A szépség nem minden, de az biztos, hogy a jó megjelenés elég fontos. Mindannyian jobban érezzük magunkat ha szép a bőrünk, ragyog a hajunk és ápoltak a körmeink. Ma már könnyen hozzájuthatunk azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel mindez elérhető. A következő sorokban bemutatjuk nektek azt az 8+1 szépségápolási eszközt, melyek használatával bárki gyönyörűnek érezheti magát a nap bármely pillanatában.

ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

1. Arctisztítót, arcmasszírozó akkumulátoros kefe

A szép, ápolt bőr nagyon fontos ma és mindent megteszünk azért, hogy ezt elérjük. Ezt az arctisztítót használva nem lesz szükségünk drága kezelésekre a jövőben. Nemcsak, hogy tisztítja a pórusokat, de percenként 7000 rezgésével, amit 15 fokozatban állíthatunk még kellemes masszírozó érzést is biztosít közben. Természetesen vízálló így nem kell félnünk, hogy baja lesz a fürdőszobákban. Határozottan erre mondják, hogy kellemeset a hasznossal.

Itt találod!
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

2. 9 darabos pedikűr és manikűr készlet

Az ápolatlan körmök hamar szemet szúrnak egy randin vagy egy tárgyaláson. Az ápolt kéz azonban egyből azt sugallja, hogy olyan emberrel van dolgunk, aki ad magára. Ez a 9 darabos pedikűr és manikűr készlet garantáltan segít elérni a gyönyörű körmöket. Elegáns csomagolása pedig alkalmassá teszi, hogy bárhova magunkkal vigyük. Egyaránt alkalmas nőknek és férfiaknak.

Nézed meg közelebbről!
LED-es Kozmetikai Sminktükör

3. Kinyitható kozmetikai  sminktükör led világítással

Bár a mobiltelefonok korában élünk, egy sminktükröt sosem pótolhat egy Iphone. Főleg, ha még led világítása is van. Ezt az ügyes kis eszközt bárhova magunkkal vihetjük. Kristálytiszta képe és a beleszerelt led égők segítenek benne, hogy akár szürkületben vagy késő este is ellenőrizhessük a sminkünket vagy a frizuránkat. Tapasztalatból mondjuk, vészhelyzetben a nő legjobb barátja lehet.

Szerezd be!
LED-es Kozmetikai Sminktükör
Mini akkumulátoros arcmasszírozó

4. Mini akkumulátoros, arcmasszírozó sminkeltávolító kefe

Gondoltál már arra, hogy a sminkeltávolításnak nem kell nyűgnek lennie? Sőt, akár élvezheted is. Ez a mini akkumulátoros kefe nem csak tökéletes megtisztítja az arcodat a sminktől, de a finom rezgésével hatásosan kezeli az aknés, miteszeres bőrt is. Mindeközben pedig finom masszírozó érzést kelt. Nem hangzik rosszul ugye? Természetesen vízálló és töltőkábel is jár hozzá.

Tovább a termékhez
KINEZIO TAPE - GYÓGYTAPASZ - KINEZIOLÓGIA

5. Kinezio gyógytapasz 12 színben

Épp testben, ép lélek. Ez szerintünk is teljesen igaz. A kinezio tapaszok segítenek a krónikus fájdalom, izom-és ízületi rendellenességek javulásában/csökkentésében. Mi is bátran ajánljuk mindenkinek, aki ilyen nehézségekkel küzd, hogy ne csak kívül, de belül is jól érezhesse magát. A különböző színek között bár hatásbeli különbség nincs, a közérzetre gyakorolt hatásuk jobb lehet, ha a neked tetsző színt választod.

Kattints ide!
KINEZIO TAPE - GYÓGYTAPASZ - KINEZIOLÓGIA
Meleglevegős Hajformázó és Hajegyenesítő fésű

6. Meleglevegős Hajformázó és Hajegyenesítő fésű

Ez a hajfomázó készülék egy igazi újítás a hajkorna megformázása területén. Olyan mint egy fésű és egy hajszárító ötvözete. A fésűt különböző irányba mozgatva úgy szárítja be hajunkat ahogy csak szeretnénk és mindemellett még rendkívül gyorsan ennek az innovációs technológiának köszönhetően.

Itt találod
Izom stimuláló készülék hasra és karra

7. Izom stimuláló készülék hasra és karra

Testedzés a legkényelmesebb körülmények között. Ez is lehetséges ezzel a szuper izomstimuláló eszközzel. A különlegessége, hogy nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három készüléket tartalmaz a csomag. Egy nagy felületűt és két kisebbet. A nagyobb kiterjedésűt a hasunkon érdemes alkalmazni, hogy itt fejtse ki az izmok stimulálását. A két kisebb a végtagok és a kisebb izmok megdolgozására szolgál. Tapadós felülete miatt könnyen felhelyezhető. Induljon az erősítés, égjen a zsír, jöjjenek a kockák.

Kattints ide!
Izom stimuláló készülék hasra és karra
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

8. Trimmer hajvégvágó készülék, táskával

A töredező haj sokak életének megkeserítője, a hagyományos ollók esélytelenül indulnak csatába ellene, az életlenebb, tompa társaik pedig kifejezetten károsak is lehetnek! Ezzel a Trimmer hajvégvágó azonban könnyen orvosolható a töredezett hajvég problémája. A legjobb tulajdonsága ennek az eszköznek, hogy nem rövidíti a hajat, mert mindig csak az utolsó pár millimétert vágja le. Jól hangzik nem? A hozzátartozó divatos kistáskában pedig bárhova elkísérhet.

Itt tudod megrendelni
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

8+1. Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép – 12 darabos

Otthoni körömápolók figyelem! Megérkezett a készletünkre ez a remek körömreszelő gép. Hat darab csiszoló korong és hat darab fém kiegészítő tartozik hozzá. Egyszerűen, a kanapén, a tv elött is könnyedén elvégezhetjük a körömápolási teendőinket.

Kattints ide!
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK