Kosár

Az autóvezetés járhat örömmel és nyugalommal, de járhat bosszúsággal és kényelmetlenséggel is. Aki sokat ül kocsiban az tudja, hogy egy-egy apró dolog mennyire sokat számít a járműben. A következő cikkben összeszedtünk 9+1 hasznos autós kiegészítőt, amikkel az autózás élmény lehet

AUTÓS iPad TARTÓ - ÜLÉSHÁTTÁMLÁRA

1. Autós Ipad Tartó Ülésháttámlára

A tabletnek/ipadnak számtalan előnye van, amelyek közül a kocsiban, útközben történő filmezés az egyik legszuperebb. Ezzel az autós kiegészítővel, a hátsó ülésen ülők úgy érezhetik mintha a kanapéról néznének tévét. Az autós ipad tartó biztosan tartja az ipadet, még a rázós utakon is. Az autós tablet tartó a tökéletes útitárs, akit Te sem akarsz majd otthon hagyni.

Itt találod!
AUTÓS iPad TARTÓ - ÜLÉSHÁTTÁMLÁRA
AUTÓS ÜLÉSTAKARÓ KUTYÁKNAK ÉS KISÁLLATOKNAK

2. Autós üléstakaró kutyáknak és kisállatoknak

Egyszerű de nagyszerű ez a remek autóülés kutya ülés takaró. Ha kutyánk a hátsóülésen fel alá ugrál akkor sem tesz kárt a kárpitban. Csak csatold fel az ülésháttámlákra és már be is szálhat a kedvenced.

Nézed meg közelebbről!
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ

3. Autóülésháttámla rendező

Tegye fel a kezét az, aki utál rendet rakni a kocsijában! Ajjaj…
Szerencsére az általunk ajánlott 9+1 kiegészítő között erre is találunk megoldást. Az autós kiegészítők között az egyik kedvecünk ez az autós rendező, amit a háttámlára akasztva könnyen és gyorsan varázsolhatunk rendet járművünkben. A rendező amellett, hogy rendkívül praktikus és minden elfér benne, még kinézetre sem utolsó. Három különböző szín közül választhatsz, ha szeretnéd, hogy tökéletesen passzoljon a kocsid belsejébe.

Szerezd be!
AUTÓÜLÉS HÁTTÁMLA RENDEZŐ
Mesés Autóülés Háttámla rendező

4. Mesés autóülés háttámla rendező

A háttámla rendezőknek az egyik legspeciálisabb, legkülönlegesebb darabja. Színes minták, erős anyagok alkotják és biztosan imádni fogja gyermekünk az utazások során. Kattints a gombra és nézd meg a többi képet is róla

Tovább a termékhez

5. Tartást segítő háttámla – ergonomikus

Akár használhatod a kocsiban a munkahelyedre menet, de onnan kivéve az irodai székedre is könnyedén rá tudod húzni. Figyel a testtartásodra és egyenesebben fogsz ülni ez garantált. Hasznos és rendkívül praktikus eszköz.

Szerezd be!
Autós Csomagtartó Rendező - Négy rekeszes

6. Autós csomagtartó rendező

Ezt biztosan imádni fogod. Ha már eleged van hogy a csomagtartóban minden apró cseprő dolog fel alá repül egy kanyarban. Tedd fel a csomagtartódban az ülés fejtámlájára és már pakolhatsz is bele nyugodt szívvel.

Itt találod

7. Bőr Autóülés háttámla rendező

Korábban már volt szó a rendezőkről. Most bemutatnánk az előző autós rendező testvérét, aki kifejezetten a bőrborítású kocsikhoz használható testvére. Ezt a rendezőt is elég a háttámlára akasztani és már pakolhatunk is bele mindent, amit a járműben találunk, zsebkendő, könyvek, üdítők, mindennek lesz helye ebben a remek autós kiegészítőben.

Itt találod
PRÉMIUM AUTÓS ÜLÉSTAKARÓ KUTYÁKNAK

8. Autós Üléstakaró Kutyáknak – Prémium

A rendrakásra már találtunk megoldást, de mi a helyzet a kutyaszőrrel? A kutyatulajdonosok nagy bosszúságára, a kutyaszőrt igen nehéz eltávolítani a kocsiból. Szerencsére ez a kutyáknak készített prémium ülésvédő megvédi a lehulló szőrtől az ülést, miközben kényelmes kutyafekhelyként is megállja a helyét. Minden kocsiban kutyátszállító számára nélkülözhetetlen darab.

Itt tudod megrendelni
Tapadókorongos Autós Telefontartó

9. Autós telefontartó – tapadókorongos

Semmiképp ne fogd a kezedben a telefont ha vezetsz, még akkor se ha a GPS miatt folyamatosan rá kell figyelned. Pláne felesleges bajba sodornod magad és az utasokat, ha egy ilyen olcsó és praktikus terméket beszerezhetsz! Erős kivitel, jó tapadási hatékonyság jellemzi.

Kattints ide!
Tapadókorongos Autós Telefontartó

9+1. Tartás Segítő Háttámla – Masszázslappal

Ha valaha masszíroztak már útközben, akkor tudnod kell, hogy milyen csodálatos ellazulás ez a hosszú utakon. Ha pedig még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld. Viszlát derékfájás és kényelmetlen ülések. A Ballvin által kínált tartás segítő htáttámla a tökéletes kiegészítő, ha kényelemről van szó. Ékpárnaként alkalmas a derék megtámasztására és ezzel megelőzi a hátfájás és megmenti a gerincet a kóros elváltozásoktól.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK