Kosár

Neked mi jut eszedbe a nyárról? Kánikula, dugó és rengeteg ember? Koncentrálj inkább a pihenésre! A nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj és jól érezd magad. Ebben szeretnénk segíteni neked, ezért ajánlunk 10 + 1 szuper terméket, ami garantáltan feldobja a pihenésed!

ÓRIÁS ARANY HATTYÚ GUMIMATRAC

1. Óriás Arany Hattyú

Legyél Te a strand királya/királnyője! Az óriás arany hattyúval biztos, hogy kifogsz tűnni a vízből. A legmenőbb, legnagyobb és legkényelmesebb gumimatrac, amit azonnal meg is rendelhetsz a Balvin oldalán.

Itt találod
ÓRIÁS ARANY HATTYÚ GUMIMATRAC
LAZY BAG – PUMPA NÉLKÜL FELFÚJHATÓ KANAPÉ

2. Lazy bag

Ha már pihenésről beszélünk, akkor a Lazy Bag a legjobb választás. Bármikor, bárhol felállítható egy pillanat alatt. Ami még jobbá teszi ezt a hordozható kanapét, hogy vízálló anyagból készült és olyan kicsi, hogy praktikus táskájában bármikor elfér a kezedben.

Csapj le rá most azonnal!
Fali labda tartó

3. Fali labda tartó

Ha Te is a labdasportok megszállottja vagy, akkor a Fali Labdatartó lesz az egyik legjobb barátod. Nem csak a mindennapokban használt lasztikat helyezheted el benne, hanem stílusosan tárolható benne bármilyen aláírt labda, sportereklye.

Nézd meg közelebbről!
Fali labda tartó

4. Gyermek játszószőnyeg

Akkor lehet igazán jól pihenni ha a gyermekünk is elfoglalja magát. A két oldalas gyerek játszószőnyeg a legjobb eszköz erre. Tele van állatokkal és izgalmas formákkal így órákra leköti a piciket, míg mi pihenünk.

Tovább a termékhez
ÓRIÁS PINK FLAMINGÓ GUMIMATRAC - 200 x 190 cm-es

5. Óriás Rózsaszín Flamingó

Ha a klasszikus flamingó “élményre” vágysz, akkor az Óriás Rózsaszín Flamingó a neked való választás. Ha jó fotókat akarsz a nyaraláson, akkor ennél jobb kiegészítőt keresve se találsz.

Kattints ide!
ÓRIÁS PINK FLAMINGÓ GUMIMATRAC - 200 x 190 cm-es

6. Kétszemélyes függőágy

Párosan szép az élet. Nincs ez másként nyáron is. A kétszemélyes függőágy szett pedig lehetővé teszi, hogy pároddal együtt élvezd a pihenést. Ha pedig inkább egyedül hűsölnél, akkor is tökéletes választás. Két fém karabinerrel és erős kötelekkel percek alatt rögzíthető, a kis hordozó zsákjában pedig gyerekjáték a hordozás.

Itt tudod megrendelni
X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ - HEADSET

7. Vezeték nélküli fülhallgató

Sport, munka, pihenés a parton. Egyik helyzetben sem jó, ha az összegabalyodott fülhallgatóval kell küzdened. A Balvin által kínált vezeték nélküli fülhallgató azonban nem okoz nehézséget. A vezérlőjének köszönhetően bármikor könnyedén használhatod úgy, hogy a telefonod elő se kell venned a zsebedből.

Kattints ide!
X3 BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ - HEADSET
Fali kerékpártartó

8. Fali kerékpártartó

A bringázás az egyik legnépszerűbb sport nyáron és nem véletlenül. Ha Te is a biciklizés megszállottja vagy, vagy csak néha jól esik tekerni egy kicsit, akkor a Fali kerékpártartót neked találták ki. Nem csak helyet spórolsz vele, de remek dísze is lehet az előszobának a kerékpárod.

Itt tudod megvásárolni

9. Színes textil függőágy

Nincs jobb nyáron mint az árnyékban pihenni. A színes textil függőágy, üde színfoltja lesz a kertednek és igaz barát a forró napokon. Összehúzható zsákjában pedig magaddal viheted a nyaralásokra vagy nagyobb túrákra.

Kattints ide!
ÓRIÁS FEHÉR HATTYÚ GUMIMATRAC - 190 x 190 cm-es

10. Óriás Fehér Hattyú

Az elmúlt évek egyik legjellegzetesebb és legkirályabb strandoló kelléke az óriás hattyú most különösen jó szolgálatot tehet neked is. Medencében, tengerben vagy a Balatonban, bárhol is pancsolsz, ezzel a matraccal garantált a jókedv.

Itt találod
Kerékpár lámpa lézersávval

+1 Kerékpárlámpa Lézersávval

Az éjszakai biciklizés egy különleges és páratlan élmény, de fontos, hogy ügyeljünk a biztonságra. A kerékpár lámpa segítségével biztos lehetsz benne, hogy éjszaka is látható leszel az autósok számára. Nem mellesleg a lézersáv pokolian menő 🙂

Szuper áron lehet a tiéd!
Kerékpár lámpa lézersávval

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK