Kosár

Az alapos arctisztítás nagyon fontos, de sajnos sokaknál mellőzött szépségápolási folyamat. Az arctisztítók kétféle részből állnak: egy olajkedvelő és egy vízkedvelő részből, ezek a részek közösen elvégzik a bőr teljes tisztítását, és olyan szennyeződéseket is eltávolítanak, amikre egy “sima” arcmosás nem képes. A vízkedvelő rész a vizet vonzza magához, az olajkedvelő pedig az olajat és a faggyút. Hogy miért érdemes arctisztítót használni? Mert alapos, gyors és egészséges.

Szinte a legtöbb szennyeződés a bőrön a nem elég alaposan lemosott smink után megmarad. Az arctisztítók erre a problémára is megoldást kínálnak.

ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe
Mini akkumulátoros arcmasszírozó
Hogyan használd?

Fontos, hogy mielőtt az arcodra helyezed az arctisztítót tisztítsd meg a bőröd. A legjobb, ha valamilyen egyszerű arctisztító krémet használsz, de ha az nincs épp nálad, akkor mosd meg és töröld át az arcod valamilyen finom kendővel, hogy a felszíni szennyeződéseket megfelelően eltávolítsd.

Ezt követően érintsd hozzá és finoman nyomd a bőrödre az arctisztító készüléket, és végezz körkörös mozdulatokat, nem túl erős nyomást alkalmazva a bőrödre.

Tisztítsd meg az állad és az orcád körkörös mozdulatokkal, majd ismételd meg a műveletet a másik oldalon is.
Középről kifelé haladva gyengéd körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a homlokod
Tisztítsd meg az orrod egyik, majd másik oldalát a készüléket felfelé és lefelé csúsztatva. Gyengéden tisztítsd meg végül a szem alatti területeket is.

De milyen arctisztítót válassz? Attól függ! A következő sorokban megtudhatod, hogy a különböző helyzetekben, melyik készülék a legalkalmasabb számodra.

Mini akkumulátoros arcmasszírozó

Utazáshoz

Szerencsére egyre több lehetőség nyílik utazni, de a bőrünkről ilyenkor se feledkezhetünk meg! Az utazások, nyaralások során a bőr különösen ki van téve a napnak, szélnek, más éghajlatnak. Ilyen helyzetekben a mini akkumulátoros arcmasszírozó hatalmas segítséget jelent az arctisztításban és a bőr regenerálásban egyaránt.

Apró, de mégis erős akkumulátorral rendelkezik, így ritkán kell tölteni. Praktikus, színes és sosem hagy cserben.

Itt találod!
Mini akkumulátoros arcmasszírozó
Maci Alakú Akkumulátoros Arctisztító Kefe

Vidám, különleges személyiséghez

Ha az élénk színeket és formákat kedveled, akkor a maci alakú arctisztító számodra a tökéletes választás. Nemcsak, hogy kitisztítja a bőrödet, de még mosolyt is varázsol az arcodra, és nem kérdés, hogy a fürdőszobád legcukibb darabja lesz. Eredményesen használható sminkmaradványok és szennyeződések eltávolítására, a puha szilikon sörték pedig kellemes masszírozó érzést nyújtanak használat közben.

Irány a termékhez!
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

A legnépszerűbb választás

Ha pedig a tömegek hangjára hallgatsz, akkor a legnépszerűbb akkumulátoros arctisztító a biztos választás számodra. Erős akkumulátor, gyönyörű forma és szín. Percenként 7000 rezgésével masszírozza és ápolja a bőrt egyszerre.

Itt szerezd be!
ELEKTROMOS ARCTISZTÍTÓ, ARCMASSZÍROZÓ KEFE

Bármelyiket is válaszd, egy lépéssel biztonsan közelebb kerülsz, hogy bőröd minél tovább maradjon szép, feszes, egészséges és ápolt.

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK