Ha kutyát vagy cicát tartasz, rengeteg örömteli pillanatban van részed. Senki nem örül neked olyan kitörő imádattal amikor hazaérsz, mint egy kutya, nem igaz? És amikor a macskád olyan kegyes, hogy hajlandó elfogadni tőled egy kis simogatást, az nap fénypontja. 🙂 Az állattartás azonban sok felelősséggel és még több feladattal jár. Ahhoz, hogy ezt megkönnyítsük a számodra, összeállítottunk egy kis listát pár rendkívül praktikus és hasznos kellékből, ami megkönnyíti a takarítással, ápolással és etetéssel járó feladatokat, hogy minél több időt tölthess négylábú kedvenceddel. Nem mellesleg pedig a gyerekeket is be lehet vonni ezekkel a szuper kiegészítőkkel az állatok mindennapos gondozásával járó feladatokba.

Autós ülés takaró  Kutyáknak 

Ha szállítottál más kutyát az autódban, akkor biztosan tudod, hogy az elhullajtott szőrszálakat szinte lehetetlen eltávolítani a kárpitból. Még egy autókozmetikában végzett tisztítás után is rengeteg, a szálak közé befúródott szőrszálat találni mindenfelé.  Különösen a rövid szőrű kutyusok bundája tud makacs lenni, és ha nem akarod egy szemöldök csipesszel egyenként eltávolítani a szálakat, akkor rendelj magadnak egy autós ülés takarót. Garantáltan a legtöbb szőrszálat felfogja, és akkor sem lesz piszkos a kárpit, ha éppen egy erdei séta, vagy úszás, esteleg egy pocsolyában való hempergés után ugrik be a kutyusod a kocsi hátsó ülésére.

Itt találod!
Autós ülés takaró Kutyáknak
Kutyapiszok felvevő szerkezet

Kutyapiszok felvevő szerkezet

Szereted a kutyádat, de azért mégis mindennek van határa? Ha te sem szereted kézzel felkapni a tegnapi vacsit, és hosszú perceken át lóbálni az összezárt zacskót, amíg elérsz a következő kutyakaki gyűjtő szemetesig, akkor ezt a kutyapiszok felvevő szerkezetet imádni fogod.  Tegyél rá egy zacskót, húzd meg a kart és a szerkezet feje magába zárja a teljes „adagot”. Nem piszkolod össze a kezed, nem kell lehajolnod sem. Egyszerűen eltávolíthatod kutyád ürülékét a járdáról, füves területről, vagy esetleg a szomszédod kertje elől. Különösen nagytestű kutyusok gazdijainak ajánljuk, érthető okokból. 🙂

Néz meg közelebbről!

Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű

A kutyák imádják az érintést, számukra nincs is jobb időtöltés, mint a gazdin feküdni, miközben tetőtől talpig simogatással kényeztetik őket. Ezzel a speciális masszázs kesztyűvel azonban két legyet ütsz egy csapásra. Nem csak kedvencedet jutalmazhatod meg egy kis simogatással, de közben megszabadulhatsz a felesleges szőrszálaktól is, melyek anélkül gyűlnek össze a kesztyű fogai között, hogy szanaszét hullanának a lakásban. Elektrosztatikus tulajdonságának köszönhetően a gumi felületre tapadó szőrszálak simogatásról simogatásra gyűlnek össze. Amikor a kesztyűn már vastag rétegben lerakódott a szőr, csak fejtsd le egy mozdulattal a kesztyűről, és dobd ki a szemetesbe.

Itt tudod megrendelni
Szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű
Kutyapóráz LED lámpával és zacsi tárolóval

Kutyapóráz LED lámpával és zacsi tárolóval

3in1 kutyapóráz a kényelmes sétákért. Ez a különleges eszköz egyszerre három funkcióval is bír. A póráz markolatára rögzített led lámpának köszönhetően nem csak látni, hanem látszani is fogtok az esti vagy éjszakai séták során. Különösen a kertvárosban élők számára ajánljuk, hiszen ezeken a területeken a gyér utcai világításnak köszönhetően az autósok számára sokkal kevésbé látható egy kutyát sétáltató gazdi. A lámpának köszönhetően már messziről észrevesznek benneteket. A LED lámpa ezen kívül segít megtalálni a sötétben a kutyakakit is, és a póráz aljára rögzíthető zacskótartó segítségével könnyedén összeszedheted kutyád után a piszkot.

Ugye, hogy milyen praktikus?

Tedd bele a kosaradba!

Kutya/Macska ételadagoló

Hosszú nap vár rád az irodában, a család pedig későn ér haza? Egy előrelátó gazdi ebből nem csinál problémát. A kutyusok és cicák számára kifejlesztett ételadagolóval kedvenced sem marad éhen, amíg haza nem érsz. Ha pedig macskát tartasz, akár pár napos kiruccanás alkalmával sem kell aggódnod, kedvenced a legfinomabb falatokat találja a tányérjában, amíg nem vagy otthon.

Szerezz be egyet most azonnal!
Kutya/Macska ételadagoló

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10.000 Ft feletti rendelés esetén