Kosár

A szépség nem minden, de az biztos, hogy a jó megjelenés elég fontos. Mindannyian jobban érezzük magunkat ha szép a bőrünk, ragyog a hajunk és ápoltak a körmeink. Ma már könnyen hozzájuthatunk azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel mindez elérhető. A következő sorokban bemutatjuk nektek azt az 11+1 szépségápolási eszközt, melyek használatával bárki gyönyörűnek érezheti magát a nap bármely pillanatában.

ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

1. Arctisztítót, arcmasszírozó akkumulátoros kefe

A szép, ápolt bőr nagyon fontos ma és mindent megteszünk azért, hogy ezt elérjük. Ezt az arctisztítót használva nem lesz szükségünk drága kezelésekre a jövőben. Nemcsak, hogy tisztítja a pórusokat, de percenként 7000 rezgésével, amit 15 fokozatban állíthatunk még kellemes masszírozó érzést is biztosít közben. Természetesen vízálló így nem kell félnünk, hogy baja lesz a fürdőszobákban. Határozottan erre mondják, hogy kellemeset a hasznossal.

Itt találod!
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE
Gyantamelegítő szett - gép - gyanta gyöngy - pálcika

2. Gyantamelegítő Szett

A szépségápolásnak az egyik alapvető folyamata a szőrtelenítés. Számos különböző típus és módszer létezik. Gyakorlatilag mindenki másra esküszik, de egy biztos, hogy a gyantáról mindenki tudja, hogy a leghatékonyabb. Ez a készlet tartalmaz mindent, amire szükségünk van a szőrtelenítés során. Legfontosabb a melegítő gép, ami felolvasztja a gyantát, amibe bele kell mártani a spatulát és felvinni a szőrteleníteni kívánt felületre. Komplett kis szett, aminek remek az ára a készlet erejéig.

Nézed meg közelebbről!
LED-es Kozmetikai Sminktükör

3. Kinyitható kozmetikai  sminktükör led világítással

Bár a mobiltelefonok korában élünk, egy sminktükröt sosem pótolhat egy Iphone. Főleg, ha még led világítása is van. Ezt az ügyes kis eszközt bárhova magunkkal vihetjük. Kristálytiszta képe és a beleszerelt led égők segítenek benne, hogy akár szürkületben vagy késő este is ellenőrizhessük a sminkünket vagy a frizuránkat. Tapasztalatból mondjuk, vészhelyzetben a nő legjobb barátja lehet.

Szerezd be!
LED-es Kozmetikai Sminktükör
Mini akkumulátoros arcmasszírozó

4. Mini akkumulátoros, arcmasszírozó sminkeltávolító kefe

Gondoltál már arra, hogy a sminkeltávolításnak nem kell nyűgnek lennie? Sőt, akár élvezheted is. Ez a mini akkumulátoros kefe nem csak tökéletes megtisztítja az arcodat a sminktől, de a finom rezgésével hatásosan kezeli az aknés, miteszeres bőrt is. Mindeközben pedig finom masszírozó érzést kelt. Nem hangzik rosszul ugye? Természetesen vízálló és töltőkábel is jár hozzá.

Tovább a termékhez
KINEZIO TAPE - GYÓGYTAPASZ - KINEZIOLÓGIA

5. Kinezio gyógytapasz 12 színben

Épp testben, ép lélek. Ez szerintünk is teljesen igaz. A kinezio tapaszok segítenek a krónikus fájdalom, izom-és ízületi rendellenességek javulásában/csökkentésében. Mi is bátran ajánljuk mindenkinek, aki ilyen nehézségekkel küzd, hogy ne csak kívül, de belül is jól érezhesse magát. A különböző színek között bár hatásbeli különbség nincs, a közérzetre gyakorolt hatásuk jobb lehet, ha a neked tetsző színt választod.

Kattints ide!
KINEZIO TAPE - GYÓGYTAPASZ - KINEZIOLÓGIA
Automata hajgöndörítő készülék kerámia bevonattal

6. MAC hajgöndörítő Készülék

A hajgöndörítés még sose volt ennyire egyszerű és tartós, mint ezzel a MAC styler márkájú hajgöndörítő készülékkel. Annyit kell csupán tennünk, hogy kiválasztunk egy tincset, amit a gép fejéhez teszünk, az rátekeri, besüti automatikusan és már kész is a tökéletes lokni, göndör haj fürt. Mindkét irányba képes tekerni a készülék, hogy mind két oldal ugyanolyan szimmetrikus lehessen. Kezelése rendkívül könnyű és az eredmény igazán tartós lesz. Néhány perc alatt kész a teljes hajkorona és megspóroljuk a fodrász árát is. 

Itt találod
Izom stimuláló készülék hasra és karra

7. Izom stimuláló készülék hasra és karra

Testedzés a legkényelmesebb körülmények között. Ez is lehetséges ezzel a szuper izomstimuláló eszközzel. A különlegessége, hogy nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három készüléket tartalmaz a csomag. Egy nagy felületűt és két kisebbet. A nagyobb kiterjedésűt a hasunkon érdemes alkalmazni, hogy itt fejtse ki az izmok stimulálását. A két kisebb a végtagok és a kisebb izmok megdolgozására szolgál. Tapadós felülete miatt könnyen felhelyezhető. Induljon az erősítés, égjen a zsír, jöjjenek a kockák.

Kattints ide!
Izom stimuláló készülék hasra és karra
Meleglevegős Hajformázó és Hajegyenesítő fésű

8. Meleglevegős hajgöndörítő

A hajformázás nem volt még ennyire egyszerű. Ezt a készüléket úgy írnánk le, mint egy hatalmas hajformázó kefét egyesítenénk egy hajszárító készülékkel. A meleg levegő belülről a fesű sörtéink belülről érkezik, így sokkal gyorsabb és egyenletesebb lesz a beszárítás. Legyen szó göndör, egyenes, hullámos fazonról, ezzel a fésűvel könnyedén megcsinálható a lehető legrövidebb idő alatt!

Itt tudod megrendelni
Professzionális Elektromos körömcsiszoló gép - mainkűr, pedikűr

9. Professzionális körömreszelő

A szépségápolás során valószínűleg az egyik legfontosabb rész a körmünk helyes ápoltsága. A ballvin webshopon több különféle eszközt kínálunk, hogy annak érdekében, hogy precízebben és kényelmesen tudjuk a körmünket csiszolni, festeni, építeni. Ezek közül az egyik legprofesszionálisabb ez a pedikűr manikűr műköröm készítő készülék. Igen magas fordulatszámon használható (15.000 fordulat/perc) és a Hat különböző fej, valamint a Hat darab gyémántporos korong segítségével igazi élmény lesz a körömápolás.

Kattints ide!
Professzionális Elektromos körömcsiszoló gép - mainkűr, pedikűr
Prémium Álló Kozmetikiai Sminktükör - 4 féle nagyítással

10. Prémium sminktükör

A sminkelésnél igen fontos, hogy a tükör amiben nézzük a folyamatokat és persze a végeredményt, a lehető legjobb legyen számunkra. Ez a prémium sminktükör, kinyitható és nem kevesebb mint három féle nagyítással is rendelkezik. Mindezek mellett találhatóak benne kiváló minőségű led lámpák, így a megvilágítás is megfelelő lesz míg a kedvenc sminkünket rakjuk fel a mindennapokban vagy egy különleges alkalomra készülve.

Itt tudod megrendelni
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

11. Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép – 12 darabos

Otthoni körömápolók figyelem! Megérkezett a készletünkre ez a remek körömreszelő gép. Hat darab csiszoló korong és hat darab fém kiegészítő tartozik hozzá. Egyszerűen, a kanapén, a tv elött is könnyedén elvégezhetjük a körömápolási teendőinket.

Kattints ide!
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

12. Professzionális Gőzölős hajvasaló Kerámialappal

A hajvasalás mostanában elengedhetetlen egy olyan nő számára, aki ad a megjelenésére. Mind tudjuk, hogy könnyű belefutni, gagyi vagy nem megfelelően teljesítő termékbe. Nem elég a hőfok, nem praktikus a kivitel és hasonlók.
Szerencsénkre megérkezett a Style Stream típusú gözölős hajvasaló. A gőzölésen van a hangsúly, ugyanis nem roncsolja annyiraa hajat, mint a száraz típusú vasalásnál és a végeredmény tovább meglátszik a frizuránkon.

Itt tudod megrendelni
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe

13. Maci alakú arctisztító kefe

A bőrápolás kiemelten fontos, ami a legjobb benne, hogy kifejezetten kellemes élmény is lehet. Ebben a maci alakú akkumulátoros arctisztító és sminkeltávolító kefe nagyon sokat segít. Vízálló, tölthető így nem kell a kábelét kerülgetnünk és szuper cuki. Kell ennél több?

Kattints ide!
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

13+1. Trimmer hajvégvágó készülék, táskával

A töredező haj sokak életének megkeserítője, a hagyományos ollók esélytelenül indulnak csatába ellene, az életlenebb, tompa társaik pedig kifejezetten károsak is lehetnek! Ezzel a Trimmer hajvégvágó azonban könnyen orvosolható a töredezett hajvég problémája. A legjobb tulajdonsága ennek az eszköznek, hogy nem rövidíti a hajat, mert mindig csak az utolsó pár millimétert vágja le. Jól hangzik nem? A hozzátartozó divatos kistáskában pedig bárhova elkísérhet.

Itt tudod megrendelni

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK