Kosár

Néhány hasznos, fontos és szórakoztató eszközt mutatunk, amivel gyermekünk vagy mi magunk is színesebbé, biztonságosabbá, izgalmassá tehetjük a mindennapjainkat!

Két oldalas gyerek játszószőnyeg

1. Gyerek Játszószőnyeg

Az egyik legkedveltebb terméke a webáruházunknak ez a Kétoldalas gyerek , baba játszószőnyeg. Sok szülőnek nem is kell magyarázni a funkcióját, hiszen mindannyian tudjuk hogy számos előnye van ennek a remek szobai kiegészítőnek.
Legfontosabb talán, hogy nem kell a gyereknek a hideg kövön játszania és ezzel elkerüljük a felfázást és a kemény padlót okozta kényelmetlenséget. A második legfontosabb talán, hogy a színes minták lekötik csöppségünk figyelmét és rendkívül élvezetes neki a játék a szőnyegen. Mindemellett a színes izgalmas formáktól bizonyítottan fejlődik gyermekünk számos képessége is.

Nézd meg közelebbről!
Két oldalas gyerek játszószőnyeg
BIZTONSÁGI FIÓK- ÉS SZEKRÉNYZÁR

2. Biztonsági fiókzár

“Safety First” vallja az angol, ami annyit tesz a “biztonság az első”! Ezzel minden szülő garantáltan egytért. Mikor gyermekünk megindul a nagyvilágba, kúszik-mászik, járkál, totyog fel-alá, akkor gyakorlatilag bármi izgalmas lehet számára. Nem is beszélve egy jó kis ajtóról vagy egy szekrény fiókról. Ehhez nyújt segítséget ez a Biztonsági Fiókzár. Csak ragasszuk rá a szekrényre, vagy a polcra így nem fogja tudni magára nyitni a gyermekünk és nem történik meg a baj.

Csapj le rá most azonnal!
Multifunkciós babahordozó hám

3. Multifunkciós babahordozó

Melyik szülő ne ismerné azt a csodálatos érzést, amikor kisbabánkat egy babahordozó hámba téve magunkhoz ölelve boldogan sétálgat.
A határtalan felszabadultsághoz mindenképpen egy kényelmes és minden szempontból praktikus eszközt kell választanunk, mint ez a Multifunkciós babahordozó. Puha pántjai és különböző lecipzározható részei segítségünkre lesznek abban, hogy minden élethelyzetben megtaláljuk a gyermekünk és magunk számára legkényelmesebb formát.

Kattints ide!
Multifunkciós babahordozó hám
Ajtó és lépcső biztonsági rács - gyerek és kutya

4. Ajtó és lépcső biztonsági rács

Ha korábban a Fiókzárnál azt mondtuk, hogy a Biztonság az első, akkor az Ajtó és lépcső rácsnál ez sokszorosan is igaz. Egy lakásban, házban elengedhetetlen ez az eszköz ha gyermekünk van. Felhelyezése igen egyszerű, csak olyan méretre kell tekerni a négy sarkában lévő csavaros szorítót, amekkora az ajtó szélessége. Egy mozdulattal ki tudjuk nyitni, de gyermekünknek nem fog menni a biztonsági zár miatt. Sok kutyás gazdi is szívesen használ ilyen rácsot, hogy távol tartsa kedvencét egyes szobáktól a házban.

Tovább a termékhez
Gyerek Indiánsátor

5. Indián Gyerek sátor

Talán az egyik legnagyobb buli a gyerekek számára a bújócska, bunker építés és hasonló játékok, ahol el tudnak rejtőzni pár pillanatra a saját kis világukba játszani. Ennek a csúcspontja ez a kiváló Indián gyereksátor, ami remek szövet anyagból és fából készült, található rajta ablak és egy plusz szövet anyag van a sátor alján is, hogy ne a földre kelljen ülnie a gyerekeknek. Garantáltan hatalmas élmény lesz számukra.

Itt találod
Gyerek Indiánsátor
Dupla tartályos Műzli adagoló

6. Dupla tartályos Müzli adagoló

Melyik gyerek ne imádná a müzlit , a gabonapelyhet reggelire. A legfontosabb ezeknél a reggeliknél, hogy légmentesen el legyenek zárva, mert akkor nem puhul meg és finom ropogós lesz addig, amíg tejet nem öntünk hozzá. Ez a müzli adagoló dupla tartályos így akár két féle müzlit is egyidőben tárolhatunk benne. Adagolása, pedig rendkívül egyszerű, csupán egy tekerés és máris a tányérunkban landol a kívánt finomság.

Itt tudod megrendelni

7. Gombaház falmatrica / falmatricák

Rendkívül kedvelt manapság, hogy a gyerekszobába vagy a lakás valamely részébe egy vidám, színes falmatricát helyezünk. Többféle színes minta is található a kínálatunkban. Felhelyezése igazán egyszerű és garantáltan imádni fogja gyermekünk, nemtől és kortól függetlenül.

BÚTOR SAROK VÉDŐ - GYERMEK BIZTONSÁG

8. Asztal Sarokvédő

A sorban ez a harmadik igazán fontos lakásbiztonsági eszköz ha gyermek van a háznál. Hiszen az éles asztal sarkok legtöbb esetben fej magasságban találhatóak a lakásban és ettől kötelességünk minél jobban védeni szeretett gyermekünk.
Felhelyezése egyszerű, csak egy-egy matrica található benne, amivel stabilan rá tudjuk rakni az adott asztal sarkára vagy bármely éles felületre. Vastag gumis anyaga erős védelmet nyújt.

Kattints ide!
BÚTOR SAROK VÉDŐ - GYERMEK BIZTONSÁG
150 darabos állatos építőkocka készlet

9. 150 darabos állatos építőkocka készlet

A gyerekek imádnak építeni mindenféléből, de a legjobb ha izgalmas építőkockákat kapnak a kezükbe és ebből csinálhatnak szuper építményeket. Ez az készlet azért különleges, mert a kockákból kedves állatokat lehet összerakni, amiket még egy-egy matricával is lehet díszíteni, hogy még szebb legyen a végeredmény. Nem kevesebb mint 150 darabból áll és biztosan imádni fogják a kicsik és a nagyok is egyaránt.

Itt tudod megrendelni
Béka alakú WC szűkítő gyerekeknek

10. Béka alakú WC szűkítő gyerekeknek

A kisgyermekes szülők számára mindig egy macerás dolog a WC-zés a gyermekünkkel, mivel a legtöbb mellékhelyéség nincs felszerelve a gyermekek számára megfelelő méretű WC csészével. Ezért kell használni egy Wc szűkítőt, hogy ha ráül a kicsi, akkor neki is kényelmes legyen és bele ne pottyanjon. Ez a WC szűkítő több szempontból is különleges, mivel összehajtható, kis helyen is elfér és a tároló tokjába helyezve bármikor magunkkal tudjuk vinni, akár vendégségbe is. Másrészt, pedig egy kis békát ábrázol, ami rendkívül kedves és imádni fogja a gyermekünk. Talán a biliről átszoktatás is könnyebb lesz egy ilyen vidám kiegészítővel.

Itt találod
Béka alakú WC szűkítő gyerekeknek
Mesés Autóülés Háttámla rendező

11. Mesés autóülés háttámla rendező

Autónk hátsóülése kaotikus lehet, hogy ha a sok apróságnak nincs megfelelő tároló helye, pláne ha gyermek is van a családban. Ezt a háttámla rendezőt csupán fel kell akasztani a fejtámlára és alul egy kampó segítségével rögzíteni kell az üléshez. Rendkívül praktikus mivel számos tároló tok, tartó és zseb van rajta, ahová be tudjuk tenni a zsepit, a könyveket, az italokat és szinte bármit. Ez a prémium állatos verzión remek minták vannak és két féle színben elérhető. Fontos funkciója, hogy megvédi a gyerek cipő okozta szennyeződéstől az ülés hátsó részét.

Tovább a termékhez

12. Focikapu szett labdával

Focizni mindenki imád viszont a nagyméretű kapu és labda ritkán kompatibilis az otthonunkkal, még akkor is ha kertünk van. Viszont ezek a focikapuk pont jó méretűek hogy a nappaliba, a gyerekszobába vagy a kertbe felállítsuk, a hozzá tartozó labda, pedig gumiból van és még egy pumpa is jár hozzá. Egy darabos és két darabos szettben is megtalálható nálunk!

Három Funkciós Infra Távhőmérő - Lázmérő

13. Háromfunkciós infra lázmérő

Ez a leggyorsabb és legpontosabb módja a testhőnk megmérésének. Csupán csak a homlokunkra, a csuklónkra kell irányítani a fejét néhány centiről és kevesebb mint egy másodperc alatt meghatározza celsius fokban a testhőmérsékletünket. Különböző háttér fényekkel jelzi ha hőemelkedésünk vagy magas lázunk van. Emellett a szoba és a tárgyak hőmérsékletét is meg tudjuk vele határozni. Kiváló Berrcom márkájú készülék biztosan sokáig lesz hasznos kelléke az otthonunknak.

Itt találod

+1 Vidám Power bankok

Végül de nem utolsó sorban néhány vidám power bankot mutatunk, amivel könnyedén fel tudjuk tölteni a telefonunkat, tabletünket. Ez a külső mobil akkumulátor igazán hasznos kiegészítő mindenki számára. Sok nyomkodástól telefon készülékünk hamar le tud merülni, de ekkor csak elő kell kapni ezt a power bankot és máris adagolja az energiát. Csak betesszük gyerekünk hátizsákjába így biztosan tudjuk, hogy sosem fog lemerülni és bármikor elérjük, amikor csak kell.
Válaszd a számodra legkedveltebb figurát és színesítsd meg a mindennapjaid.

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK