Kosár

Az egészség a legnagyobb kincs, azonban gyakran nem figyelünk rá eléggé. Ebben a cikkben 11+1 olyan eszközt ajánlunk, amely segíthet megóvni az egészséget és a szépséget. Ezek az eszközök nem csak rendkívül praktikusak, de ár-érték arányban is megállják a helyüket, ezért bátran ajánljuk mindenkinek, hogy próbálja ki őket.

Izom stimuláló készülék hasra és karra

1. Izom stimuláló készülék hasra és karra

Az izmok stimulálása nagyon fontos a mai világban, egészség és esztétika szempontjából egyaránt. Ezzel az eszközzel napi pár perc alatt megtehetjük mindezt. Már néhány használat után láthatóvá válik a hatása. Ha úgy érezzük nincs se időnk, se erőnk egy hosszú munkanap után még edzeni is elmenni, akkor ez a tökéletes eszköz.

Itt találod!
Izom stimuláló készülék hasra és karra
Elektromos Pedikűr Manikűr Műköröm Csiszoló, Polírozó gép

2. Pedikűr-manikűr műköröm csiszoló, polírozó gép

Az ápolt köröm a legjobb bemutatkozás. Azonban költséges és fárasztó mindig manikűröshöz menni, amikor egy kissé ápoltabb körömre vágyunk. A pedikűr-manikűr műköröm csiszoló és polírozó gép megadja a lehetőséget, hogy otthon is tökéletesen kezelni tudjuk a körmeinket. Egyaránt alkalmazható eredeti és műkörömre és az eredmény nem kérdéses.

Nézed meg közelebbről!
Három Funkciós Infra Távhőmérő - Lázmérő

3. Három funkciós infra távhőmérő/lázmérő

A láz azt jelzi, hogy valami nincs rendben. Ez a három funkciós lázmérő a legjobb módja annak, hogy percek alatt megtudjuk milyen magas a testhőmérsékletünk. Ezzel az eszközzel akár alvás közben is megmérhetjük gyermekünk vagy párunk hőmérsékletét, így gyorsan kiderül, hogy megalapozott volt e az aggodalmunk. Két másik funkciója pedig a szobahőmérséklet és tárgyfelület hőmérséklet mérésére teszi alkalmassá.

Szerezd be!
Három Funkciós Infra Távhőmérő - Lázmérő
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

4. Elektromos arctiszttó arcmasszírozó kefe akkumulátoros

Az elektromos arctisztító és arcmasszírozó kefe tökéletes sminkeletávolítása és általános arcápolásra egyaránt. 5 perc használat után úgy érezzük majd mintha újjászülettünk volna. Ki ne érdemelne meg ennyi kényeztetést egy hosszú nap előtt vagy után? Tökéletesen vízálló és az akkumulátorának köszönhetően bárhol használható.

Tovább a termékhez

5. Prémium tartást segítő háttámla masszázslappal

Rengetegen küzdenek gerinc vagy derék fájdalommal. Ezeknek megelőzésében a megfelelő ülés nagyon fontos. Ez a prémium tartást segítő háttámla nem csak korrigálja a rossz tartást ülés közben, de kellemes masszázslapja még élvezetessé is teszi használatát.

Kattints ide!
LED-es Kozmetikai Sminktükör

6. Led és kozmetikai sminktükör kinyitható

Nem kell többet aggódnunk, hogy nincs elég fény, vagy hogy befér e a táskánkba egy tükör, amiben még elvégezhetjük akár útközben az utolsó simításokat. Ezzel a kozmetikai sminktükkörrel bárhol és bármikor tökéletessé varázsolhatjuk sminkünket. A Led világítása pedig lehetővé teszi, hogy az éjszaka se legyen akadály.

Itt tudod megrendelni
Professzionális Gőzölős Hajvasaló - Kerámia lappal

7. Professzionális Gőzölős hajvasaló Kerámialappal

A hajvasalás mostanában elengedhetetlen egy olyan nő számára, aki ad a megjelenésére. Mind tudjuk, hogy könnyű belefutni, gagyi vagy nem megfelelően teljesítő termékbe. Nem elég a hőfok, nem praktikus a kivitel és hasonlók.
Szerencsénkre megérkezett a Style Stream típusú gözölős hajvasaló. A gőzölésen van a hangsúly, ugyanis nem roncsolja annyiraa hajat, mint a száraz típusú vasalásnál és a végeredmény tovább meglátszik a frizuránkon.

Itt találod
Professzionális Gőzölős Hajvasaló - Kerámia lappal
Prémium Álló Kozmetikiai Sminktükör - 4 féle nagyítással

8. Prémium smink tükör

A sminkelésnél igen fontos, hogy a tükör amiben nézzük a folyamatokat és persze a végeredményt, a lehető legjobb legyen számunkra. Ez a prémium sminktükör, kinyitható és nem kevesebb mint három féle nagyítással is rendelkezik. Mindezek mellett találhatóak benne kiváló minőségű led lámpák, így a megvilágítás is megfelelő lesz míg a kedvenc sminkünket rakjuk fel a mindennapokban vagy egy különleges alkalomra készülve.

Itt találod
Professzionális Elektromos körömcsiszoló gép - mainkűr, pedikűr

9. Professzionális köröm reszelő

Ha szépségápolásról van szó, akkor elengedhetetlen és talán az egyik legfontosabb a körmünk ápoltsága. Webáruházunk többféle eszközt kínál, hogy minél precízebben és kényelmesen tudjuk a körmünket csiszolni, festeni, építeni. Ezek közül az egyik legprofesszionálisabb ez a pedikűr manikűr műköröm készítő készülék. Magas fordulatszámon használható és a 6 különböző fej, valamint a 6 darab gyémántporos korong segítségével élmény lesz a körömápolás.

Itt találod
Professzionális Elektromos körömcsiszoló gép - mainkűr, pedikűr
Gyantamelegítő szett - gép - gyanta gyöngy - pálcika

10. Waxgyanta szett

A gyantás szőrtelenítés az egyik leghatékonyabb és legtartósabb módszer, amit tehetünk a sima szőrtelen testrészünkért. Kellemetlen is lehet ha nem megfelelő eszközöket használunk a kezelésre. Ezzel a komplett szettel megspórolhatjuk a kozmetikai kezeléseket és magunk végezhetjük el a szőrtelenítést.

Itt találod
Meleglevegős Hajformázó és Hajegyenesítő fésű

11. Meleglevegős hajformázó

A hajformázás nem volt még ennyire egyszerű. Ezt a készüléket úgy írnánk le, mint egy hatalmas hajformázó kefét egyesítenénk egy hajszárító készülékkel. A meleg levegő belülről a fesű sörtéink belülről érkezik, így sokkal gyorsabb és egyenletesebb lesz a beszárítás. Legyen szó göndör, egyenes, hullámos fazonról, ezzel a fésűvel könnyedén megcsinálható a lehető legrövidebb idő alatt!

Itt találod
Meleglevegős Hajformázó és Hajegyenesítő fésű
MAC TRIMMER – HAJVÉGVÁGÓ KÉSZÜLÉK

11+1. Mac trimmer hajvégvágó készülék táskával

A haj egészsége és szépsége minden nő számára egy fontos kérdés. A Mac trimmer hajvégvágó nem csak designos kialakításával és hordozótáskájával emelkedi ki a hajvégvágók sorából. Lehetővé teszi, hogy a haj eltöredezett végéből csak az utolsó milimétereket vágjuk le, így a hosszában nem lesz szemmel látható változás.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK