Kosár

Otthon lenni boldogság! Az ízléses lakberendezés mellett, egy megfelelően felszerelt, és személyre szabott lakásban, öröm minden egyes perc amit eltöltünk. Legyen szó akár pihenésről, a kedvenc hobbink űzéséről, vagy bármilyen otthoni projektről, egy megfelelően optimalizált otthonba zavartalanul adhatjuk át magunkat az élményeknek! A következő cikkben 8 olyan kütyüt mutattunk be, ami magasabb szintre emeli otthonod praktikusságát!

Vezeték nélküli csengő

Ha nincsen egy igazán jó csengőd akkor neked becsengettek! Ezzel a vezeték nélküli csengővel, legyél akárhol is a lakásban, biztosan meghallod ha a vendég érkezik! Bárhová magaddal viheted a hangszóró készüléket ahol van konektor, így könnyedén elérhető maradsz. Nem számít, ha éppen a ház másik végében vagy, vagy akár a kertben grillezel. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően pofon egyszerű a felszerelés. Vásárolj te is vezeték nélküli csengőt és nincs több váratlan vendég!

Itt találod!
LED kijelzős Csapra szerelhető Hőfokjelző

LED kijelzős csapra szerelhető hőfokjelző

Több féle okból fontos lehet tudnunk, hogy milyen hőmérsékletű víz érkezik a csapból, amikor megnyitjuk. Sokkal egyszerűbb a tökéletes fürdővíz beállítása, kellemes zuhanyhőfok beállítása, de az egyik leggyakoribb, hogy a gyermekeknél pontos hőfokot szoktak meghatározni. Bizonyos életkorukban meghatározott fokú vízben szokás fürdetni a kicsiket. Mindezek mellett izgalmas kis kütyü a fürdőszobánkba, ami az élmény mellett rendkívül hasznos.

Nézed meg közelebbről!
Design Kulcskereső

Design Kulcskereső

Veled is előfordul, hogy gyakran elkésel? Meg van az érzés, amikor már legalább egy negyed órája úton kéne lenned, és az ajtóban jössz rá, hogy nem tudod mivel bezárni a lakásodat? Kevés ennyire stresszes és idegölő pillanat létezik. Remek megoldást nyújt a design kulcskereső kütyü, amit a telefonhoz csatlakoztatva könnyedén megoldja ezt a problémát. Csak rányomsz a telefonon a keresésre és azonnal magas hanggal jelzi a kulcsod hollétét.

Válassz egyet a hozzád legjobban illő színben!

Szerezd be!
Design Kulcskereső
Automata Tésztakészítő gép - cserélhető fejekkel

Automata tésztakészítő gép

Garantáltan az egyik legmenőbb otthoni készülék, amit a konyhánkban fogunk használni. Nincs más dolgunk, mint a kedvenc tésztareceptünket beletöltjük a gépbe és megvárjuk míg összekeveri. Amikor elkészült, akkor kiválasztjuk, hogy melyik tészta alakot szeretnénk kinyomni és egy olyan fejet teszünk rá. Több féle fej, azaz tészta alak közül választhatunk. Már csak meg kell főzni a spagettit, a metéltet. Rendkívül rövid idő alatt lesz friss tészta az asztalon, amit házilag, saját alapanyagokból készítettünk. A vendégek biztosan a el lesznek ájulva.

Tovább a termékhez
Wireless vezeték nélküli Mobiltelefon töltő

Wireless vezeték nélküli mobiltelefon töltő

Kábelek, kábelek mindenhol! Kevés olyan dolog van számomra, ami annyira idegesítő lenne, mint a kábelek elleni küzdelem, na még pláne, hogyha ez egy átbulizott éjszaka után, a hajnali félhomályban történik. Szerencsére nem kell többé a sötétben tapogatóznod. A wireless vezeték nélküli mobiltelefon töltőt könnyen elhelyezheted az íróasztalodon, vagy akár az éjjeliszekrényeden is. A töltés baromira egyszerű és gyors, csak ráhelyezed a telefonodat és kész. Ha pedig szükséged van a telefonodra, egy pillanat alatt lekapod és használhatod.

Kattints ide!
Wireless vezeték nélküli Mobiltelefon töltő
Elektromos Dugóhúzó, Bornyitó + ajándék fóliavágóval

Elektromos bornyitó

Bornyitás talán ennél egyszerűbb még sosem volt. Csak az üveg tetejéhez kell helyezni az elektromos bornyitót és meg kell nyomni a gombot. Pillanatok alatt belefúródik a dugóba, majd kihúzza azt az üvegből. Egyszerű használni és rendkívül stílusos módja a bornyitásnak. Az egyik legkiválóbb ajándék, amit adhatunk, amikor vendégségbe megyünk. Jár hozzá egy fólia vágó is, hogy ne kelljen a borosüveg tetején lévő fóliával bajlódni.

Itt tudod megrendelni
Három Funkciós Infra Távhőmérő - Lázmérő

Három funkciós infra távhőmérő

Egy hőmérő mindig jól jön a háznál, hát még egy olyan, ami egyszerre több feladatot is el tud látni. Sohase sejtheted, mikor lesz beteg valamelyik családtagod, és pontosan tudod, főleg, hogy ha gyereked is van, hogy egy lázmérőnek mindig kell lennie otthon! A három funkciós infra távhőmérő rendkívül precíz lázmérő funkcióval rendelkezik ráadásul 1 másodperc alatt érintés nélkül képes működni, ami sokkal higiénikusabb teszi elavult elődjénél, gyorsaságának köszönhetően pedig rögtön megtudod az eredményt, így a ravasz gyerek sem tud átvágni dolgozat írás előtt! Ezenkívűl kíválóan használható szobahőmérőnek, vagy különböző tárgyak felületének hőmérséklétenék méréshez, beleértve akár a fürdővíz hőfokának meghatározását is!

Itt találod
Három Funkciós Infra Távhőmérő - Lázmérő
SZŐRFOGÓ BOROTVÁLKOZÁS­HOZ - TÜKÖRRE TAPADÓ

Tükörre tapadó szőrfogó borotválkozáshoz

Nekünk férfiaknak borotválkozni sajnos nagyon gyakran kell! Ki tudjuk kergetni feleségeinket és barátnőnket a házból azzal, hogy ha nem takarítunk el magunk után megfelelően borotválkozás után. Hiszen valljuk be nem túl esztétikus látvány egy szőrszálakkal teli mosdókagyló! Arról nem is beszélve, hogy csak időkérdése mikor dugítjuk el a csapunkat! Remek megoldás a tükörre tapadó szőrfogó, amivel könnyedén összegyűjthetjük a szőrt és egy egyszerű mozdulattal a szemetesbe üríthetjük!

Itt találod
SMART Okosmérleg otthonra

Smart okosmérleg applikációval

Minden tudatos és egészségre törekvő ember számára az otthon alapvető kelléke egy testtömeg mérleg. A 21. században ez az eszköz is nagyot fejlődött. Megérkeztek az okos mérlegek, mint ez a SMART típusú is. Jár hozzá egy telefonos applikáció is, ami összeköttetésben van a mérleggel és az automatikusan kiszámolja és eltárolja az eredményeket a telefonunkba. Testtömeg index, Zsír százalék mellett rengeteg egyéb hasznos adatot kapunk magunkról, amint felállunk a mérlegre. Természetesen applikáció nélkül is sima mérlegként is használhatjuk és még a szoba hőmérsékletét is megmutatja.

Itt találod
SMART Okosmérleg otthonra

Mini szobabicikli

Kerékpározásra fel! Még akkor is ha épp dolgoznunk kell vagy épp otthon kell lennünk. Nincs más dolgunk, mint ez a mini szobakerékpárt betesszük az asztalunk alá vagy a lakásunkba valahová és már kezdődhet is tekerés. Fontos a testedzés folyamán, mert rendkívül jó kardió mozgásforma. Méretének köszönhetően az asztalra téve karedzéseket is végezhetünk rajta! A digitális kijelzőjén számos hasznos adatot láthatunk és nehézségi fokot állíthatunk!

Itt találod
Izom stimuláló készülék hasra és karra

Izom Stimuláló hasra és karra

Szerintünk ezt a remek kis hasizom erősítő eszközt senkinek nem kell bemutatnunk. Talán csak azt kell kiemelni, hogy a hasra rakható részen kívül tartozik hozzá, a karokat stimuláló két párna rész is. Be kell őket kapcsolni és már indulhat is a testedzés, akár olvasás vagy tv-zés közben. Az ára most rendkívül kedvező a készlet erejéig.

Itt találod
Izom stimuláló készülék hasra és karra
ThermoPro digitális Beltéri időjárás állomás

Beltéri Időjárás jelző állomás

A lakásunk ,életterünk hőmérsékletét tudni teljesen alapvető igény. Ehhez a klasszikus higanyos hőmérőktől kezdve a termométereken át több féle eszközzel tudjuk mérni. Mind közül a legpontosabb a Beltéri Időjárás állomás. Ez nem csak a hőmérsékletet, de a páratartalmat is tökéletesen meghatározza a szobán belül.

Itt találod

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK