Kosár

Az egyik legnagyobb fejtörés minden évben, hogy a családban a gyerekeknek milyen ajándékot vegyünk Karácsonyra. Életkortól függően választhatunk nekik számtalan opció közül. Azon belül is sok tényezőre érdemes odafigyelni, hogy nagy legyen a boldogság.
Ahhoz, hogy segítsünk minél jobban eltalálni a gyermekünk vágyát, összeszedtünk néhány izgalmas ajándék ötletet és mellékeltünk egy életkor tipp-et a zárójelben, hogy segítsünk behatárolni, hogy az adott termék hány éves gyerek számára okozhat örömet.
KÉT OLDALAS GYEREK JÁTSZÓSZŐNYEG - 180x145 cm

1. Nagy Kétoldalas Játszószőnyeg (0-5 év)

Ha Karácsonyi ajándékot keresünk, akkor ezzel a színes vidám ajándékkal biztosan nagy örömet okozunk a kisgyermekünknek. Nagy méretű, kétoldalas és 1 cm vastag ez a kiváló, puha, de mégis strapabíró Játszószőnyeg. Csodás állatos figurák találhatóak az egyik oldalon, a másikon, pedig számok és betűk. Remek ajándék olyan szerettünk számára is, akiknek kisgyeremeke van, mert a szülők is nagyon fognak örülni ennek a praktikus Játékszőnyegnek.

Itt találod
Két oldalas gyerek játszószőnyeg
Gyerek Indiánsátor

2. Gyerek Indián Sátor (2-13 év)

Ez talán az egyik legnagyobb slágerajándék az idei évben. A gyerekek imádnak elbújva játszani az ő kis saját világukban. Ez a minőségi anyagokból készült Gyerek Indián sátor, pedig kiváló búvóhely lesz számukra. Erős finom szövet anyag és jól megmunkált fa ötvözete jellemzi. Használhatjuk a lakás bármely pontján, de akár a szabadban is jól funkcionál. Tartozik hozzá egy plusz szövet anyag, amit az aljára lehet rögzíteni így a gyermekünk nem a földre kell hogy üljön a játék közben.

Csapj le rá most azonnal!

3. Emoji Power bankok (10-25 év)

Ez az egyik rendkívül hasznos ajándék ötletünk, amit a listába szedtünk, hisz ki az, aki nem szembesült még a lemerült mobiltelefon problémájával?! Viszont ki az, aki találkozott már ennyire izgalmas külsejű power bankokkal, azaz mobiltelefon külső akkumulátorral?
Nincs más dolgunk, mint csatlakoztatni a telefonunkhoz és már tölti is energiával.
Egyszerre vidám, színes és hasznos ajándék. Biztosan széles mosolyt fog csalni a megajándékozott arcára egy Unikornis vagy egy karácsonyi Rénszarvas power bank.

TWS vezeték nélküli fülhallgató - töltő dokkolóval

4. TWS Vezeték nélküli fülhallgató (7-25 év)

Egy jó vezeték nélküli fülhallgató bárki számára édes ajándék lehet Karácsonykor. Akár zenét hallgatni szeret, vagy a telefonján a videó nézéséhez van szükség jó hangzásra, ez a TWS márkájú minőségi fülhallgató garantáltan elnyeri a tetszését. Egy töltőtok is tartozik hozzá, amibe csak bele kell helyezni a fülhallgató párt ha nem használjuk és automatikusan töltődik. Két féle színben és remek áron beszerezhető!

Kattints ide!
TWS vezeték nélküli fülhallgató - töltő dokkolóval
GYÉMÁNT UNIKORNIS ECSETKÉSZLET

5. Unikornis ecsetkészlet ( 12-18 év)

Sminkelni már egész kicsi korban elkezdenek a lányok. Eleinte természetesen csak játékból, később, pedig egy fontos időeltöltés lesz számukra.
A legkülönbözőbb kiegészítők sorakoznak a polcon, a púdertől, a szemceruzán át a rúzsig. Viszont talán a legfontosabb , hogy ügyesen sminkeljünk az, hogy minőségi ecseteink legyenek. Ez a készlet hét darab szintetikus szőrből készített ecsetből áll és mindemellett elképesztően színes vidám a kialakítása. Nagyon meg lesz elégedve vele bárkinek is adjuk ajándékba.

Tovább a termékhez
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal

6. Bambusz laptop tartó (13-25 év)

Egy újabb praktikus kiegészítőt ajánlunk a karácsonyi ajándék keresők figyelmébe. Jelen esetben a laptop használatot tehetjük könnyebbé és kényelmesebbé. Ez a bambusz fából készült laptop tartó összecsukható így kis helyen is elfér. A lábain lévő csavarokkal állíthatjuk a magasságát, található egy kis fiók közvetlenül az egérpadnak kialakított rész alatt. Viszont a legfontosabb funkciója, hogy két darab ventillátort találunk az alján, ami folyamatos hűtést biztosít a laptopunknak, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva neki. Remek ajándék annak, akiről tudjuk, hogy sokat használja a számítógépét.

Kattints ide!
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal
Házikó alakú párologtató párásító - diffúzor

7. Házikó alakú párologtató (1-15 év)

Egy párologtató, párásító készülék a legtöbb gyerekszobában megtalálható manapság. Különböző alakú, méretű, színű eszköz közül lehet választani, viszont ilyen különleges házikó alakút kevés helyen találunk. Az alap párásító funkció mellett, jár hozzá két kiegészítő, egy propeller és egy lámpa, amit a tetején lévő USB csatlakozóba helyezve hozhatunk működésbe. Bekapcsolt állapotban világít is, így az éjszakai használat közben kellemesen színesíti a szobát.

Itt tudod megrendelni
150 darabos állatos építőkocka készlet

8. 150 darabos Építőkocka készlet (3-9 év)

A gyerekek imádnak építeni, ezért számos remek játékot lehet venni nekik Karácsonyra, amivel nem lehet mellélőni. Ilyen ez a 150 darabos építőkocka készlet is. A csomagban található egy leírás, amivel színes állatokat tudnak a gyerekek összerakni és amikor kész már csak fel kell ragasztani a matricákat, ami szintén a készlet tartalma. Természetesen az alap ötleteken kívül rengeteg különböző alakot lehet összerakni és ezek a folyamatok fejlesztik a gyermek kreativitását. Ez egy olyan ajándék, amivel biztosan örömet okozunk és egyben rendkívül hasznos a gyermek szempontjából.

Nézd meg közelebbről!
150 darabos állatos építőkocka készlet

9. Dekor Falmatricák (0-15 év)

A lakáskiegészítők az egyik legnépszerűbb Karácsonyi ajándékok minden évben. Ebben a kategóriában is érdemes a gyerekekre gondolni, mert számukra is van néhány kiváló ötlet, ami feldobja a környezetüket. Ilyenek például ezek a színes, vidám falra ragasztható nagyméretű dekor matricák. Az ” erdei állatok a fán “, valamint a ” zsiráfos falmatrica ” tartalmaz egy méret táblát is centiméterenkén, amin a gyerekeket meg lehet mérni és időről időre összehasonlítani mennyit nőttek. Felhelyezésük rendkívül egyszerű és jó móka lehet az egész családnak.

Focikapu szett ajándék kislabdával

10. Focikapu labdával és pumpával (3-15 év)

A legtöbb gyerek imád mozogni, így bármely sporttal kapcsolatos ajándéknak biztosan örülni fognak. Egy könnyen össze és szétszerelhető szuper focikaput ajánlunk a karácsonyi ajándékot keresők figyelmébe. A szett áll egy kapuból, amihez tartozik egy háló, valamint egy kisméretű gumi focilabdából és egy hozzátartozó pumpából. Akár a szabadban, akár a szobában állítjuk fel remek időtöltés lesz a mozgásra vágyó gyermek számára.

Itt tudod megvásárolni
UNIVERZÁLIS ÁLLÍTHATÓ MOBIL ÁLLVÁNY - TRIPOD

11. Tripod Mobiltelefon állvány

A mai gyerekek körében is rendkívül népszerű a mobiltelefon és az ezzel kapcsolatos kiegészítők. A Tripod egy olyan kis méretű praktikus állvány, amire csak behelyezzük a telefonunkat így, nem kell a kezünkben tartanunk. Ez olyan esetekben hasznos, amikor videót nézünk, vagy mi magunk készítünk videót vagy fotót. Az eszköz három lába hajlítható, így nem csak egy asztalon tudjuk megállítani, hanem akár rátekerhetjük egy korlátra vagy más függőleges felületre is. Remek megoldás például, hogy belehelyezzük a telefont, beállítjuk az időzítőt és a teljes családról készülhet egy Karácsonyi fotó anélkül, hogy kimaradna valaki.

Nézd meg közelebbről!
UNIVERZÁLIS ÁLLÍTHATÓ MOBIL ÁLLVÁNY - TRIPOD

+1 Videójáték Kotrollerek

Jelenleg a világon a legnépszerűbb játékok a videójátékok. A két nagy gyártó az Xbox és a Playstation évről évre egymásra licitálva, fejlesztenek kiváló konzolokat és játékokat. A konzolokhoz időről időre szükség van új kontrollerekre, vagyis irányító karokra. Egy sosem elég belőlük. Webáruházunk kínálatában kiváló minőségű utángyártott kontrollereket lehet beszerezni, Xbox 360, Xbox One és Playstation 3 gépekhez. Ezzel az ajándékkal biztosan nagy örömet tudunk okozni a videójátékok szerelmeseinek.

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK