ismertek olyan embert, akinek mindig fázik a lába és sosincs elég takaró, amivel ez elfedhető lenne. Ez az univerzális lábmasszírozó és melegítő, meleget és kényelmet nyújt még a leghidegebb téli estén is. Nincs más dolgod, mint bekapcsolni, majd beledugni a lábad és totálisan kikapcsolódni. Kialakításának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen lábméretre komfortosan tud illeszkedni. A karbantartása és a tisztítása miatt sem kell aggódnunk, hiszen mosógépben egyszerűen és gyorsan tisztítható a belső szövet.

Néz meg közelebbről!
MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros

Massage gun – Legsokszínűbb választás

A massage gun vagy masszázspisztoly használata az egyik legforróbb trend most a nemzetközi piacon és nem véletlenül. Ez a készülék pisztoly alakú formájáról kapta a nevét, azonban a cső végén nem egy lyukat találunk, hanem egy cserélhető fejet, melyet a stimulálni kívánt izomfelülethez illeszkedve váltogathatunk. A működési elv egyszerű, a pisztolyon lévő gombbal működésbe hozzuk az eszközt, amelynek a feje magas rezgésszám mellett kezd el “nyomó” mozgást végezni és ezáltal a legmélyebb pontig képes átdolgozni az izmokat. Tökéletes az izmok lenyújtásához, az izomláz megelőzéséhez, izommerevség kezeléséhez, valamint fájdalmak esetén a rekreáció felgyorsításához. Természetesen, ha “csak” egy kényelmes masszázsra vágyunk, akkor sem hagy cserben minket. A ballvin.hu massage gun-ja 6 különböző erősségi fokozattal és 4 cserélhető fejjel rendelkezik, akkumulátoros felszereltsége, pedig lehetővé teszi, hogy bárhol használjuk.

Itt tudod megrendelni
MassageGun - izom masszírozó regeneráló gép - akkumulátoros
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

Arcmasszírozó készülék

Beszéltünk a lábakra- és a test egészére ható készülékekről. Ezúttal evezzünk egy kicsit konkrétabb területre, amin tényleg már egy masszázs is csodát tehet, ez pedig nem más, mint az arc. Az akkumulátoros arctisztító és arcmasszírozó készülékek soha nem látott népszerűségnek örvendenek és ezt teljesen meg is értjük. Ezek az eszközök egyszerre lazítják, frissítik fel az arcbőrt, tisztítják meg a pórusokat és még a smink eltávolítására is tökéletesen alkalmasak. A percenként 7000 rezgésnek, valamint a 15 különböző fokozatnak köszönhetően használata egyszerű, kellemes arcmasszírozó érzés, amit néhány perc használat után élvezhetünk.

Vízálló kivitelének köszönhetően, a nedves arcbőr és a pakolások eltávolítása sem okoz számára gondot. Garantáltan hasznos társunk lesz a fürdőszobai kiegészítők mellett, azoknak, akik gyorsan, praktikusan, higiénikusan és igényesen szeretik ápolni az arcukat, nap mint nap. Akkumulátorral rendelkezik, gyorsan feltölthető.

Több féle alakban és méretben beszerezhető a webáruházunkból.

Tedd bele a kosaradba!
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE
Izom stimuláló készülék hasra és karra

Izomstimuláló hasra és karra

Ha a kényelem mellett a szemed előtt lebeg a strandszezon is, akkor ez izomstimuláló készüléket neked találták ki. Napi 15-20 perc használat is jól látható eredményhez vezet. Nincs más dolgod, mint felhelyezni a készüléket a megdolgozni kívánt felületre és már indulhat is az izomfejlődés karra, lábra és hasra egyaránt.  A beállítás során kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő programot a több különböző fajtából és ezenfelül még több féle intenzitási lehetőséget is biztosít a készülék. Ez a kiváló eszköz azért került be a TOP5-ös listánkba, mert egyszerre fejleszti az alakot és kapcsol ki, amit nem sok eszköz mondhat el magáról.

Szerezz be egyet most azonnal!
Izom stimuláló készülék hasra és karra

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK