Kosár

A mai rohanó világban fontos, hogy ki tudjunk kapcsolni. Az elktronika nyújtja a könnyed szórakozásra a legjobb lehetőségeket, ezért ebben a cikkben összeszedtünk Neked 7+1 olyan olcsó, ugyanakkor jó minőségű elektronikai cikket, ami sokat dob a közérzeteden, megkönnyíti a mindennapjaidat és szórakoztat is.

X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ

1. Bluetooth fülhallgató – Headset

A zenehallgatás szuper dolog, főleg ha magas minőségű a hangzás és nem kell bajlódni a kábelekkel. Ez a bluetooth-os fülhallgató tökéletes futáshoz, telefonáláshoz vagy bármilyen kikapcsolódáshoz. Ja, és három színben kapható, tehát nem kell félned, hogy nem találsz neked tetszőt.

Itt találod!
X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ
UNIKORNIS EMOJI POWERBANK

2. Unikornis Emoji Powerbank – Mobiltelefon Külső Akkumulátor

A telefonunk lehet a legjobb barátunk amikor jól működik és a legnagyobb ellenségünk, ha lemerül. Egy külső akkumulátor azonban könnyen segíthet ezen a helyzeten, mi viszont nem a megszokott szögletes terméket ajánljuk. Az Unikornis Powerbank nem csak, hogy gyorsan feltölti a telefonod, de még jókedvre is derít, amikor előkapod.

Nézed meg közelebbről!
AR GUN játékkonzol

3. AR GUN – Játékkonzol minden telefonhoz

Az AR GUN elhozza a tökéletes konzolélményt a telefonodra. Nem kell bajlódnod azzal, hogy milyen játékokat tölts le, mert ehhez a konzolhoz jár 24 is, így akár óránként mással játszhatsz. Tökéletes eszköz egy hosszú nap zárásaként vagy kikapcsolódásként a kocsiban.

Szerezd be!
AR GUN játékkonzol
Wireless vezeték nélküli Mobiltelefon töltő

4. Vezeték nélküli mobiltelefon töltő

Egyszerűbb, praktikusabb, elegánsabb és gyorsabb egyszerre. Mi az? A vezeték nélküli mobiltelefon töltő és ez nem vicc. Nem kell kábelekkel bajlódni vagy szidni magad, hogy miért nem a jó töltőt hoztad el. Ez a kis eszköz rengeteg telefonnal kompatibilis és szuper sebességgel tölti fel a készüléked.

Tovább a termékhez
Kerékpár lámpa lézersávval

5. Kerékpár lámpa lézersávval

A bringázás amellett, hogy az egyik legegészségesebb sport, veszélyes is lehet az éjszakai utakon. Ha még nem tetted, akkor jobb ha gyorsan beszerzel egy jól működő kerékpárlámpát, amivel gondtalanul róhatod az utakat.

Kattints ide!
Kerékpár lámpa lézersávval
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe

6. Maci alakú akkumulátoros arctisztító kefe sminkeltávolító

Igazán csak akkor érezzük jól magunkat, ha a külsőnk is rendben van. Mivel szórakoztató eszközöket ígértünk ebben a cikkben természetesen itt is egy ilyet mutatunk be. Ez a maci alakú arctisztító kefe, nem csak, hogy ultracukin néz ki, de nagyon praktikus is.

Itt tudod megrendelni
Fémszíjas Bluetoothos Okos Óra Androidos mobiltelefonokhoz

7. Fémszíjas bluetooth okosóra kamerával

A 90’-es kémfilmjeiben használt eszközökért ma már nem kell bekapcsolnunk a Tv-t, bárki számára elérhetők. Ez a fémszíjas okosóra nem csak, hogy telefonálásra képes a SIM kártya foglalatának köszönhetően, de kamerával és számos egyéb funkcióval is segíti az életet. A szíja pedig rendkívül elegánssá teszi, így bármilyen öltözék mellé jó kiegészítő.

Itt találod
Fémszíjas Bluetoothos Okos Óra Androidos mobiltelefonokhoz
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

7+1. Mac trimmer hajvégvágó készülék táskával

A hajvégek megfelelő kezelése eddig nagyon nehéz feladat volt, főleg otthon. Ha beszerzed ezt a trimmer hajvégvágót, akkor ez gyökeresen megváltozik. Pár perc alatt megszabadulhatsz a töredezett hajvégektől, miközben a hajad hossza nem változik szemmel láthatóan. Ez az okos elektronikus szerkezet ugyanis csak miliméterekkel rövidíti meg a hajvégeket.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK