Kosár

Mindennap egy jó nap arra, hogy megajándékozzunk valakit. Egymást követik a szülinapok, névnapok, évfordulók és más jeles események is, amikor illik valamit adnunk. Azonban sokszor nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot. Ebben a cikkben összeszedünk 11+1 olyan hasznos eszközt, amivel garantáltan nem lőhetünk mellé.

KÉT OLDALAS GYEREK JÁTSZÓSZŐNYEG - 180x145 cm

1. Két oldalas gyerek játszószőnyeg

A két oldalas gyerek játszószőnyeg tökéletes ajándék lehet, ha barátainknak egy örökmozgó kisgyereke vagy épp járni tanuló babája van. A szőnyegen található formák és színek könnyedén lekötik az apróságok figyelmét. mellette fejlesztik a kreatív gondolkodást és végtelen szórakozási lehetőséget kínálnak számára.

Itt találod
Két oldalas gyerek játszószőnyeg
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

2. Elektromos pedikűr, manikűr, műköröm csiszoló

Minden nő életében fontos szerepet játszik a körömápolás és minden férfi számára komoly megrázkódtatást jelent, amikor szembesül a pedikűrösnél kifizetett összegekkel. Ezzel az elektromos körömápoló eszközzel két legyet üthetünk egy csapásra. 12 különböző csiszolófejnek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen művelet elvégezhető vele, praktikus és könnyen használható.

Csapj le rá most azonnal!
Unikornis Powerbank

3. Unikornisos emoji powerbank

Mi az amit mindenki használ ma? Telefon. Mi az ami mindenkinek napi problémája? A lemerülő telefon. Talán a leghasznosabb ajándék a powerbank, amely meggátolja ezt a napi problémát. Ha pedig a praktikusság nem lenne elég meggyőző, akkor a kialakítás mindenképp az. Az unikornis forma tökéletes kiegészítővé teszi ezt a szuper eszközt és amellett, hogy a telefonunkat feltölti még jól is mutat.

Nézd meg közelebbről!
Unikornis Powerbank
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

4. Elektromos dugóhúzó/bornyitó

A bornyitás mindig problémás dolog. Beleszakadt dugó, hosszú erőlködés, kifröccsent borcseppek a padlón. Ha van olyan barátunk, aki szeret borozni (márpedig ki ne szeretne), akkor ennél jobb ajándékot keresve se találnánk. Könnyen kezelhető és örökre megszünteti a dugóhúzás okozta nehézségeket. Stílusos kialakítása pedig minden háztartás elegáns kiegészítőjévé varázsolja.

Tovább a termékhez
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe

5. Maci alakú arctisztító kefe

A bőrápolás kiemelten fontos, ami a legjobb benne, hogy kifejezetten kellemes élmény is lehet. Ebben a maci alakú akkumulátoros arctisztító és sminkeltávolító kefe nagyon sokat segít. Vízálló, tölthető így nem kell a kábelét kerülgetnünk és szuper cuki. Kell ennél több?

Kattints ide!
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe
ROYAL vezeték nélküli bluetooth fülhallgató és headset

6. Royal vezeték nélküli bluetooth fejhallgató

Valószínűleg senkinek nem kell sorolnunk ma már a vezeték nélküli fejhallgatók előnyeit. Ha emellé még hihetetlenül kedvező ár is párosul, akkor pedig tényleg jó döntést hozunk. A royal bluetooth fejhallgató jól használható, sportolás, munka vagy vezetés közben. Kitűnő hangminősége és praktikus kialakítása nélkülözhetetlen partnerré teszi a mindennapokban.

Itt tudod megrendelni
TWS vezeték nélküli fülhallgató - töltő dokkolóval

7. TWS fülhallgató headset

Ahogy az ismert dal is szól “zene nélkül mit érek én”. Ha minden más változik is az új generációknál a zene szeretetet biztosan nem. Így a TWS fülhallgató remek választás mindenki számára. Ennek a fülhallgatónak nem csak a hangzása kiemelkedő, de a használata is nagyon praktikus. Csak ki kell pattintani a menő tokjából és már élvezhetjük is a zenét, a számváltás pedig szintén gyerekjáték rajta.

Kattints ide!
TWS vezeték nélküli fülhallgató - töltő dokkolóval
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

8. Mac trimmer hajvégvágó készülék

Az egészséges és épp haj mindenkinek fontos. Azonban a rohanó mindennapokban egyre nehezebb odafigyelni rá. A mac trimmer hajvégvágó azért kitűnő ajándék, mert rendkívül praktikus és ár-érték arányban is nagyon erős. Nem rövidíti a hajat, csak az utolsó pár milimétertől szabadít meg. Mellé pedig egy nagyon designos piros hordozó táska jár, hogy bárhova könnyen magaddal vihesd.

Itt tudod megvásárolni
Elegáns Matt Fekete Evőeszköz készlet 5 darabos

9. Matt étkészlet

Ha egy stílusos ajándékot keresel, akkor ez az étkészlet biztosan tetszni fog bárki az ajándékozott. Öt darabos tehát minden része megvan, ami egy teljes étkezéshez szükséges. Matt fekete színe egyben rendkívül elegáns, másrészt pedig különleges.

Nézd meg közelebbről!
Elegáns Matt Fekete Evőeszköz készlet 5 darabos
Family Képkeret 5 fénykép hellyel

10. Family kép keret

Ez is egy olyan ajándék, amit te készíthetsz el annak akit szeretsz. Nincs más dolgod mint beszerzed ezt a Family képkeretet, belerakod a kedvenc közös képeiteket és becsomagolod, majd átadod. Évekig jóérzéssel fog rátekinteni a szerencsés barátod, rokonod, ismerősöd.

Itt tudod megrendelni
Prémium Álló Kozmetikiai Sminktükör - 4 féle nagyítással

11. Prémium kozmetikai smink tükör

A sminkelés szerelmeseinek elengedhetetlen, hogy a legkiválóbb eszközöket használják. Legyen itt szó ecsetekről, kozmetikumokról és ami tényleg fontos, hogy egy jó tükörben lássuk a folyamatot és az eredményt. Ez a kiváló kinyitható prémium smink tükör több különböző nagyítási tükör résszel rendelkezik, így a legapróbb, legrészletesebb sminkelések is könnyedén megvalósíthatóak ennek segítségével. Körben több kisebb lámpa van elhelyezve, hogy a megvilágítással se legyen gond. Elemmel és USB kábellel is lehet működtetni. Két féle színben most rendkívül kedvező áron beszerezhető a készlet erejéig.

Csapj le rá most azonnal!
Prémium Álló Kozmetikiai Sminktükör - 4 féle nagyítással
Szuvidáló gép - intelligens digitális kijelzővel

11+1. Szuvidáló gép – intelligens digitális kijelzővel

Sokak azt hiszik, hogy lehetetlen házilag előállítani, azokat a tökéletesen omlós, szaftos húsokat, amiket a legjobb éttermekben szolgálnak fel. A szuvidgép volt a profi konyhák számára az elmúlt évtizedek legfontosabb fejlesztése, viszont jelenleg te is secperc alatt beszerezheted saját darabodat!

Itt tudod megrendelni

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK