Az autóvezetés járhat örömmel és nyugalommal, de járhat bosszúsággal és kényelmetlenséggel is. Aki sokat ül kocsiban az tudja, hogy egy-egy apró dolog mennyire sokat számít a járműben. A következő cikkben összeszedtünk 7+1 hasznos autós kiegészítőt, amikkel az autózás élmény lehet

AUTÓS iPad TARTÓ - ÜLÉSHÁTTÁMLÁRA

1. Autós Ipad Tartó Ülésháttámlára

A tabletnek/ipadnak számtalan előnye van, amelyek közül a kocsiban, útközben történő filmezés az egyik legszuperebb. Ezzel az autós kiegészítővel, a hátsó ülésen ülők úgy érezhetik mintha a kanapéról néznének tévét. Az autós ipad tartó biztosan tartja az ipadet, még a rázós utakon is. Az autós tablet tartó a tökéletes útitárs, akit Te sem akarsz majd otthon hagyni.

Itt találod!
AUTÓS iPad TARTÓ - ÜLÉSHÁTTÁMLÁRA
AUTÓS ESEMÉNYRÖGZÍTŐ KAMERA - HD DVR

2. DVR Autós Eseményrögzítő Kamera

Rengeteg olyan eset van, amikor szép tájakon utazunk vagy látunk valami olyat, amit utólag megbánunk, hogy nem örökítettünk meg. Az autós eseményrögzítő kamera épp az ilyen esetekre van kitalálva. Ez a HD DVR autós kamera, a színes monitorjával tökéletesen alkalmas arra, hogy rögzítse a megismételhetetlen pillanatokat vagy egy kisebb koccanás esetén megmutassa, hogy ki is volt a hibás.

Nézed meg közelebbről!
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ

3. Autóülésháttámla rendező

Tegye fel a kezét az, aki utál rendet rakni a kocsijában! Ajjaj…
Szerencsére az általunk ajánlott 7+1 kiegészítő között erre is találunk megoldást. Az autós kiegészítők között az egyik kedvecünk ez az autós rendező, amit a háttámlára akasztva könnyen és gyorsan varázsolhatunk rendet járművünkben. A rendező amellett, hogy rendkívül praktikus és minden elfér benne, még kinézetre sem utolsó. Három különböző szín közül választhatsz, ha szeretnéd, hogy tökéletesen passzoljon a kocsid belsejébe.

Szerezd be!
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ
Akkumulátoros Kompresszor - Vezeték nélküli

4. Akkumulátoros Kompresszor – Vezeték nélküli

Kevés bosszantóbb és bajosabb dolog van mint amikor kidurran, leereszt az abroncs és kereket kell javítani. Ez az akkumulátoros vezeték nélküli kompresszor az ilyen helyzetekben a legjobb barátunk lehet. Azért különösen hasznos ez az autós kiegészítő, mert könnyen magunkkal vihetjük bárhova és állandó áramkapcsolat nélkül is bárhol használhatjuk. Igazi ritkaság az ilyen, ugye?

Tovább a termékhez
AUTÓVÉDŐ TAKARÓ PONYVA

5. Autóvédő Takaró – Ponyva

Mindig fáj a szívünk ha szeretett gépkocsinkat az utcán vagy bárhol kültéren kell hagyni. Márpedig ez sajnos egy igen gyakori helyzet. Szeretnénk segíteni abban, hogy a kocsi ilyenkor se maradjon védtelen, ezért ajánljuk mindenképp ezt az autótakaró ponyvát. Ha ráterítjük a járművünkre olyan lesz, mint ha egy mobilgarázsba parkoltunk volna. A takaró ponyva védi a fényezést, az esőtől, hótól, portól és bármely egyéb szennyeződéstől.

Kattints ide!
AUTÓVÉDŐ TAKARÓ PONYVA
PRÉMIUM AUTÓS ÜLÉSTAKARÓ KUTYÁKNAK

6. Autós Üléstakaró Kutyáknak – Prémium

A rendrakásra már találtunk megoldást, de mi a helyzet a kutyaszőrrel? A kutyatulajdonosok nagy bosszúságára, a kutyaszőrt igen nehéz eltávolítani a kocsiból. Szerencsére ez a kutyáknak készített prémium ülésvédő megvédi a lehulló szőrtől az ülést, miközben kényelmes kutyafekhelyként is megállja a helyét. Minden kocsiban kutyátszállító számára nélkülözhetetlen darab.

Itt tudod megrendelni

7. Bőr Autóülés háttámla rendező

Korábban már volt szó a rendezőkről. Most bemutatnánk az előző autós rendező testvérét, aki kifejezetten a bőrborítású kocsikhoz használható testvére. Ezt a rendezőt is elég a háttámlára akasztani és már pakolhatunk is bele mindent, amit a járműben találunk, zsebkendő, könyvek, üdítők, mindennek lesz helye ebben a remek autós kiegészítőben.

Itt találod

7+1. Tartás Segítő Háttámla – Masszázslappal

Ha valaha masszíroztak már útközben, akkor tudnod kell, hogy milyen csodálatos ellazulás ez a hosszú utakon. Ha pedig még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld. Viszlát derékfájás és kényelmetlen ülések. A Ballvin által kínált tartás segítő htáttámla a tökéletes kiegészítő, ha kényelemről van szó. Ékpárnaként alkalmas a derék megtámasztására és ezzel megelőzi a hátfájás és megmenti a gerincet a kóros elváltozásoktól.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK