Kosár

A Húsvét a Karácsony után második legnagyobb hagyomásnyos ünnep, amikor összegyűlik a család és gyakran meg is ajándékozzák egymást. Idén Április első hétvégéjére esik a Húsvét és reménykedünk egy kellemes tavaszi időjárásban, hogy a szabadban lehessünk.
Gyakran a tojások és az ajándékok elrejtése, majd a megtalálása egy izgalmas hagyomány Magyarországon.
Ezzel a blog cikkünkel megpróbálunk segítséget adni azon kedves olvasoink számára, akik szívesen vásárolnak kisebb nagyobb ajándékot szeretteiknek ezen az ünnepen is.

Gyerek Indiánsátor

Indián sátor

Az indiánsátor egy kitűnő választás lehet húsvéti ajándéknak, hiszen minden gyermek imádja a bunkereket, ahol a saját titokzatos világukat élhetik. A játék során a gyermekek képzelete szárnyal, ez jó hatással van kognitív fejlődésükre.
A sátor használható lakásban, kertben, teraszon, ahol a barátokkal elbújva tökéletes helyszínt biztosít az önfeledt játékhoz.

Itt tudod megrendelni
Gyerek Indiánsátor
GYÉMÁNT UNIKORNIS ECSETKÉSZLET

Unikornis ecsetkészlet

Az unikornis ecsetkészlet amellett, hogy gyönyörű dizájnnal rendelkezik, egy tökéletes smink elkészítését kínálja fel, amivel szenzációs eredményeket érhetünk el még otthonról is. Mivel egy teljes szettet tartalmaz a készlet, használhatják azok is, akiknek a sminkelés a szakmájuk, de azokoknak is tökéletes, akik mindennapi rutinként sminkelik magukat. A készlet ecsetei szintetikus szálakból készültek, így előnyös a használatuk bármilyen sminktermékkel.

Nézd meg közelebbről!

Power bankok

A mobil telefonok már az életünk részévé váltak, éppen ezért igen kellemetlen lehet, ha lemerül, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Útközben vagy akár egy hosszabb kirándulás során. Ezért érdemes egy power bank beszerzése, ami egy hordozható telefon töltő, amit bárhol könnyedén használhatunk. Mivel a legtöbb készülékkel kompatibilis, akár az egész család könnyedén használhatja, arról már nem is beszélve, hogy kezelése is nagyon egyszerű. Remek húsvéti ajándék mindenki számára!

Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal

Bambusz laptoptartó

Egy univerzális, könnyen összecsukható és tárolható asztal, ami kiválóan alkalmas olvasáshoz, íráshoz, evéshez vagy kanapén, ágyon, szőnyegen való laptopozáshoz.
Homeoffice munkavégzéshez egyenesen megváltás lehet egy ilyen eszköz használata, ha kényelmesen szeretnénk dolgozni.
Bambuszból készül, amely nagyon tartós, és nem igényel sok helyet a tároláshoz. A munkalap 4 szögben állítható, és olyan tartóelemekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a laptop csúszását. Az asztal fiókkal van felszerelve, ahol tárolhatja a szükséges kiegészítőket. Beépített ventillátor is található rajta, amiben két hűtő biztosítja a hűtést a gépünknek.

Kattints ide!
Ventillátor hűtéses állítható bambuszfa laptop tartó - fiókkal
Házikó alakú párologtató párásító - diffúzor

Házikós párologtató

Ebben az időszakban mindenki több időt tölt a lakásában, ezért most különösen fontos, hogy ügyeljünk a levegő minőségére az otthonunkban. Ha száraz a levegő a lakásodban ezzel a kiváló kis diffúzorral ezt a problémát egycsapásra meg tudod oldani. Nem mellesleg rendkívül dizájnos kis készülék, ami jól mutat bárhol a lakásban. Nincs más dolgod, minthogy feltöltjük egy kis vízzel, majd bekapcsoljuk a párologtatást és figyelni, ahogy a kis házikó kéményén párolog a víz kifelé. Természetesen a kedvenc illóolajunkat is hozzá keverhetjük.

Tovább a termékhez

Építőkocka készletek

Többféle építőkocka készlet közül is választhatunk, mindegyik remek ajándék lesz a gyermekek számára.
Garantáltan a világ legnépszerűbb játékai, mert minden gyermek hosszasan tud játszani velük, mert imádnak építeni. Mindemellett a szülők is boldogan vásárolják gyermekünknek, mivel nagyon hasznos a kicsi fejlődése érdekében.
Megismerkedhet akár az állatokkal játékos módon, ehhez nyújt segítséget a roppant helyes állatokból álló építőkocka például. De szuper asztallal is szettben kapható készletek is megtalálhatóak a webáruházunkban.
A nagy méretű építőkockák, kifejezetten gyermekek számára készült és hozzájárul a kreativitásuk fejlődéséhez.
A színes építőjáték, mellyel a legkisebbek is élvezettel játszanak, miközben fejlődik a finom motorika, a szem-kéz koordináció és a színfelismerés is.

Focikapu szett ajándék kislabdával

Focikapu

Ennyire még sosem volt egyszerű létrehozni egy saját focipályát a kertünkben, parkban vagy akár a téren. Remek módja a barátokkal, a családdal, a gyerekekkel való edzésnek és a játék gyakorlásának. Amikor csak akarjuk – anélkül, hogy pályára lépnénk. Legjobb program, hogy a szabadban legyünk!

Nézd meg közelebbről!
Focikapu szett ajándék kislabdával
Mesés Autóülés Háttámla rendező

Mesés háttámla rendező

Vidám színes tároló mesés mintával, mely az autóülés háttámlájára felszerelhető. Nem csak védi az ülést a koszolódástól, de praktikus tárolási helyet biztosít az összes apróságnak, ceruzáknak, kulacsnak. A kicsik is könnyen rendet tarthatnak holmijaik között, ha elteszik a tárolórekeszekbe a megunt dolgokat, így nincs több leesett játék, elveszett ceruza, vagy szerteszét heverő tárgyak.

Kattints ide!
Dupla tartályos Műzli adagoló

Duplatartályos Müzli Adagoló

Reggelente egy jó müzlivel vagy gabonapehellyel kezdeni a napot mindig jó döntés. Egyrészt egészséges másrészt rendkívül finom. Ahhoz hogy sokáig jó megőrizze a frissességét, mindenképpen lezárt dobozban vagy tartóban kell tárolni. Viszont ha meglepünk valakit egy ilyen szuper müzliadagolóval, akkor minden szempontból jó ajándékot választunk. Dupla tartályának köszönhetően egyszerre két féle müzlit is tárolhatunk benne, a tetőknek köszönhetően, pedig légmentesen le is zárhatjuk azt.
Természetesen más felhasználása is lehetséges, beletölthetjük akár a kedvenc csokinkat, cukrunkat és egyéb finomságot!

Kattints ide!
Dupla tartályos Műzli adagoló

Falmatricák

Falmatricáink segítségével nagyon gyorsan megváltoztathatod egy szoba hangulatát, kidekorálhatsz egy gyerekszobát. Szuper választás, mert nagyon könnyen kialakíthatod a kis birodalmát az ő egyénisége szerint.
Csak pár darab falmatrica úgy fel tudja dobni a szobát, mintha újra festenék. A falmatrica nem csak a kisgyerekeknek jelenthet boldogságot, hanem minden a szobába belépőnek egy kedves érzést nyújthat. Sugározhat kedvességet, vidámságot, de biztosan meg fog mutatni egy kis részt a gyerekek személyiségéből. A falmatricák öntapadósak, nagyon egyszerű a felhelyezésük, csak lehúzod az ívről és felragasztod!
Több féle típus közül választhatsz most akcióban a készlet erejéig.

A Ballvin webáruház 1-2 munkanap alatt kiszállítja a megrendelt terméket, így egyátalán nem vagyunk még elkésve az ajándékokkal!

TOVÁBBI BLOG CIKKEK

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK